Γκάζι και fun bet στο 17.00!

Γκάζι και fun bet στο 17.00!

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Όπως καταλαβαίνετε ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το κάζο του Απόλλωνα τη Δευτέρα. Παιχνίδι που η ομάδα της Ριζούπολης μπορούσε να το «καθαρίσει» βάζοντας 4ο γκολ στο 59′, έγινε 3-1 στο 60′ και τελείωσε 3-3. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.

Φυσικά και πληρώθηκα σχεδόν ολόκληρο το στοίχημα κάνοντας cash out κάποια στιγμή, άλλα δυστυχώς μου χάλασε κάποια ωραία παρολί και μου κόστισε πολλές μονάδες στο Tipsters League. Προχωράμε όμως, με μια ευκαιρία που βλέπω για σήμερα. Όχι από το Champions League, που το αποφεύγω προς το παρόν, άλλα από την αγαπητή Championship.

Eίδα την Ρέντινγκ για 2η φορά φέτος, στο Σαββατιάτικο 3-1 επί της Μπρίστολ Σίτι και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα, με επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι της. Με σωστή ανάπτυξη τόσο από τον άξονα, όσο κι από τις πτέρυγες, κυρίως σε καταστάσεις αντεπίθεσης. Ώρες ώρες έκανε ότι ήθελε την κατά τα άλλα καλή Μπρίστολ. H Ρέντινγκ ξεκίνησε και συνέχισε πολύ δυνατά τη χρονιά, άλλα έκανε μια κοιλιά μέσα στο Νοέμβριο. Από ό,τι φαίνεται όμως, επέστρεψε δυναμικά και θα χτυπήσει άνοδο. Από την άλλη, η Σέφιλντ Γουένστντεϊ  θα παλέψει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Δείχνει πολύ μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα. Πέτυχε μόλις 7 γκολ στα πρώτα 14 ματς πρωταθλήματος, έχοντας έτσι την 2η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Κουβαλάει και μια τιμωρία -6 βαθμών και γενικότερα μια κακή ψυχολογία, που φαίνεται στα τελευταία 9 παιχνίδια της όπου μετρά μόλις 2 νίκες (2-3-4). Η Ρέντινγκ αντίθετα έχει ανέβει και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση της Championship, έχοντας ήδη 23 γκολ.

Ένα τουλάχιστον θα το βρει σήμερα κι  αυτό της είναι αρκετό για να πάρει αποτέλεσμα. Αν και πιστεύω ότι στο τέλος του αγώνα θα πατήσει πάλι το γκάζι και θα ανοίξει αρκετά το σκορ…


Μονό (Τipster’s League) Γκάζι και fun bet στο 17.00!Γκάζι και fun bet στο 17.00!

21:45 Σέφιλντ Γουένστντεϊ – Ρέντινγκ: X2 & over 0,5 (1.75)


Fun bet Γκάζι και fun bet στο 17.00!Γκάζι και fun bet στο 17.00!

21:45 Σέφιλντ Γουένστντεϊ – Ρέντινγκ Anytime score 1-3 (17.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις