Combo στην Αγγλία, ειδικό στη Ρωσία

Combo στην Αγγλία, ειδικό στη Ρωσία

Καλημέρα σε όλους! 2/3 κάναμε στη χθεσινή στήλη, με το αμφίτερμα και το late goal να επιβεβαιώνονται σε Σάντερλαντ και Μπέρμιγχαμ. Ντέρμπι και Κόβεντρι, ξύπνησαν στα τελευταία 5 λεπτά της αναμέτρησης σκοράροντας αμφότερες, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να μας δώσει το 2.50 του combo. Αν είχε επιτευχθεί κάποιο γκολ νωρίτερα, ίσως τα πράγματα να ήταν πιο ευνοϊκά. Αλλά με τα αν δε γίνεται δουλειά… 

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1333905582705811462

Πάμε στις σημερινές μου επιλογές, οι οποίες αυτή τη φορά προέρχονται από το Champions League. 

Ματς – φωτιά στο «Όλντ Τράφορντ» 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στις 22:00 στο πλαίσιο του 8ου ομίλου, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της Σαουθάμπτον την Κυριακή, επιστρέφοντας από το εις βάρος τους 2-0 του ημιχρόνου, με το τελικό 3-2 να φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Έντινσον Καβάνι, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο τέρμα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Απόψε, χρειάζεται απλά την ισοπαλία ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Στο προηγούμενο παιχνίδι του ομίλου, επικράτησε εύκολα με 4-1 της Μπασάκσεχιρ. Αμφίβολοι Ντε Χέα, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ και Μαρσιάλ. 

Από την άλλη, η ομάδα του Τόμας Τούχελ βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και μετά την πύρρειο νίκη επί της Λειψίας την περασμένη εβδομάδα, ήρθε η αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Μπορντό για το πρωτάθλημα, σε ένα ματς που δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε πάρει από νωρίς. Σήμερα κατεβαίνει στο Μάντσεστερ έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς, αλλιώς θα μπει σε περιπέτειες, καθώς η Λειψία καραδοκεί να κλέψει την πρόκριση. 

Ματς – τελικός για την Παρί, που θα παίξει εκ των πραγμάτων επιθετικά, κάνει και το Χ στους γηπεδούχους. Περιμένω ανοικτό ματς με γκολ. Combo με αμφίτερμα και over 2,5 γκολ. 

Επιρρεπής ο Σκωτσέζος… 

Ντέρμπι για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης του 5ου ομίλου διεξάγεται απόψε στη Ρωσία, με την Κρασνόνταρ να αντιμετωπίζει τη Ρεν. Οι δύο ομάδες έχουν από έναν βαθμό και κυνηγούν επί ίσοις όροις το εισιτήριο για το Europa League. 

H Κρασνόνταρ διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χίμκι στο εγχώριο πρωτάθλημα σε ένα ματς που δε δημιούργησε καμία κλασική ευκαιρία σε ολόκληρο το 90λεπτο. Με νίκη σήμερα καπαρώνει την 3η θέση που οδηγεί στη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας για φέτος. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», καθώς παρότι προηγήθηκε με 2-0 νωρίς στον αγώνα, ηττήθηκε τελικά με 3-2. 

Από την άλλη, η Ρεν ηττήθηκε στο 93’ από την Τσέλσι την προηγούμενη εβδομάδα, πετώντας στα σκουπίδια την πολύ καλή της εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο, χάρη στην οποία κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στα καρέ των Άγγλων. Σήμερα η ήττα κρίνεται απαγορευτική, αν θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. 

Άρχοντας του αγώνα είναι ο Γουίλι Κόλουμ. Ο Σκωτσέζος μπορεί να χαρακτηριστεί ως «πεναλτάκιας», αφού στην καριέρα του σφυρίζει πέναλτι σχεδόν στο 30% των αγώνων που διευθύνει. Πιο συγκεκριμένα, στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA έχει υποδείξει την εσχάτη των ποινών 28 φορές σε σύνολο 76 αγώνων. Θα ρισκάρουμε με την επιλογή αυτή και στον συγκεκριμένο αγώνα.  


Μονό (Tipsters League) Combo στην Αγγλία, ειδικό στη Ρωσία Combo στην Αγγλία, ειδικό στη Ρωσία

22:00 Μάντσεστερ Γ. – Παρί Σεν Ζερμέν: Goal/goal & over 2,5 (1.87) 


Eιδικό Combo στην Αγγλία, ειδικό στη Ρωσία Combo στην Αγγλία, ειδικό στη Ρωσία

19:45 Κρασνόνταρ Ρεν: Καταλογισμός πέναλτι (2.65)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις