Αντέχει η Πούμας!

Αντέχει η Πούμας!

Τελειώνει ο πρώτος γύρος των ημιτελικών σήμερα με την Πούμας να αντιμετωπίζει τη συμπολίτισσά της Κρουζ Αζούλ.

Κρουζ Αζούλ – Πούμας

Η Κρουζ Αζούλ πέρασε το εμπόδιο της Τίγκρες, με όποιον παρακολούθησε τους δύο αγώνες να απορεί πώς μπορεί να έγινε αυτό. Πολύ χειρότερη από την αντίπαλό της και στα δύο παιχνίδια αλλά εκμεταλλεύτηκε τις 3 σωστές φάσεις που έκανε στον πρώτο αγώνα και σκόραρε 3 γκολ. Στον δε επαναληπτικό, η Τίγκρες δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε κατοχή πάνω από 70% (στο πρώτο ημίχρονο πάνω από 90%!) αλλά σκόραρε μόνο 1 γκολ καθώς οι επιθετικοί της δεν μπορούσαν να βρουν στόχο (μεταξύ των εκτός στόχου σουτ και ένα εκπληκτικό σουτ από τον Ακίνο που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι). Τελικά, το 1-3 του πρώτου αγώνα δεν ανατράπηκε (0-1 ο επαναληπτικός) και το αουτσάιντερ Κρουζ Αζούλ κατάφερε να προκριθεί.

Η Πούμας έπαιξε έξυπνα στους προημιτελικούς. Γνώριζε πως η Πατσούκα επιθετικά έχει προβλήματα και πως η ίδια είναι σταθερή στην άμυνα (φέτος έχει μόνο μία ήττα κι αυτή από τη Λεόν για την οποία τα έχουμε πει) και άφησε την αντίπαλό της να έχει τον πρώτο λόγο. Κοιτώντας μόνο τα στατιστικά, κάποιος θα πίστευε πως η Πούμας θα άξιζε την ίδια κριτική που έκανα στην Κρουζ Αζούλ από πάνω αλλά η αλήθεια είναι ότι η Πούμας έδειχνε να καταλαβαίνει τι γίνεται στον αγώνα. Στον πρώτο προημιτελικό κέρδισε 0-1 (η Πατσούκα έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι αλλά ο παίκτης της έστειλε τη μπάλα άουτ) σε ένα παιχνίδι πιο ισορροπημένο αλλά στον επαναληπτικό, έχοντας και την ασφάλεια ότι με 0-1 πάλι προκρίνεται, επικεντρώθηκε στην πρόκριση και όχι στη νίκη.

Αν και κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έδειξαν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, στους προημιτελικούς και οι δύο ομάδες έμειναν πίσω, οι αντίπαλοί τους ήλεγχαν το παιχνίδι και χτυπούσαν στην αντεπιθέσεις. Σήμερα, θα χρειαστεί μία από τις δύο να πάρει την πρωτοβουλία. Πιστεύω πως αυτή θα είναι η Κρουζ Αζούλ καθώς είναι αυτή που καίγεται να κερδίσει. Λόγω καλύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια, η Πούμας έχει τον επαναληπτικό στην έδρα της (αρκετά δυνατή με 5 νίκες και 5 ισοπαλίες φέτος), ενώ υπενθυμίζουμε πως αν το κριτήριο των εκτός έδρας γκολ δεν βρεθεί ικανό να καθορίσει την πρόκριση, περνάει η Πούμας λόγω καλύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια της Απερούρα.

Όπως και για το χθεσινό παιχνίδι, έτσι και για σήμερα θα πάω με το under. Αναφέραμε την παράδοση του under στους πρώτους αγώνες των ημιτελικών (ελάχιστες εξαιρέσεις τα τελευταία χρόνια) αλλά η εικόνα των ομάδων και η μεταξύ τους χημεία με σπρώχνει κατά εκεί. Μπορεί όταν βρεθήκαν αντιμέτωπες στην τελευταία αγωνιστική να ξέφυγε το σκορ στο over με 1-2 υπέρ της Πούμας αλλά λόγω της ήττας της Μοντερέι λίγες ώρες πριν, το παιχνίδι ήταν αδιάφορο και για τις δύο.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεται ως τεράστιο φαβορί η Κρουζ Αζούλ αλλά μας αφήνει σε καλή απόδοση τη διπλή ευκαιρία υπέρ της Πούμας. Ανάλογα με τον τρόπο στοιχηματισμού του καθένα σας, μπορείτε να επιλέξετε όποια από τις δύο επιλογές θέλετε.


Μονό (Tipsters League)

05:00 Κρουζ Αζούλ – Πούμας: Under 2,5 (1.85)


Μονό, ρίσκο

05:00 Κρουζ Αζούλ – Πούμας: Χ2 (1.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις