Το… DNΑ φέρνει το 1.93

Το... DNΑ φέρνει το 1.93

Καλημέρα στους απανταχού κουβανέζους και κυρίως στις κουβανέζες μας. Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκε η στήλη του Σαββάτου για να προσφέρει ακόμα ένα ταμείο. Έβερτον και Λιντς πορεύονταν όμορφα και ωραία μέχρι το 79′, ώσπου ο Ραφίνια έγραψε το 0-1. Επιλογή λεπτού κάναμε και ήμασταν ακριβείς.

Είτε σε περίπτωση ταμείου, είτε σε περίπτωση αποτυχίας, η λογική δεν αλλάζει. Ακολουθάμε το feeling και την ανάλυση και επιλέγουμε μόνο αποδόσεις που μας ικανοποιούν. Μία επιλογή σήμερα Τρίτη με Champions League λοιπόν.

Δεν το έχει με τα must win

Για την 5η αγωνιστική του Champions League, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την ήδη περασμένη στην επόμενη φάση Μπάγερν Μονάχου. Οι πρωταθλητές Ευρώπης τρέχουν ένα σερί 15 νικών, ενώ το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων έληξε με 4-0 υπέρ των Βαυαρών.

Η Ατλέτικο την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την Λοκομοτίβ Μόσχας και ήθελε τη νίκη για να κλειδώσει την πρόκριση. Η αλήθεια είναι πως πίεσε, δημιούργησε και απείλησε. Αλλά ως κλασική ομάδα του Ντιέγκο «Τσόλο» Σιμεόνε, δεν σκόραρε και συνεπώς δεν κέρδισε.

Η Μπάγερν Μονάχου πλασάρεται ως αουτσάιντερ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση λόγω των πολλών απουσιών της όμως. Οι πρωταθλητές Ευρώπης όμως έχουν την γερμανική φιλοσοφία, δεν επιλέγουν ματς και αγωνίζονται για τη νίκη σε όλα. Όποιος ποδοσφαιριστής από το κλαμπ κι αν αγωνιστεί, δε θα κάτσει να χάσει σε καμία περίπτωση.

Λίγο η Ατλέτικο λοιπόν που δεν κερδίζει στα κρίσιμα παιχνίδια, λίγο το DNA των φιλοξενούμενων, επιλέγω το Χ2 σε απόδοση 1.91.


Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87 Μονό (Tipster’s League) Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87 Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87

22:00 Ατλέτικο M. – Μπάγερν Μονάχου: Χ2 (1.93)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις