ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship...

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ποιο… σεντόνι; Εδώ έχει Championship…

Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship...

Καλημέρα σας αγαπητοί κουβανέζοι! Τίποτα δεν πήγε καλά στην προηγούμενη στήλη, φαίνεται πως η ατυχία μας έχει ανοίξει για τα καλά την αγκαλιά της τις τελευταίες μέρες.  

Και γιατί το λέω αυτό; Μία το VAR με τα δύο ακυρωμένα γκολ για τη Λίβερπουλ και το χαμένο πέναλτι της Μπράιτον στην αρχή του αγώνα, μία η Παρί που κατάφερε -διότι περί κατορθώματος πρόκειται- να μείνει στο 2-2 με την Μπορντό χαλώντας το ωραιότατο combo, ε τι άλλο να πούμε. Μόνο στο over της Σεβίλλης πέσαμε εντελώς έξω, οπότε «έσπασε» και η δυάδα που είχε συνδυαστεί με το, εύκολα επιβεβαιωμένο, combo του αγώνα OυνιόνΆιντραχτ.  

Πάμε στα σημερινά, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Champions League, αλλά αποφάσισα να κάνω την έκπληξη απόψε και να ασχοληθώ με 3 αγώνες από την εμβόλιμη αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.  

Ντέρμπι με γκολ στην «ουρά» 

Ξεκινάμε με την Championship και τον αγώνα Ντέρμπι – Κόβεντρι, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. 

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δεινή θέση, έχουν να γευτούν τη χαρά του τρίποντου από τις 3 Οκτώβρη, ενώ εντός έδρας έχουν ρεκόρ 0-2-5 με μόλις 2 γκολ ενεργητικό, δεχόμενοι 12. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ κατάφερε να πετάξει άλλους 2 βαθμούς στον Σαββατιάτικο αγώνα με τη Γουίκομπ, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος από μία ομολογουμένως μέτρια ομάδα. Σήμερα στοχεύει στην πρώτη νίκη εντός. 

Υψηλό εμπόδιο αναμένεται να σταθεί στα σχέδια του Ρούνεϊ, η φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό Κόβεντρι. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κάρντιφ (1-0), ήρθε η παληκαρίσια εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην πρωτοπόρο Νόριτς με 1-1, με το δεύτερο ημίχρονο να ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς που κατόρθωσε να φέρει στα ίσα το ματς στο 89ο λεπτό, παίρνοντας σημαντικό βαθμό. Έχει το μομέντουμ και με οδηγό τις καλές εμφανίσεις εδώ και ένα μήνα, πάει για τη νίκη απόψε στο «Πράιντ Παρκ». 

Η Ντέρμπι δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει απόψε τη νίκη, η Κόβεντρι σκοράρει με ευκολία τελευταία εκτός, πάμε στα γκολ με το combo του over παρέα με αμφίτερμα να… χρυσοπληρώνει. 

Διαφορετικές αγωνιστικές φιλοσοφίες… 

Συνεχίζουμε στα γήπεδα της Championship και συγκεκριμένα στο «Σεντ Άντριους», όπου η Μπέρμιγχαμ υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόβαθμες στη μέση του πίνακα με 16 βαθμούς. 

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετική προσέγγιση στη φετινή αγωνιστική τους φιλοσοφία. Η Μπέρμιγχαμ συνήθως οδηγεί τους αγώνες σε κλειστό ρυθμό, με τα τέρματα να επιτυγχάνονται με μικρή συχνότητα. Άλλωστε μετρά μονάχα 4 over σε σύνολο 14 αναμετρήσεων, με 3 από αυτά να επιτυγχάνονται εντός έδρας. Από την άλλη μεριά, η Μπάρνσλεϊ αγωνίζεται ανοικτά ιδιαίτερα στις εκτός έδρας επισκέψεις της, μετρώντας ρεκόρ 1-2-4 με 7-12 τέρματα.  

Δύο ενδιαφέροντα στατιστικά προκύπτουν για τις δύο ομάδες. Κατά πρώτον, οι γηπεδούχοι σε όσους αγώνες έχουν προηγηθεί στο «Σεντ Άντριους», έχουν δεχθεί την ισοφάριση στους μισούς από αυτούς. Αντίστοιχα, η Μπάρνσλεϊ δέχεται την ισοφάριση στο 75% των αγώνων στους οποίους προηγήθηκε μακριά από την έδρα της. Γεγονός που οδηγεί σε πιθανό αμφίτερμα.  

Κατά δεύτερον, μεγάλο ποσοστό τερμάτων στους αγώνες των δύο ομάδων φέτος, έχουν επιτευχθεί στο τελευταίο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, 5 από τα 14 στους εντός έδρας αγώνες της Μπέρμιγχαμ και 6 από τα 9 του δευτέρου ημιχρόνου για τη Μπάρνσλεϊ εκτός έδρας, επιτεύχθηκαν από το 75’ και έπειτα. Σε αυτό θα βασιστώ, παίρνοντας το χρονικό εύρος λίγο νωρίτερα. 

Κακός «δαίμονας» η Μπέρτον 

Κλείνουμε την αποψινή στήλη με τον αγώνα ΣάντερλαντΜπέρτον για την League One της Αγγλίας. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά η Μπέρτον σκοράρει με ευκολία και έχει σύμμαχο τη μεταξύ τους παράδοση.  

Σε μίνι κάμψη βρίσκεται τον τελευταίο μήνα η ομάδα της Σάντερλαντ, καθώς μετρά 2 ισοπαλίες και 1 ήττα από τις 3 Νοέμβρη και έπειτα. Σκοράρει με ευκολία, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να κρατήσει πίσω το μηδέν. Αυτό συνέβη τελευταία φορά στις 31 του Οκτώβρη και από εκεί και έπειτα έχουν χαθεί 7 ολόκληροι βαθμοί για την ομάδα του Φιλ Πάρκινσον, που θέλει απόψε να επιστρέψει στις νίκες στο «Στέιντιουμ Οφ Λάιτ». 

Η Μπέρτον καθάρισε πριν μία εβδομάδα με 4-2 εντός έδρας την πολύ δυνατή Τσάρλτον, παίρνοντας νίκη έπειτα από σχεδόν 2,5 μήνες. Εκτός έδρας είναι αδύναμη, με ρεκόρ 0-3-4, αλλά αγωνίζεται με επιθετικούς προσανατολισμούς και έχει εύκολο το γκολ. Στο… πλευρό της σήμερα στέκεται και η παράδοση με αντίπαλο τη Σάντερλαντ, καθώς σε 3 αγώνες στο «Στάδιο του Φωτός» έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία. 

Έχουν τα φόντα και οι δύο ομάδες να σκοράρουν απόψε, γι’ αυτό πάω με το αμφίτερμα σε καλή απόδοση. 


Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship... Μονό (Tipsters League) Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship... Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship...

21:45 Ντέρμπι – Κόβεντρι: Goal/goal & over 2,5 (2.50) 


Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship... Μονό Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship...  Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship...

21:45 ΜπέρμιγχαμΜπάρνσλεϊ: Γκολ μετά το 69’ (1.83) 


Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship... Μονό Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship...  Ποιο... σεντόνι; Εδώ έχει Championship...

21:00 ΣάντερλαντΜπέρτον: Goal/goal (1.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις