Η αξία στη… Μικρά Αγγλία

Η αξία στη... Μικρά Αγγλία

Γειά και χαρά σας φίλοι Κουβανέζοι! Ένα πολύ κακό στοιχηματικά Σαββατοκύριακο ήταν το περασμένο, με ό,τι ασχολήθηκα πραγματικά… στράβωνε, να το πω ευγενικά. Θα γυρίσει φυσικά, πάντα έτσι γίνεται και χωρίς καθυστέρηση πάμε στο… ρεζουμέ.

Δε χαρίζονται οι Βαυαροί 

Βασική πρόταση από Champions League φυσικά και το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου. Περασμένοι ήδη στα νοκ άουτ οι Βαυαροί, κατεβαίνουν με κάποιες απουσίες, λόγω τραυματισμών, αλλά και για λόγους ξεκούρασης. Η Ατλέτικο μπροστά σε ακόμα ένα must win παιχνίδι φέτος, έρχεται από γεμάτες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, άκρως αντίθετες δηλαδή με αυτές εκτός συνόρων.

Η Ατλέτικο είχε δύο ευκαιρίες με τη Λοκομοτίβ να κλειδώσει τη πρόκριση και έκανε μια τρύπα στο νερό. Και ξαφνικά δίνεται φαβορί απέναντι σε ποιον; Μια σίγουρα ελλιπή Μπάγερν, αλλά εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης, με ένα σερί 15 νικών στο Champions League και με ένα καθαρά ψυχρό γερμανικό DNA. Δηλαδή τι… Θα κάτσουν οι Γερμανοί να πουν δε βαριέσαι σε ευρωπαϊκό επίπεδο; Καθαρά στοιχηματικά, εγώ τα λεφτά μου σε must win παιχνίδι, στηρίζοντας ομάδα Σιμεόνε δε τα βάζω και ας βγω χαμένος.

Αγγλική δυάδα 

Θα κλείσω τη στήλη με μια δυάδα χαμηλού ρίσκου από Αγγλία. Στη League One η Λίνκολν φιλοξενεί τη Γουίγκαν. Στα 4 τελευταία παιχνίδια έχουν συγκεντρώσει 4 βαθμούς οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κυνηγάνε άνοδο φέτος. Άφησαν το FA cup, αφού ηττήθηκαν το Σάββατο, για να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα. Καλύτερος αντίπαλος από τη παραπαίουσα Γουίγκαν που είναι ουραγός δε θα μπορούσε να «κάτσει». Ποντάρισμα σε νίκη των ανωτέρων γηπεδούχων.

Δεύτερο παιχνίδι από League Two, το Όλνταμ – Τρανμίρ. Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο ομάδες, τρέχουν καλά αήττητα σερί και χαρακτηρίζονται από φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς. Δε ψάχνω νικητή φυσικά, μου αρκεί ένα γκολ από το καθένα τους, που βάση της εικόνας τους λογικά θα το βρουν, σε ένα κατά τα άλλα αμφίρροπο παιχνίδι.


Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87Μονό (Tipster’s League) Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87 Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87

22:00 Ατλέτικο Μ. – Μπάγερν Μονάχου: Χ2 & under 4,5 (2.15)


Η αξία στη... Μικρά ΑγγλίαΔυάδα (απόδοσης 2.73) Η αξία στη... Μικρά Αγγλία Η αξία στη... Μικρά Αγγλία

21:45 Λίνκολν – Γουίγκαν: 1 (1.59)

21:45 Ολνταμ – Τρανμίρ: Goal/goal (1.72)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις