Ο Αγραβάνης και οι Βόσνιοι

Ο Αγραβάνης και οι Βόσνιοι

Νέα εμφάνιση-έκπληξη της στήλης σήμερα με αφορμή τους αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022 με μία δυάδα και έναν “ξερό” άσο.

Η δυάδα ξεκινάει, χρονικά, με τον αγώνα της Ολλανδίας με τους απογοητευτικούς Τούρκους. Η Ολλανδία παίζει πλήρης, με όλους τους καλούς της παίκτες και θα τολμούσα να γράψω ότι μπορεί ακόμη και να νικήσει την Τουρκία που πέραν του Λάρκιν άντε και του Μαμούτογλου δεν έχει κανένα άλλο σημείο αναφοράς ως ομάδα. Με 8,5 πόντους χάντικαπ ο άσος είναι η επιλογή και μαζί θα ποντάρω στο over 11,5 του Δημήτρη Αγραβάνη στο ματς της Εθνικής μας με τους Βούλγαρους αφού ο δυναμικός φόργουορντ παίρνει μπόλικες προσπάθειες τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι.

Όσο για την επιλογή Tipster’s League ο άσος της Βοσνίας. Η Λετονία δεν είναι δα τόσο καλή όσο την άφησε να φανεί η Εθνική μας την Παρασκευή. Η Βοσνία παίζει στο σπίτι της, έχει κίνητρο (με νίκη προκρίνεται στην τελική φάση) και το 2.02 στον άσο της (money line) είναι νομίζω ευκαιρία.


Ο Αγραβάνης και οι Βόσνιοι Δυάδα ( απόδοσης 3.63) Ο Αγραβάνης και οι Βόσνιοι Ο Αγραβάνης και οι Βόσνιοι

16:00 Ολλανδία (+8,5) – Τουρκία: 1 (1.94)

19:00 Ελλάδα – Βουλγαρία: Αγραβάνης over 11,5 πόντοι (1.87)


Ο Αγραβάνης και οι Βόσνιοι Σημείο (Tipsters League) Ο Αγραβάνης και οι Βόσνιοι Ο Αγραβάνης και οι Βόσνιοι

22:00 Βοσνία – Λετονία: 1 (2.02)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις