ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Αυτός γνωρίζει τον τρόπο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Αυτός γνωρίζει τον τρόπο

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Αυτός γνωρίζει τον τρόπο

Αυτός γνωρίζει τον τρόπο

Χαιρετώ και σήμερα άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Τελευταία πίστα του χρόνου, με το μπάσιμο μας με τη στήλη σε αυτή να πέφτει στα βράχια. Θα μπορούσα να αραδιάσω χιλιάδες κοσμητικά επίθετα για τη προπονητική ικανότητα του Φάμπιο Καναβάρο, αλλά δεν θα αλλάξουν και πολλά.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι σε περίπτωση νίκης της Σουγουόν επί της Κόμπε και τον αποκλεισμό της Γκουάνγζου, ο Ιταλός δεν θα γυρίσει στη Κίνα, αλλά θα πάρει το αεροπλάνο για την Ιταλία και την ανεργία.

Είναι πραγματικά άξιο απορίας, πως γίνεται να διαθέτεις υπερομάδα για τα ασιατικά δεδομένα, να προετοιμάζεται ουσιαστικά από την αρχή της σεζόν για το συγκεκριμένο θεσμό και τη κατάκτηση του βαρύτιμου τίτλου και να παρουσιάζεις τέτοια άθλια αγωνιστική εικόνα, με παίκτες αδιάφορους, χωρίς αγωνιστικό πλάνο, χωρίς καμία ουσιαστική παρέμβαση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Και μην ακούω για κούραση ή την απουσία του Παουλίνιο ή ακόμα τη κακή ψυχολογία για την απώλεια του πρωταθλήματος. Η μέχρι στιγμής πορεία του φαβορί της διοργάνωσης πιστώνεται αποκλειστικά σε αυτόν, με τις επιλογές του σε σχηματισμούς και πρόσωπα να αποτυγχάνουν παταγωδώς. Ας μην το αναλύσω περαιτέρω, το τελικό 1-1 με τη Σουγουόν διέκοψε το θετικό μας σερί, με τον άσο να μην επιβεβαιώνεται ποτέ.

Κερδίζει και περιμένει

Ξεκινά σήμερα στη Ντόχα η τελευταία αγωνιστική ημέρα στους δύο πρώτους ομίλους με 4 παιχνίδια. Πλην της Γκοουάν, η οποία έχει περάσει σίγουρη πρώτη στον όμιλο της και αντιμετωπίζει την ουσιαστικά αποκλεισμένη Τσιανγκράι, οι άλλες τρεις αναμετρήσεις κρίνουν τη τελική κατάταξη. Τόκυο και Σένχουα ερίζουν για τη δεύτερη θέση πίσω από τη σίγουρα πρώτη Ουλσάν, ενώ στον άλλο όμιλο μία εκ των Σεούλ και Βίκτορι θα ακολουθήσουν τη Γκοουάν στα προημιτελικά.

Η Σεούλ αντιμετωπίζει τους Αυστραλούς της Βίκτορι, προκρίνεται με ισοπαλία και έχοντας ξεκουράσει αρκετούς βασικούς της παίκτες στο προηγούμενο ματς της εναντίον της Γκοουάν, εύκολα ή δύσκολα θαρρώ θα καταφέρει να πάρει τη πρόκριση.

Η Τόκυο χρειάζεται μόνο νίκη εναντίον της αδιάφορης και αποκλεισμένης Περθ , με τη προσφερόμενη όμως απόδοση στον άσο να μην φανερώνει τη δυσκολία του αγώνα. Οι Αυστραλοί παίζουν χωρίς άγχος, βρήκαν τρία γκολ στο τελευταίο τους ματς εναντίον της Σένχουα και αν δεν προσέξουν οι Ιάπωνες θα τα βρουν σκούρα.

Θα σταθώ περισσότερο στο ματς των Κινέζων της Σανγκάης εναντίον της Ουλσάν. Οι τυπικά γηπεδούχοι της Σένχουα χρειάζονται μόνο νίκη περιμένοντας κάποιο δώρο από τους Αυστραλούς της Βίκτορι. Αυτή τη στιγμή και βάσει κριτηρίων σε πιθανή ισοβαθμία με τη Τόκυο πρέπει να καλύψει το -1 στη συνολική διαφορά τερμάτων, έτσι ώστε σε περίπτωση πιθανής ισοβαθμίας με νίκη και των δύο, να προκριθεί αυτή. Με απόλυτη ισορροπία σε βαθμούς αλλά και στη διαφορά των γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια, επόμενο κριτήριο πρόκρισης είναι η συνολική διαφορά τερμάτων στα παιχνίδια του ομίλου, η οποία εάν είναι επίσης η ίδια τότε μετρούν τα γκολ που σημείωσε συνολικά η κάθε μία ομάδα στον όμιλο και εκεί η Σένχουα υπερέχει με 8 έναντι 5 της Τόκυο.

Το γεγονός ότι έφτασε να διεκδικεί τη πρόκριση στον όμιλο με αντιπάλους τη Τόκυο και την Ουλσάν, αποτελεί ένα μικρό άθλο για την ομάδα της Σένχουα. Έχοντας σοβαρές ελλείψεις λόγω τραυματισμών στην αποστολή και παίζοντας ήδη 5 ματς σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων η ομάδα του Κορεάτη Τσόι Κανγκ Χι παρουσίασε φοβερή ενέργεια και ομοιογένεια, παρόλο το αναγκαστικό ροτέισον από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πλέον ρίχνεται στο σημερινό ματς έχοντας απόλυτα υγιή και το παίκτη βαρόμετρο της ομάδας Τζιοβάνι Μορένο, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και δύο γκολ στο τελευταίο ματς εναντίον της Περθ αλλά και τον πολύπειρο Κορεάτη φορ της Κιμ Σιν Γουκ.

Η Ουλσάν κατάφερε ήδη με τις εμφανίσεις της να υπερκεράσει την απογοήτευση των φίλων της για άλλη μια χαμένη εγχώρια σεζόν. Το συγκρότημα του Κιμ Ντο Χουν κατέκτησε άνετα τη πρώτη θέση σε ένα δύσκολο όμιλο και σήμερα αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες που τράβηξαν την ομάδα στη πρόκριση. Το εκτεταμένο ροτέισον θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς νέους παίκτες με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν να αποδείξουν την αξία τους σε αυτό το επίπεδο.

Με το τεχνικό της Σένχουα να έχει τη φήμη του προπονητή που ξέρει πάντα να παίρνει αποτελέσματα, όταν τα χρειαστεί και τον Κιμ Σιν Γουκ να κατακτά με την Ουλσάν το Champions League το 2012 κάτι μου λέει, ότι η κορεατική ομάδα δεν θα δείξει το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο των προηγούμενων αγωνιστικών, κάνοντας μια μικρή εξυπηρέτηση στους ομοεθνείς αντιπάλους της. Μια σοβαρή Σένχουα μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς, έστω και αν αυτοί τελικά δεν φτάσουν για τη πρόκριση. Από τη στιγμή λοιπόν που το ενδεχόμενο της νίκης της προσφέρεται σε απόδοση άνω του διπλασιασμού θα μπει στο παιχνίδι μου.


Μονό (Tipsters League)

12:00 Σανγκάη Σένχουα – Ουλσάν: 1 (2.10)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις