Μονά και δυάδα του 3.40 στο Europa

Μονά και δυάδα του 3.40 στο Europa

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Εξαιρετικά εξελίχθηκε η Τετάρτη, από νωρίς ο Άρης πέρασε εύκολα από τον θεσσαλικό κάμπο με 3-0, ενώ το βραδάκι η Παρί έκανε το καθήκον της και πέρασε από το «Ολντ Τράφορντ» με 3-1.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1334260929056399360

Σήμερα έχουμε Europa League, θα κινηθούμε με ομάδες που έχουν κίνητρο και χρειάζονται οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα.

Για αρχή ας δούμε την επιλογή μου για το TL του site μας από τον αγώνα της Σίβασπορ με τη Βιγιαρεάλ. Η Βιγιαρεάλ χρειάζεται έναν βαθμό για να σιγουρέψει την πρόκριση στην επόμενη φάση και περιμένω rotation από τον Ουνάι Έμερι, το συνηθίζει άλλωστε. Η Σίβασπορ μετά την νίκη της απέναντι στην Καραμπάχ έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Χρειάζεται πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα που θα στηρίξω τη Σίβασπορ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, πολύ πιθανό το Χ που θα βολέψει και τις δύο ομάδες. Επιλογή το ασιατικό +1 για τη γηπεδούχο, επιστροφή του πονταρίσματος αν ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά.

Συνεχίζω με δύο φαβορί που αγωνίζονται στην έδρα τους απέναντι σε αδύναμες ομάδες. Μόλντε εναντίον Ντάνταλκ το πρώτο παιχνίδι. Η γηπεδούχος Μόλντε είναι ισόβαθμη με την Ραπίντ Βιέννης και θέλει τη νίκη για να έχει το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Ντάνταλκ είναι αδιάφορη, έχει αποκλειστεί και την Κυριακή αγωνίζεται στον τελικό κυπέλλου Ιρλανδίας. Σίγουρα το μυαλό των παικτών βρίσκεται από τώρα στον επόμενο σημαντικό αγώνα.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι ανάμεσα στην Σοσιεδάδ και τη Ριέκα. Νάπολι, Σοσιεδάδ και Άλκμααρ μάχονται για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Ριέκα έχει ήδη αποκλειστεί, αφού ήταν κατώτερη των περιστάσεων ως τώρα και δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό. Επιλογή και από τα δύο παιχνίδια η νίκη των φαβορί κρατώντας ανέπαφη την εστία τους.

Τέλος, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα της Ομόνοιας. Απαραίτητη η νίκη για τους ασπρόμαυρους αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Ομόνοια με μόλις 1 βαθμό μετά από 4 αγώνες δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Την Δευτέρα έχει σημαντικό παιχνίδι για το κυπριακό πρωτάθλημα απέναντι στον Αποέλ. Ανώτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, αν παρουσιαστεί σοβαρός θα πάρει το τρίποντο.


Μονό (Tipsters League)

19:55 Σίβασπορ – Βιγιαρεάλ: 1 +1 ΑΗ (1.92)


Μονό
22:00 Ομόνοια – ΠΑΟΚ: 2 & under 4,5 (1.80)


Δυάδα (απόδοσης 3.40)

22:00 Μόλντε – Ντάνταλκ: 1 & no goal (1.90)

22:00 Σοσιεδάδ – Ριέκα: 1 & no goal (1.79)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις