Φουλ του… ξύλου στην Πόλη

Φουλ του... ξύλου στην Πόλη

Αποτυχημένα ξεκίνησε για τη στήλη το Σ/Κ αφού η Γαλατάσαράι έκανε τελικά… μαύρο το Σάββατο της Ρίζεσπορ, ενώ ο Λοϊκ Ρεμί δεν βρήκε δίχτυα -στα μόλις 25 λεπτά που αγωνίστηκε- για να μας γεμίσει έστω και λίγο τις τσέπες.

Σήμερα όμως είναι μία καινούργια ημέρα που μάλιστα συνδυάζεται με ντέρμπι στην τουρκική Superlig. Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας στην Πόλη, με τους Φαναριώτες να υποδέχονται του “Μαυραετούς”, που δεν πατάνε… καλά φέτος.

Η Φενέρ μετά από χρόνια κάνει ξανά πορεία πρωταθλητισμού και είναι δικαιολογημένα το φαβορί του ματς, το οποίο ωστόσο αναμένεται ιδιαίτερα σκληρό και έχει ήδη «φορτιστεί» με ανακοινώσεις οπαδών, αφού από πλευράς Μπεσίκτας τόνισαν πως η ομάδα τους έχει να κερδίσει πέναλτι εκτός έδρας κόντρα στη Φενέρ από το 2010, όταν ευστόχησε τότε ο Γκούτι για το τελικό 1-1.

Ο άσος του 1.83 είναι… οκ, αλλά για ντέρμπι δεν καλύπτει, τουλάχιστον τον γράφοντα, όποτε θα προτιμήσουμε τις κάρτες και συγκεκριμένα το να υπάρξει έστω και μία αποβολή που «πληρώνει» στο 2.50, ενώ και το over 6,5 κίτρινες με απόδοση 1.95 είναι εξίσου ελκυστικό.

Από τα υπόλοιπα ματς το ρίσκο στην ισοπαλία της Ερζουρούμσπορ με την Αντάλιασπορ, που μετρούν 5 και 6 ματς αντίστοιχα χωρίς νίκη, αξίζει τον κόπο, καθώς βρίσκονται και οι δύο στο χείλος της ζώνης του υποβιβασμού και πρώτο τους μέλημα θα είναι να μην ηττηθούν, τη στιγμή δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο να επιδείξουν επιθετικά.


Τιμώντας τον Ντιέγκο Μονό Τιμώντας τον ΝτιέγκοΤιμώντας τον Ντιέγκο

15:00 Ερζουρούμσπορ – Αντάλιασπορ Χ (3.65)


Τιμώντας τον Ντιέγκο Μονό Τιμώντας τον ΝτιέγκοΤιμώντας τον Ντιέγκο

18:00 Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας Over 0,5 κόκκινες κάρτες (2.50)


Τιμώντας τον Ντιέγκο Μονό Τιμώντας τον ΝτιέγκοΤιμώντας τον Ντιέγκο

18:00 Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας Over 6,5 κίτρινες κάρτες (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις