Και Euroleague, και τένις!

Και Euroleague, και τένις!

Στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε και την Τρίτη, καθώς η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι και η Μπάγερν δεν χαρίζεται ούτε με τα δεύτερά της, με αποτέλεσμα να χαθεί η βασική πρόταση. Η δυάδα πλήρωσε με σχετική άνεση για να μας χαρίσει 2/3 κερδισμένα σημεία στο Champions League. Στην μπασκετική επιλογή, ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε στη Γαλλία και το over 76,5 χάθηκε στο τρίποντο.

Την Τετάρτη ήταν όλα εξαιρετικά. Στο Telegram η δυάδα απόδοσης 3.60 πληρώθηκε σε pregame pick, ενώ χάθηκε η βόμβα στην Σεβίλλη. LIVE ταμείο πήγαμε επίσης σε τένις αλλά και μπάσκετ.

Με σύμμαχο τη παράδοση

Μεγάλος οπαδός των παραδόσεων δεν είμαι και δύσκολα θα γίνω, αλλά κάποιες φορές αξίζει να τις κοιτάμε, ειδικά όταν αντιμέτωπες είναι παραδοσιακές δυνάμεις. Με το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός θα ανοίξει η αγωνιστική της Euroleague, με τους ερυθρόλευκους να επισκέπτονται ένα αρκετά φιλόξενο γήπεδο για τους ίδιους. Στις τελευταίες 10 επισκέψεις στην «Megasport Arena» μετράνε 5 νίκες, ενώ τις υπόλοιπες φορές ηττήθηκαν με μονοψήφιες διαφορές. Τελευταία ήττα με διψήφια διαφορά το μακρινό 2012 που είναι και η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα των Πειραιωτών με 32 πόντους διαφορά.

Η φετινή ΤΣΣΚΑ είναι κυνική. Τόσο απλά. Δεν παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ, δεν τρέχει επί 40 λεπτά, δεν εξολοθρεύει στην άμυνα αλλά έχει ένα υπρρπλήρες ράστερ, με τουλάχιστον 2 παίχτες σε κάθε θέση και το πιο σημαντικό είναι ότι διαθέτει τον Μάικ Τζέιμς. 28 πόντοι σε 28 λεπτά, 14 πόντοι στο τελευταίο 10λεπτο και buzzer beater 4-ποντο κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για να χαρίσει την έκτη συνεχόμενη νίκη και να μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στην 1 ήττα. Στην αντίπερα όχθη οι Πειραιώτες ψάχνονται, έμειναν 6 μέρες εκτός προπονήσεων, έχασαν την διπλή αγωνιστική και το πιο σημαντικό ήταν ότι έχασαν τον ρυθμό τους. Δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα του αγώνα με την Μπασκόνια και ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια έχοντας άσχημη εικόνα και στις δύο μεριές του γηπέδου.

Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι περιμένω την Πέμπτη, με τους ερυθρόλευκους να δείχνουν ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο και από την άλλη οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να επικρατήσουν χωρίς να πατήσουν το πόδι στο γκάζι.

Αδυναμία η έδρα της

Ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης είναι δίχως αμφιβολία η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όχι διότι διαθέτει κακό ράστερ, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά επειδή ο Τσάβι Πασκουάλ έχει δημιουργήσει ένα σύνολο με εξαιρετική ομοιογένεια, ικανό να παίξει με την μπάλα μέσα στην ρακέτα αλλά και να εκτελέσει από την περιφέρεια. Το περίεργο με την φετινή Ζενιτ; Με ρεκόρ 6-2 μετράει 6 νίκες εκτός έδρας και 2 ήττες εντός! Ακριβώς, η μεγαλύτερη αδυναμία είναι η έδρα της.

Αντίθετη πορεία έχει φέτος η Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να βιώνουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τους ίδιους. Οι ίδιοι είχαν ρίξει τον πήχη από το καλοκαίρι κιόλας, όταν και ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Ζοτς, ήξεραν ότι θα είναι δύσκολη η φετινή χρονιά αλλά επένδυσαν σε έναν ταλαντούχο προπονητή που έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του και δημιούργησαν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ με στόχο την είσοδο στην 8αδα για αρχή. Τις τελευταίες 4 αγωνιστικές οι Τούρκοι αντιμετώπισαν κατά σειρά Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια εκτός έδρας και την Βαλένθια στην Κωνσταντινούπολη. Απολογισμός 4 ήττες με 42, 18, 20 και 4 πόντους διαφοράς αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ καλείται να αντιδράσει άμεσα, αρχής γενομένης από τον αγώνα στην Αγία Πετρούπολη. Το παιχνίδι το περιμένω σε χαμηλό ρυθμό, με γεμάτες επιθέσεις αλλά και σκληρές άμυνες. Οι Ρώσοι έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη ενώ οι Τούρκοι καλούνται να καλύψουν το μεγάλο κενό του απόντα Ντε Κολό.

Τελείωσε το τένις; Αμ δε…

Η δράση συνεχίζεται στα court με τουρνουά Challenger στην Πορτογαλία αλλά και τη Βραζιλία, σε χωμάτινη επιφάνεια, με την συμμετοχή έμπειρων «χωματάδων».

Στις 13:00 ξεκινάει η δράση στην Maia, λίγο έξω από το Πόρτο, με το παιχνίδι Βατούτιν (νο.252) εναντίον Ταμπερνερ (νο.152). Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο δεύτερος μετρώντας 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια του στο tour, ενώ ακόμα δεν έχει χάσει set αυτή την εβδομάδα.

Αξία θα βρει κανείς και στην νίκη του πορτογάλου Σόουζα (νο.113) επί του συμπατριώτη του Ελίας (νο.429), ένα παιχνίδι που δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από τις 15:00. Με μεγάλη αγωνία περιμένω να δω τον αγώνα ανάμεσα σε Αρναμπόλντι (νο.276) και Φερέιρα Σίλβα (νο.183) καθώς ο πρώτος προέρχεται από την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, το μεσημέρι της Τρίτης, κόντρα στον Ισπανό Μαρτίνεθ (νο.85)

Καιρού επιτρέποντος στις 15:00 θα ξεκινήσει η δράση και στην Βραζιλία με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι αυτό ανάμεσα σε Γκαλάν (νο.117) και Μπαέζ (νο.316) όπου περιμένω τον πρώτο να κάνει ακόμα μία καλή εμφάνιση και να εξασφαλίζει άνετα την πρόκριση στους προημιτελικούς. Μεγάλο ντέρμπι περιμένω να δω στο παιχνίδι Μενέζες (νο.196) – Πόπκο (νο.172) σε μία οριακή μάχη που δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν κριθεί στα 3 σετ.


Μονό (Tipsters League)

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός: Σενγκέλια οver 8,5 πόντοι (1.75)


Δυάδα (απόδοσης 3.21)

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός (+10,5): 2 (1.75)

19:00 Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε: Under 152,5 (1.87)


Δυάδα τένις (απόδοσης 3.15)

13:00 Βατούτιν – Ταμπερνέρ: 0-2 (1.80)

15:00 Γκαλάν – Μπαέζ: 2-0 (1.75)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις