Mε τα over και το 3.50

Mε τα over και το 3.50

Καλησπέρα κύριοι. Χθες τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, καθώς βγήκε εύκολα η Γιουβέντους, αλλά η Μπαρτσελόνα με εκνεύρισε αρκετά καθώς είχε 2 φάουλ στο ημίχρονο και κέρδιζε 0-3. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, παραχώρησε άλλα 12 φάουλ και εν τέλει το χάσαμε. Δεν το μετανιώνω όμως, γιατί το διάβασμα ήταν σωστό.

Σήμερα θα πάμε με τρία σημεία.

Στις 19:55 αγωνίζονται η LASK Λιντζ με την Τότεναμ. Οι Αυστριακοί θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση. Οι δύο ομάδες παραχωρούν 14 φάουλ ανά παιχνίδι. Ο Πολωνός Ρασκόφσκι στη σφυρίχτρα, ο οποίος δίνει 25,16 φάουλ ανά αγώνα. Το γεγονός όμως ότι μία αγγλική ομάδα όπως η Τότεναμ παραχωρεί τόσα φάουλ με οδηγεί στην επιλογή του οver 23,5 συνολικά φάουλ που θεωρώ ότι είναι ελαφρώς λανθασμένο σε σχέση με αυτό που περίμενα.

Στη Ρουμανία στις 22:00 αγωνίζονται η Κλουζ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο Ντελερού σφυρίζει περίπου 28 φάουλ ανά παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ (είναι αποκλεισμένη, ωστόσο παλεύει όλα τα παιχνίδια της, όπως πιστεύω θα κάνει και σήμερα. Οι Βούλγαροι παραχωρούν 12,25 φάουλ ανά παιχνίδι, ενώ οι γηπεδούχοι 12,75 ανά παιχνίδι. Πάω και πάλι με το οver 26,5 σε σύνολο φάουλ.

Kλείνω με το παιχνίδι Γρανάδα – PSV Αϊντχόφεν. Οι Ισπανοί στα τελευταία παιχνίδια δείχνουν να καταρρέουν καθώς έρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Οι Ολλανδοί θα θέλουν να πάρουν τη νίκη ώστε να στείλουν την αντίπαλο τους την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ την πρόκριση (και εφόσον κερδίσει σήμερα η ελληνική ομάδα). Και η ισοπαλία τούς κάνει όμως, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τους αδιάφορους Κύπριους στην έδρα τους. Ωστόσο, επειδή δε θα θέλουν να αφήσουν την τύχη της πρόκρισης τους στα πόδια των παικτών της Γρανάδας την τελευταία αγωνιστική, θεωρώ ότι θα μπουν για τη νίκη και θα την πάρουν.

Καλή τύχη.


Μονό (Tipsters League)

19:55 LASK Λιντζ – Τότεναμ: Over 23,5 φάουλ (1.87)


Μονό

22:00 Κλουζ – ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Over 26,5 φάουλ (1.86)


Μονό

22:00 Γρανάδα – PSV Αϊντχόφεν: 2 & οver 1,5 (3.50)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις