Επιστροφές… καταστροφές

Επιστροφές... καταστροφές

Καλημέρα σε όλους! Άκρως ποδοσφαιρική η Κυριακή ανέκαθεν και τώρα με την καραντίνα το θέαμα είναι κάτι που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε για να ξεχαστούμε! Αυτό θα ψάξουμε σήμερα στις προτάσεις μας, καθώς θα κυνηγήσουμε τα πολλά γκολ.

Πρώτος σταθμός το Λονδίνο, όπου ο πρώην Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. στην καλύτερη φάση της θητείας του στην Τότεναμ. Πολύ ταλέντο από τις δύο ομάδες, ανοιχτό ματσάκι θα δούμε και είναι ότι πρέπει ώστε να έχουμε γκολ.Τ ο over 2,5 η βάση μας για σήμερα σε απόδοση 1.78.

Μένουμε Αγγλία και πάμε στο ματς της Άρσεναλ με τη Γουλβς. Υπερβολική η τιμή του over 2,5 στο 2.37… Οι “κανονιέρηδες” φημίζονται για την αστάθεια τους σαν ομάδα, αλλά εντός έδρας πιάνουν συνήθως καλό ρυθμό, παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν τις ευκαιρίες τους και είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν.

Τελευταία μας επιλογή θα είναι το Νάπολι – Ρόμα, όπου σε μια πόλη που θρηνεί τον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα, οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι καλούνται να προσφέρουν χαρά στους οπαδούς τους. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον δις, καθώς η άμυνα τους μοιάζει με παιδική χαρά ώρες ώρες. Εμείς θα επιλέξουμε το over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 1.83!


Τιμώντας τον Ντιέγκο Μονό  (Tipsters League)  Τιμώντας τον ΝτιέγκοΤιμώντας τον Ντιέγκο

18:30 Τσέλσι – Τότεναμ: Over 2,5 (1.78)


Τιμώντας τον Ντιέγκο Δυάδα (απόδοσης 4.33) Τιμώντας τον ΝτιέγκοΤιμώντας τον Ντιέγκο

21:15 Άρσεναλ – Γουλβς: Over 2,5 (2.37)

21:45 Νάπολι – Ρόμα: Over 1,5 στο 2ο ημίχ. (1.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις