Φουλ του combo σε Ελλάδα και Ευρώπη

Φουλ του combo σε Ελλάδα και Ευρώπη

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Τετάρτη σήμερα, ολοκληρώνεται η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Δε θα ασχοληθώ πολύ με τη διοργάνωση. Υπάρχουν κάποια φαβορί όπως Ντόρτμουντ, Λειψία, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα με σετ αποδόσεων που κρίνεται ως απαγορευτικό για οποιοδήποτε ποντάρισμα. Με το ντέρμπι της βραδιάς αποφάσισα να ασχοληθώ, όπως και με το παιχνίδι της Λάρισας με τον Άρη.

Λάρισα – Άρης

Παιχνίδι εξ αναβολής της 6ης αγωνιστικής. Πολύ κακή η εικόνα της Λάρισας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Ο νέος προπονητής Γιάννης Τάτσης κάθισε πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ήρθε 0-0. Φτωχό παιχνίδι σε θέαμα, ελάχιστες φάσεις, δίκαιη η ισοπαλία. Βέβαια ήταν το πρώτο παιχνίδι που κράτησε ανέπαφη την εστία της. Τρέχει σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη στην έδρα της. Σημαντικές οι απουσίες των Μιλοσάβλιεβιτς, Μιχαήλ και Νικολιάς. Ο Άρης έρχεται από την ήττα με 2-1 στην έδρα του από τον Ολυμπιακό. Επιστροφή στην πραγματικότητα για τους κιτρινόμαυρους που πρέπει να ανασυνταχθούν και να κοιτάξουν τα επόμενα παιχνίδια. Έμειναν στην Θεσσαλονίκη οι Μπεναλουάν και Τζένγκο λόγω ενοχλήσεων, έξω και ο Κουέστα. Πιθανό το rotation αφού το Σάββατο αγωνίζεται ξανά στην έδρα του Ατρόμητου.

Πολύ καλύτερη η πορεία του Άρη ως τώρα στο πρωτάθλημα έχοντας μόνο νίκες με σκορ 1-0 στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια του. Περιμένω να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Μάντσεστερ και της Παρί. Αυτές οι δύο μαζί με τη Λειψία θα μονομαχήσουν για να πάρουν τις δύο προνομιούχες θέσεις για την επόμενη φάση. Προβάδισμα για την Μάντσεστερ που έχει 9 βαθμούς εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες που έχουν 6. Αρκετά αλλοπρόσαλλη ομάδα, έχανε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα της Σαουθάμπτον, μεταμορφωμένη στο δεύτερο μισό κατάφερε την ανατροπή και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο. Αμφίβολοι οι Πογκμπά, ΜακΤόμινι, Μαρσιάλ και Ντε Χέα. Σίγουρα εκτός οι Σο και Τουανζίμπε. Η Παρί τα έχει βρει σκούρα και έχει ανάγκη για βαθμούς αν δεν θέλει να βρεθεί εκτός διοργάνωσης. Στο προηγούμενο ματς με τη Λειψία κέρδισε με 1-0, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση αφού μετά το γκολ κλείστηκε στην άμυνά της. Λείπουν για ένα ακόμα παιχνίδι οι Ντράξλερ και Μπερνάτ.

Το μομέντουμ βρίσκεται στα αριστερά, όμως πιστεύω ότι η Παρί δεν θα αυτοκτονήσει και θα πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Θα την στηρίξω με διπλή ευκαιρία περιμένοντας να μην ξεφύγει ο δείκτης του σκορ.


Μονό (Tipsters League) Φουλ του combo σε Ελλάδα και Ευρώπη Φουλ του combo σε Ελλάδα και Ευρώπη

22:00 Μάντσεστερ Γ. – Παρί Σεν Ζερμέν: Χ2 & under 4,5 (1.72)


Δυάδα (απόδοσης 2.92) Φουλ του combo σε Ελλάδα και Ευρώπη Φουλ του combo σε Ελλάδα και Ευρώπη

17:15 Λάρισα – Άρης: Χ2 & under 3,5 (1.70)

22:00 Μάντσεστερ Γ. – Παρί Σεν Ζερμέν: Χ2 & under 4,5 (1.72)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις