ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μακροχρόνια για πρωταθλήματα ως 27.50!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Μακροχρόνια για πρωταθλήματα ως 27.50!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μακροχρόνια για πρωταθλήματα ως 27.50!

Μακροχρόνια για πρωταθλήματα ως 27.50!

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Πολύ περίεργη η αγωνιστική σεζόν που διανύουμε, ο κορωνοϊός έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά και από τον αθλητισμό. Αρκετά δύσκολη πλέον η οποιαδήποτε πρόβλεψη γύρω από κάθε αθλητικό γεγονός αφού την μία στιγμή μια ομάδα είναι πλήρης και ξαφνικά βρίσκονται 5-6 κρούσματα και αλλάζει όλο το ρεπορτάζ αλλά και οι αποδόσεις της αναμέτρησης. Κάθε τρεις και λίγο βλέπουμε παιχνίδια να αναβάλλονται, τεράστιο μπάχαλο, αφού οι ομάδες αναγκάζονται να δίνουν παιχνίδια ανά τρεις μέρες. Ειδικά οι ομάδες που δεν έχουν μεγάλο βάθος στο ρόστερ τους θα τα βρουν «σκούρα» μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου μιας και η κούραση έχει ήδη αρχίσει να καταβάλει αρκετούς παίκτες.

Μιας και ποντάρω αρκετά σε μακροχρόνιες επιλογές αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάποια από τα πονταρίσματα που έκανα την εβδομάδα που μας πέρασε. Νομίζω, πλέον, γνωρίζουμε αρκετά για την ποιότητα και την συμπεριφορά των ομάδων και μπορούμε να αντιληφθούμε το «ταβάνι» τους. Εννοείται ότι ο καθένας σας μπορεί να κάνει την δική του διαλογή και εύχομαι στο τέλος της σεζόν να είμαστε μαζί στο ταμείο.

Στην Γαλλία και τη Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το λογικό φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αν και ακόμα δεν έχει πάρει μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της. Μετά τους «Παριζιάνους» επικρατεί ένα χάος καθώς Λιλ, Λιόν, Μονακό και Μονπελιέ είναι ισόβαθμες στην 2η θέση με 23 βαθμούς ενώ πίσω τους βρίσκεται η Μαρσέιγ με 21 έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα αλλά και η πάντα υπολογίσιμη Ρεν με 19. Προσωπικά, δεν νομίζω ότι Μονακό και Μονπελιέ μπορούν να ακολουθήσουν τις υπόλοιπες καθώς έχουν τεράστια αμυντικά κενά έχοντας δεχτεί 16 γκολ σε σύνολο 12 αγώνων ενώ η Ρεν δείχνει πως δεν είναι η ομάδα που θαυμάσαμε την περσινή χρονιά και  πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Από τις υπόλοιπες δίνω ένα προβάδισμα στη Λιόν να τερματίσει στην πρώτη τριάδα αφού δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και έτσι έχει στην διάθεσή της περισσότερες μέρες ξεκούρασης ενώ κράτησε σχεδόν όλο τον βασικό κορμό της περσινής σεζόν. Επίσης, βρίσκω σε πολύ καλή απόδοση να τερματίσει στην τελική εξάδα η Λιλ που έχει κάνει μια εξαιρετική εκκίνηση και παρουσιάζει όμορφο ποδόσφαιρο εντός και εκτός συνόρων.

Στην Αγγλία βλέπουμε ότι τα περσινά μεγαθήρια Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι παρουσιάζουν χτυπητές αδυναμίες και «γκελάρουν» με σχετική ευκολία. Τότεναμ και Τσέλσι θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτήν την αγωνιστική καθίζηση καθώς ενισχύθηκαν σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και παρουσιάζονται ήδη αρκετά δυνατές. Για να καταλάβετε πόσο απρόβλεπτη είναι η φετινή Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται με παιχνίδι λιγότερο στην 11η θέση με 15 βαθμούς ενώ η πρώτη Τότεναμ έχει 21! Οι πρώτες 11 ομάδες έχουν μόλις 6 βαθμούς διαφορά μεταξύ τους μετά το τέλος 10 αγωνιστικών! Θεωρώ πολύ πιθανή την περίπτωση να αποτελείται η τετράδα της κορυφής από τις Λίβερπουλ, Τότεναμ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι βλέποντας την αστάθεια στις εμφανίσεις των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ αλλά και την Λέστερ που δεν έχει το βάθος στο ρόστερ της ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Επίσης, πολύ καλή επιλογή είναι να βρίσκεται η καλοδουλεμένη και ανταγωνιστική Γουλβς, του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, στην πρώτη δεκάδα της τελικής κατάταξης. Οι «Λύκοι» τερμάτισαν πρώτοι την σεζόν 2017/2018 στην Championship και ανέβηκαν στην μεγάλη κατηγορία. Έκτοτε τερματίζουν κάθε χρόνο μέσα στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα στην 7η θέση.

Στην Bundesliga ξεκάθαρη η υπεροχή της Μπάγερν Μονάχου, αν και δέχεται αρκετά εύκολα γκολ, όμως Λειψία και Ντόρτμουντ δεν φαίνεται ότι μπορούν να ανταγωνιστούν τους «Βαυαρούς» και να διεκδικήσουν αυτές το πρωτάθλημα. Μια λογική επιλογή είναι να τερματίσει η Γκλάντμπαχ σε υψηλότερη θέση από την Βόλφσμπουργκ. Αρκετά όμορφο ποδόσφαιρο από την Γκλάντμπαχ που στέκεται εξαιρετικά ως τώρα και στους ομίλους του Champions League. Είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Βόλφσμπουργκ έχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων, αφού έχει ήδη αγωνιστεί με Ντόρτμουντ, Λειψία και Λεβερκούζεν. Η Βόλφσμπουργκ δεν πείθει αγωνιστικά και ως τώρα έχει αγωνιστεί ως επί το πλείστον με ομάδες του δεύτερου μισού της βαθμολογίας.

Στην Ιταλία και τη Serie A παρακολουθούμε μια Μίλαν από τα παλιά, με μπροστάρη τον αγέραστο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, να έχει αποκτήσει μια διαφορά 5 βαθμών από την δεύτερη Ίντερ και 6 βαθμών από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Αήττητη ως τώρα, παρουσιάζει όμορφο ποδόσφαιρο και εμπνέει σιγουριά με τις εμφανίσεις της. Η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε μπορεί να κερδίσει αλλά και να χάσει από οποιαδήποτε ομάδα ενώ η Γιουβέντους, αν και αήττητη, έχει 5 ισοπαλίες σε 9 αγώνες. Νομίζω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του και σιγά σιγά θα πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα επιλέξω την επιλογή της Γιουβέντους να βρίσκεται στις δύο πρώτες θέσεις στο τέλος του πρωταθλήματος αλλά και την επιλογή της Μίλαν να τερματίσει σε υψηλότερη θέση από την Νάπολι.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης, εξαιρετική ως τώρα, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας ήδη χτίσει μια σημαντική διαφορά απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Αμφότερες δεν παρουσιάζονται σοβαρές, κανένας αγώνας τους δεν μπορεί να θεωρηθεί ως εύκολο τρίποντο για αυτές, αφού είναι σκιές του εαυτού τους και ικανές να χάσουν ακόμα και από ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία. Πριν δέκα μέρες υπήρχε τεράστια αξία στην κατάκτηση των «Ροχιμπλάνκος», αφού τους βρίσκαμε περίπου στο 4.00 (όσοι παρακολουθείτε το κανάλι μας στο Telegram πολύ πιθανόν να έχετε ποντάρει σε αυτήν την απόδοση) πλέον την βρίσκουμε περίπου στο 2.50.

Στην Ολλανδία βλέπουμε έναν εντυπωσιακό Άγιαξ να διαλύει τα πάντα στον δρόμο του, έχοντας 9 νίκες στους 10 αγώνες που αγωνίστηκε σκοράροντας 42 γκολ και έχοντας δεχτεί μόλις 5. Προβλέπω εύκολη κατάκτηση για τον «Αίαντα», αφού οι υπόλοιπες ομάδες απέχουν αρκετά ποιοτικά. Εξαιρετική η απόδοση που βρίσκουμε στο 1.57 για την κατάκτηση του, θα πέσει αρκετά μέχρι το τέλος του 2020.

Τέλος, μια επιλογή με αξία από το Ρουμανία, ένα όχι και τόσο δημοφιλές πρωτάθλημα για τους περισσότερους παίκτες. Προσωπικά το παρακολουθώ ελάχιστα, συνήθως μόνο όταν παίζουν οι ομάδες που μάχονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την στιγμή που γράφω το άρθρο έχουμε στην 1η θέση την Στεάουα Βουκουρεστίου με 27 βαθμούς, στην 2η θέση την Κραϊόβα με 25 ενώ στην 3η θέση βρίσκεται η περσινή πρωταθλήτρια Κλουζ με 21. Η Κλουζ είναι η μοναδική ομάδα από τις τρεις που αγωνίζεται στο Europa League, αλλά βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αφού το εισιτήριο για την επόμενη φάση φαίνεται ότι θα καταλήξει στις Ρόμα και Γιουνγκ Μπόις. Υπερβολικό το 5.50 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ειδικά αν αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα.


Τριάδα (απόδοσης 4.54)

Να τερματίσει στους πρώτους 3: Λιόν (1.80)

Να τερματίσει στους πρώτους 10: Γουλβς (1.61)

Πρωταθλητής Ολλανδίας: Άγιαξ (1.57)


Τριάδα (απόδοσης 3.96)

Να τερματίσει στους πρώτους 6 : Λιλ (1.65)

Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ H2H: Γκλάντμπαχ (1.50)

Μίλαν – Νάπολι H2H: Μίλαν (1.60)


Δυάδα (απόδοσης 4.15)

Πρωταθλήτρια Ισπανίας: Ατλέτικο Μαδρίτης (2.50)

Να τερματίσει στους πρώτους 2: Γιουβέντους (1.66)


Μονό

Τετράδα Κορυφής: Τσέλσι & Μάντσεστερ Σίτι & Λίβερπουλ & Τότεναμ (2.87)


Αξία

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας: Κλουζ (5.50)


Fun bet δυάδα (απόδοσης 27.50)

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας: Κλουζ (5.50)

Πρωταθλήτρια Ιταλίας: Μίλαν (5.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις