Το 8/11 και η σέντρα, του combo, στις 12:00

Το 8/11 και η σέντρα, του combo, στις 12:00

Καλό μήνα Κουβανέζοι μου. Εδώ είμαστε και σήμερα, με τη στήλη να κινείται αποκλειστικά στο Κατάρ και το ασιατικό Champions League. Παράπονο δεν έχω. Η διοργάνωση κυλάει πολύ όμορφα, τόσο στο αγωνιστικό της μέρος, με πάρα πολλά συναρπαστικά ματς, όσο και στοιχηματικά, αφού τρέχουμε ένα 8/11 με τη στήλη, με όλες τις προτάσεις να πληρώνουν άνω του διπλασιασμού.

Απολογισμός

Άνετο ταμείο η πρόταση με τα πολλά γκολ εκατέρωθεν στο ματς της Δευτέρας. Το τελικό 2-2 έδωσε παράταση στην αγωνία για τις Τσιανγκράι και Βίκτορι και η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τη πρόκριση με τη Σεούλ να έχει το πλεονέκτημα του +2 στη βαθμολογία.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1333532197228318723

Νίκη σημαίνει πρόκριση

Νωρίς το μεσημέρι οι Κινέζοι του Καναβάρο παίζουν τα ρέστα τους απέναντι στους Κορεάτες της Σουγουόν. Η Γκουάνγζου με νίκη περνάει οριστικά στα προημιτελικά, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, η Σουγουόν πρέπει να νικήσει στο τελευταίο ματς εναντίον της Κόμπε με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο παρθενικό τους παιχνίδι επί Κατάρ πριν 8 ημέρες με τους Κορεάτες να παίρνουν μια πολύ άνετη λευκή ισοπαλία και τους Κινέζους να απογοητεύουν. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ισοπαλία ανάμεσά τους στα πλαίσια του θεσμού.

Η κινέζικη ομάδα μετά τη νίκη επί της Κόμπε πλέον, καλείται να δείξει χαρακτήρα και να καθαρίσει τη πρόκριση, αφού υπερτερεί σε ποιότητα, εμπειρία και αγωνιστική φόρμα. Μετά το τραυματισμό του αρχηγού της Λιπένγκ ο Καναβάρο το γύρισε σε 3-5-2 και με Ταλίσκα, Έλκενσον και Γκουλάρντ, οι οποίοι ξεκινούν και σήμερα, απέδωσε αρκετά καλά εναντίον της Κόμπε.

Η Σουγουόν θα παραταχθεί χωρίς τους ξένους παίκτες της και έχει ταξιδέψει στο Κατάρ με μισή ομάδα λόγω των πολλών τραυματισμών. Η ομάδα προετοιμάζεται για το σημερινό ματς έχοντας συμπληρώσει 8 μέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στο πρώτο ματς εναντίον της σημερινής της αντιπάλου, κράτησε εύκολα την ισοπαλία. Με την ίδια συνταγή και 11αδα αναμένεται να προσεγγίσει τον σημερινό τελικό, κλείνοντας τους χώρους αποτελεσματικά και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις.

Εδώ που έφτασε η ομάδα του κινέζικου νότου η πρόκριση ξεκινά και εξαρτάται αποκλειστικά από τα κέφια της. Εάν προσεγγίσει το ματς υπεροπτικά και χαλαρά κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό, εάν αποδώσει σύμφωνα με τα στάνταρ της δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Οι Κορεάτες δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Η Σουγουόν θα τρέξει, θα μαρκάρει, θα γίνει και σκληρή αλλά η ευκαιρία για κάτι καλύτερο πέραν του βαθμού της ισοπαλίας χάθηκε στο πρώτο ματς. Οι Κινέζοι μπορεί να μην γοητεύουν με τις εμφανίσεις τους, αλλά έχουν την εμπειρία και ποιότητα να καθαρίσουν το ματς και τη πρόκριση.


Το 8/11 και η σέντρα, του combo, στις 12:00Μονό (Tipster’s League) Το 8/11 και η σέντρα, του combo, στις 12:00Το 8/11 και η σέντρα, του combo, στις 12:00

12:00 Γκουάνγζου Εβεργκράντε – Σουγουόν Μπλούγουινγκς: 1 & under 4,5 (2.10)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις