Δυάδα g/g στο… σεντόνι

Δυάδα g/g στο... σεντόνι

Ακόμα μια ευρωπαϊκή βραδιά και η στήλη μας είναι εδώ, ξεχωρίζοντας δύο παιχνίδια σε ένα δύσκολο κουπόνι απόψε, αφού τα ζευγαρώματα κρύβουν πολλές παγίδες.

Σε κακό φεγγάρι και οι δύο

Κρασνόνταρ και Ρεν θα κοντραριστούν απόψε με απώτερο σκοπό ένα εισιτήριο για το Europa League. Μία νίκη θα σημάνει πάρα πολλά και για τις δύο ομάδες, που οι μοναδικοί τους βαθμοί στον όμιλο έχουν έρθει από το μεταξύ τους ματς (έληξε ισόπαλο 1-1). Με περίσσιο ταλέντο και οι δύο ομάδες, αλλά σε πολύ κακό χρονικά φεγγάρι, αφού βρίσκονται εκτός φόρμας και δυσκολεύονται να βρουν νίκη. Η δε Κρασνόνταρ έχει μία νίκη σε οκτώ παιχνίδια και η Ρεν μία νίκη και μία ισοπαλία επίσης σε οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Και οι δύο έχασαν στις καθυστερήσεις την προηγούμενη αγωνιστική σε ματς καρμπόν, αφού ηττήθηκαν 2-1 από Τσέλσι και Σεβίλλη αντίστοιχα. Προφανώς και είναι το ματς της χρονιάς και για τις δύο και φυσικά θέλουν και οι δύο να το κερδίσουν.

Πιστεύω θα γίνει ένα αμφίρροπο ματς με πολλή δύναμη και αρκετές φάσεις. Δεν μου κερδίζει καμία την εμπιστοσύνη, καθώς το παιχνίδι είναι ανοιχτό και στα τρία σημεία, οπότε θα πάω με το αμφίτερμα, αφού βλέπω μια επανάληψη του πρώτου τους ματς.

Μάχη για την πρόκριση
Ντόρτμουντ και Λάτσιο, το ντέρμπι του 6ου ομίλου, παίζουν απόψε έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν τις μεταξύ τους διαφορές στο ποια από τις δύο θα κλειδώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στο προηγούμενο αγώνα που έδωσαν οι δύο ομάδες, οι Ιταλοί επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα με σκορ 3-1. Η Ντόρτμουντ χρειάζεται ένα βαθμό για να σφραγίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, ενώ με νίκη επί των Ιταλών εξασφαλίζει την πρώτη θέση του ομίλου. Στο πρωτάθλημα υπέστησαν και οι δύο ήττες-σοκ και εντός έδρας μάλιστα από Κολωνία και Ουντινέζε αντίστοιχα. Έτσι, ένα καλό αποτέλεσμα απόψε θα συμβάλλει και στο ψυχολογικό κομμάτι των δύο ομάδων. Βέβαια με αρκετές απουσίες και οι δύο, ειδικά οι γηπεδούχοι αφού δεν θα έχουν στην αποστολή τους παίκτες, όπως οι Γκερέρο, Μουνιέ, Ζαγκαντού και Σουλτζ.

Με επιθετικές ορμές και άπλετο ταλέντο ειδικά στην μεσοεπιθετική τους γραμμή και οι δύο αντίπαλοι, μπορούν να προσφέρουν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Με Χάλαντ και Ιμόμπιλε (επιστρέφει στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ μετά από 5 χρόνια) στις αιχμές των δύο επιθέσεων, δεν μπορεί να σκεφτεί κανείς κάτι άλλο πέρα από το αμφίτερμα.


Δυάδα (απόδοσης 2.70) Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς

19:55 Κρασνόνταρ – Ρεν: Goal/goal (1.72)

22:00 Ντόρτμουντ – Λάτσιο: Goal/goal (1.57)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις