Καλύτερη παρά την ισοβαθμία

Καλύτερη παρά την ισοβαθμία

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Πέρασε χθες το αμφίτερμα του Ολυμπιακού σχετικά εύκολα, καθώς από το 55ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη στο 1-1.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1333903781080297475

Η δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη με τη στήλη έχει ξεχωρίσει μία επιλογή.

Κρασνόνταρ – Ρεν

Ζευγάρι στο οποίο αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης. Είναι όμως ένα ματς το οποίο θα κρίνει ποια από τις δύο θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League. Η Ρεν παρότι το καλοκαίρι έδωσε αρκετά λεφτά για μεταγραφές με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ ώστε να είναι ανταγωνιστική στο Champions League και να μπορεί να αντέξει τα δύο καρπούζια σε μια μασχάλη, δεν έχει ανταπεξέλθει στις προσδοκίες καθώς δεν μπόρεσε ούτε να είναι σταθερή στο πρωτάθλημα (ρεκόρ 5-4-3) αλλά ούτε να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους «16».

Μεγάλο ρόλο στο δεύτερο κατά τη γνώμη μου έπαιξε ο πρώτος αγώνας στην Γαλλία με την Κρασνόνταρ στην πρεμιέρα των ομίλων. Εκεί η ομάδα δεν μπόρεσε να νικήσει ώστε να αποκτήσει και ψυχολογία αλλά και να βάλει τις βάσεις για να χτυπήσει με μεγαλύτερες πιθανότητες τις πρώτες δύο θέσεις. Έδειξε όμως με την εικόνα της στο γήπεδο πως είναι καλύτερη ομάδα από τη Κρασνόνταρ. Προηγήθηκε, κυριάρχησε, δέχθηκε ισοφάριση με ένα σουτ εκτός περιοχής, συνέχισε όμως να είναι απειλητική και μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Γκιρασί (ο οποίος παρεμπιπτόντως θα απουσιάζει απόψε) έχασε τεράστια ευκαιρία μέσα από τη μικρή περιοχή να πετύχει το δεύτερο τέρμα που θα χάριζε τη νίκη στην ομάδα του.

Αντιμετωπίζει τη Κρασνόνταρ που και αυτή δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να διαχειριστεί σωστά τις δύο διοργανώσεις καθώς στο πρωτάθλημα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια έχει μόλις δύο νίκες και βρίσκεται στη 10η θέση της κατάταξης. Θεωρώ πως, η Ρεν του Στεφάν είναι καλύτερη ομάδα από τους Ρώσους, έχει ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές και εύκολα ή δύσκολα θα φύγει με τους τρεις βαθμούς απόψε. Διπλό, λοιπόν, αλλά θέλει και κάλυψη.


Μονό Καλύτερη παρά την ισοβαθμίαΚαλύτερη παρά την ισοβαθμία

19:55 Κρασνόνταρ – Ρεν: 2 (2.72)


Μονό (Tipsters League) Καλύτερη παρά την ισοβαθμίαΚαλύτερη παρά την ισοβαθμία

19:55 Κρασνόνταρ – Ρεν: 2 dnb (1.92)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις