Το λάθος και η στήριξη στην Καϊσέρισπορ

Το λάθος και η στήριξη στην Καϊσέρισπορ

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Πολύ περίεργο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Είδαμε πολλά φαβορί να χάνουν βαθμούς απέναντι σε πολύ κατώτερες ομάδες. Οι παίκτες φαίνονται εξουθενωμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια, τα πονταρίσματά μας χρειάζονται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν πρόκειται να παίξουμε φαβορί τύπου Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Ατάλαντα, Παρί Σεν Ζερμέν κλπ… Φτωχό το πρόγραμμα, έχω ξεχωρίσει μόλις ένα ματς για ποντάρισμα.

Καϊσέρισπορ – Φατίχ Καραγιουμρούκ

Δυνατό ματς στην Τουρκία μεταξύ της Καϊσέρισπορ και της Φατίχ Καραγιουμρούκ. Στα μάτια μου υπάρχει λάθος στο σετ των αποδόσεων με αουτσάιντερ τους γηπεδούχους. Η Καϊσέρισπορ ξεκίνησε άσχημα την χρονιά και αναγκάστηκε να αλλάξει προπονητή πριν 20 μέρες. Ο νέος προπονητής άλλαξε την ψυχολογία στην ομάδα με αποκορύφωμα την ισοπαλία που πήρε στην έδρα της ισχυρής Γαλατάσαραϊ ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Οι νεοφώτιστοι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά την χρονιά όμως παιχνίδι με παιχνίδι η απόδοσή τους χειροτερεύει. Στα τελευταία έξι παιχνίδια έχουν μόλις μια νίκη ενώ εκτός έδρας δεν έχουν κερδίσει ακόμα έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Το μομέντουμ βρίσκεται στα αριστερά, θα στηρίξω τους γηπεδούχους με την απαραίτητη κάλυψη.


Το λάθος και η στήριξη στην ΚαϊσέρισπορΜονό (Tipster’s League)

18:30 Καϊσέρισπορ – Καραγιουμρούκ: 1Χ & under 4,5 (1.85)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις