ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στο Κρασνόνταρ, αδέλφια, στο Κρασνόνταρ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Στο Κρασνόνταρ, αδέλφια, στο Κρασνόνταρ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στο Κρασνόνταρ, αδέλφια, στο Κρασνόνταρ

Στο Κρασνόνταρ, αδέλφια, στο Κρασνόνταρ

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr !

Ακόμα ένα ταμείο κατεγράφη χθες, διπλό μάλιστα, με την Μπάγερν να δείχνει προσωπικότητα (τα λέγαμε άλλωστε και χθες από τούτο το μετερίζι) και παράλληλα στο Γκλάντμπαχ το παιχνίδι έγινε γρήγορα ροντέο, άρα εύκολο ταμείο για εμάς.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1333902976457510915

Συνεχίζουμε και σήμερα το ευρωπαϊκό ταξίδι, το ίδιο συνεχίζουν και τα κορυφαία κλαμπς στην προτελευταία στροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τα κρίσιμα ματς να είναι μετρημένα, αλλά ένα είναι ορθάνοιχτο, ένα είναι αμφίρροπο σε μεγάλο βαθμό, ένα κρίνει την 3η θέση από σήμερα, μια θέση που οδηγεί στο Europa League.«Στο Κρασνοντάρ, αδελφές μου, στο Κρασνοντάρ», για να παραφράσουμε και τον Τσέχωφ. Μία και μόνο επιλογή σε απόδοση που ελκύει και λόγω ισχυρής πεποίθησης θα το θέσουμε και στον πίνακα της κάβας μας.

Κρασνόνταρ – Ρεν

Το ζευγάρι των προβλημάτων ή καλύτερα ένα προβληματικό ζευγάρι έχουμε μπροστά μας, που χαρακτηρίζεται όμως από κοινή επιδίωξη αλλά διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, που λόγω αυτού καθορίζουμε την επιλογή μας. Η Κρασνόνταρ είναι ένα ισχυρό κράμα παικτών, που κάθε χρόνο ξεκινά ως φαβορί για πρωταθλητισμό στη Ρωσία και κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχει ήδη χάσει το τρένο. Το τρένο της πρόκρισης έχασε και στο Champions League με αναιμικές εμφανίσεις και ανούσιες προσπάθειες. Μία τελευταία ευκαιρία έχει σήμερα για το Europa League, τόσο οριακή όσο απέχει από τον γκρεμό.

Υποδέχεται πλήρης τη Ρεν (μοναδική απουσία ο μέσος Βιλένα) ούσα όμως ισόβαθμη με τους Γάλλους, γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε ισοπαλία άνω του 1-1 (σκορ 1ου αγώνα), θεωρητικά ίσως και πρακτικά την πετάει έξω. Οι ισοβαθμίες λύνονται μέσω των αποτελεσμάτων των δύο ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες και η ρωσική ομάδα ουσιαστικά θέλει ό,τι και η γαλλική: Νίκη. Η Κρασνόνταρ είναι στο 3-0-3 εντός, κακές οι εμφανίσεις της ως τώρα και «τρέχει»  4/6  G/G (εντός). Ένας ο βαθμός της στον 5ο όμιλο, έναν έχει και η Ρεν. Η γαλλική ομάδα θα στερηθεί τον αμυντικό Αγκουέρντ και τον εξτρέμ Τεριέ λόγω covid, εκτός ο τραυματίας φορ Γκιρασί, μακροχρόνια απόντες ο χαφ Ρουγκάνι και ο μέσος Μαρτέν ενώ αμφίβολος θεωρείται ο πλάγιος μπακ Μαουασά.

Σημαντικές απώλειες για την ομάδα του Στεφάν που ξέμεινε από φορ, αλλά θα έχει ευέλικτο σχήμα. Στο 1-2-3 το (κακό) σερί της εκτός έχοντας παράλληλα βρει γκολ στα 3/6 παιχνίδια της εκτός ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η Ρεν έχει τη χειρότερη επίθεση στον όμιλο, όχι όμως την χειρότερη άμυνα, αυτή την έχουν οι Ρώσοι και θα ψάξουν γκολ, αν θέλουν να έχουν ελπίδες.

Εκτίμηση: Ματς ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες, που θέλουν, μπορούν και οφείλουν να κυνηγήσουν το γκολ ώστε να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Γέρνουμε, ωστόσο, προς τα αριστερά, με μια Κρασνόνταρ να είναι πολύ καλύτερη της Σεβίλλης στο β’ ημίχρονο, να μη τελειώνει τον αγώνα και να το πληρώνει. Η Ρεν δεν πείθει, έχει σοβαρές απώλειες και οι Ρώσοι έδειξαν πως έχουν εγωισμό, αρκεί να τον βγάλουν και σήμερα.


Στο Κρασνόνταρ, αδέλφια, στο ΚρασνόνταρΜονό (Tipster’s League) Στο Κρασνόνταρ, αδέλφια, στο ΚρασνόνταρΣτο Κρασνόνταρ, αδέλφια, στο Κρασνόνταρ

19:55 Κρασνόνταρ – Ρεν: 1X & goal/goal (2.46)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις