Υπερδιπλασιασμός σε Σερβία και Ουκρανία

Υπερδιπλασιασμός σε Σερβία και Ουκρανία

Γειά και χαρά σας φίλοι Κουβανέζοι! Συνεχίζεται η ευρωπαϊκή εβδομάδα και ξεκαθαρίζουν τα πράγματα όσο αναφορά τις ομάδες που θα πάρουν τις προκρίσεις. Πέρασε η βασική μας πρόταση τη Τρίτη, οπότε συνεχίζουμε με καλή ψυχολογία για το Europa League σήμερα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1333906442999435266?s=20

Ξεκίνημα από Σερβία και το παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας-Χόφενχαϊμ. Κλειδωμένη η πρόκριση για τους Γερμανούς μετά το 4/4 στον όμιλο με πολύ καλές εμφανίσεις. Λογικά θα έχουμε αρκετές αλλαγές στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς το βάρος πλέον πέφτει στο πρωτάθλημα, όπου δεν πάνε εξίσου καλά.

Ο Αστέρας θέλει απλά ένα βαθμό και κλειδώνει και μαθηματικά τη πρόκριση. Αποτελεσματικός φέτος, συνεχίζει τη καλή ευρωπαϊκή παρουσία του, ειδικά των τριών τελευταίων ετών. Έχει πάρει αποτέλεσμα από πολύ καλύτερες ομάδες στη Σερβία, θεωρώ πως έχει πολλές πιθανότητες να μην ηττηθεί και σήμερα.

Συνεχίζουμε στην Ουκρανία και το παιχνίδι Ζόρια-Λέστερ. Ακόμα μέσα στο κόλπο της πρόκρισης οι Ουκρανοί, τουλάχιστον μαθηματικά, μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Θέλει σίγουρα το 2/2 για να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες. Αγωνιστικά βέβαια αυτό μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αφού είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του ομίλου.

Η Λέστερ έχει περάσει, αλλά με ενδεχόμενη νίκη σήμερα αγκαλιάζει και μαθηματικά τη πρώτη θέση. Έχουν πέσει μπόλικα «χαστούκια» το τελευταία καιρό, σίγουρα θα δούμε εντεκάδα με πολλές αλλαγές, αλλά θεωρώ σίγουρο πως οι Άγγλοι θα ψάξουν τη νίκη ψυχολογίας απέναντι σε ένα πολύ κατώτερο αντίπαλο.


Μονό (Tipster’League)

19:55 Ερυθρός Αστέρας – Χόφενχαϊμ: 1Χ & under 3,5 (2.45)


Μονό

19:55  Ζόρια – Λέστερ: 2 & under 4,5 (2.17)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις