Το κόκκινο αστέρι δεν πέφτει

Το κόκκινο αστέρι δεν πέφτει

Καλησπέρα σε όλους τους Κουβανέζους μας που αυξάνονται διαρκώς, κακή ή χθεσινή μέρα, καθώς δεν επιβεβαιώθηκε καμία πρόβλεψη μας, αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Τελευταία ημέρα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες και προτελευταία εβδομάδα για τη φάση των ομίλων Champions και Europa League, πάμε να αναλύσουμε τα παιχνίδια που ξεχώρισα.

Ερυθρός Αστέρας – Χόφενχαϊμ

Οι πρωταθλητές Σερβίας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενοι από εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ραντ και βρίσκονται μόνοι στη 1η θέση του πρωταθλήματος με 44 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 47-7. Στην Ευρώπη κέρδισαν την Γάνδη με 2-0 εκτός έδρας και βρίσκονται στην 2η θέση με 9 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 9-4. Απόντες οι Γκόμπελτιτς, Κανγκά και Ρόντιτς.

Η Χόφενχαϊμ προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της Μάιντζ με 1-1 και βρίσκεται στην 12η θέση με 9 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 15-16. Στον όμιλό της έχει την πρωτιά μετά και τη νίκη εκτός έδρας με 2-0 επί της Σλόβαν Λίμπερετς με 12 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 13-1. Αρκετές απουσίες με τους Ανταμιάν, Μπίσακσιτς, Μπρουν Λάρσεν, Καντεράμπεκ και Σταφυλίδη.

Εκτίμηση:  Δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο ότι οι Σέρβοι μετρούν στο γήπεδο τους 22 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 25 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης, δηλαδή είναι αήττητοι για όλο το 2020, προς ώρας τουλάχιστον, και σε συνδυασμό με το χαμηλό πλασάρισμα των Γερμανών στην Bundesliga, πιστεύω ότι δεν θα χτυπήσουν το ματς ενώ έχουν ήδη προκριθεί και θα κρατήσουν δυνάμεις για το Δεκέμβριο που έχουν να δώσουν 7 ματς.

LASK Λιντζ – Τότεναμ

Η LASK Λιντζ προέρχεται από άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Άλταχ και βρίσκεται στην 2η θέση με 20 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 19-6. Στον όμιλό της στο Europa League έχασε εντός έδρας με 2-0 από την Αντβέρπ και έμεινε στην 3η θέση με 6 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 5-8. Απόντες οι Φιλίποβιτς και Τράουνερ.

Τα «σπιρούνια» έμειναν σε λευκή ισοπαλία εντός έδρας με την Τσέλσι, αποτέλεσμα που τους κράτησε στην 1η θέση της Premier League με 21 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 21-9.

Στην Ευρώπη, κέρδισαν άνετα με 4-0 τη Λουντογκόρετς και είναι στην 2η θέση με 9 βαθμούς όσους και η Αντβέρπ και έχει σύνολο τερμάτων 10-2. Απόντες οι Κέιν, Λαμέλα και Αλντερβάιρελντ.

Εκτίμηση: Οι Αυστριακοί είναι αρκετά καλοί φέτος και ικανότατοι στο σκοράρισμα, πιστεύω ότι κάτι μπορούν να διεκδικήσουν ενάντια σε μια Τότεναμ απόντος του αρχηγού της, Χάρι Κέιν και με το προσεχές ντέρμπι του Λονδίνου ενάντια στην Άρσεναλ να πλησιάζει.

Ρέιντζερς – Σταντάρ Λιέγης

Η Ρέιντζερς φέτος είναι εξαιρετική και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει σε κάθε διοργάνωση με τελευταία τη νίκη της εκτός έδρας με 4-0 επί της Φόλκερκ για το κύπελλο Σκωτίας. Στην Ευρώπη πήρε σημαντική ισοπαλία με την Μπενφίκα, 2-2 στην έδρα της, και είναι πρώτη στον όμιλό της με 8 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 8-5. Μοναδικός απών ο Ζουνγκού.

Οι Βέλγοι προέρχονται από λευκή ισοπαλία στην έδρα της Άντερλεχτ, αποτέλεσμα που τους άφησε στη 5η θέση με 24 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 17-12. Στο Europa League κέρδισαν με 2-1 την Λεχ Πόζναν, αλλά εξακολουθούν να είναι στην 4η θέση με 3 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 3-9. Πολλές οι απουσίες με τους Αμαλλάχ, Καρσελά, Αβενάτι, Μπολίγιεβιτς, Ουλάρε, Σιλβέστρε και Βανχόιζντεν εκτός, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Μούλεκα.

Εκτίμηση: Η Ρέιντζερς έχει καταιγιστικό ρυθμό και εκτιμώ θα τον επιβάλει από την αρχή στην γεμάτη απουσίες ομάδα της Λιέγης.

Ρόμα – Γιουνγκ Μπόις

Οι «Ρωμαίοι» προέρχονται από την ήττα με 4-0 στην έδρα της Νάπολι και βρίσκονται στην 6η θέση της Serie A με 17 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 19-15. Στον όμιλο τους στο Europa League κέρδισαν με 2-0 μέσα στην Κλουζ και παρέμειναν πρώτοι με 10 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 9-1. Απόντες οι Μαντσίνι και Σαντόν ενώ αμφίβολοι είναι οι Σμόλινγκ και Παστόρε.

Οι Ελβετοί κέρδισαν με 3-0 στην έδρα της την Λωζάνη και είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα με 18 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 10-3. Για το Europa League πέτυχαν σημαντική νίκη στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 1-0 και είναι δεύτεροι με 7 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 6-3.

Εκτίμηση: Πιστεύω ότι η Ρόμα θα μπει να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι για να κρατήσει δυνάμεις για τον προσεχή αγώνα ενάντια στη Σασουόλο και να μη χρειαστεί να περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί.


Μονό (Tipster’s League)

19:55 Ερυθρός Αστέρας – Χόφενχαϊμ: 1 (3.05)


Δυάδα (απόδοσης 4.30)

22:00 Ρέιντζερς – Σταντάρ Λιέγης: Over 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.35)

22:00 Ρόμα – Γιούνγκ Μπόις: Ρόμα οver 0,5 στο 1ο ημίχ. (1.83)


Fun bet

19:55 LASK Λιντζ – Τότεναμ: 1 & οver 1,5 (5.30)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις