ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η ανάγκη είναι πάνω από τους Θεούς

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Η ανάγκη είναι πάνω από τους Θεούς

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η ανάγκη είναι πάνω από τους Θεούς

Η ανάγκη είναι πάνω από τους Θεούς

Καλημέρα λαέ του Koubanezos.gr!

Ανεβαίνουμε σταθερά και αυτό προκύπτει από τη μελέτη, ότι εισδύουμε στο κάθε ματς και προσπαθούμε να το προσεγγίσουμε πολύπλευρα και ολομέτωπα. Ακόμα ένα ταμείο καταγράψαμε και την Πέμπτη (αγαπημένη διοργάνωση το Europa League) και θέλουμε με την περιδιάβαση στα γνωστά λημέρια μας να επιτύχουμε και σήμερα. Όπως καταλαβαίνετε, με Σουηδία θα ασχοληθούμε, Allsvenskan και Superettan σε ένα συμφέρον πάντρεμα.

Χέκεν – Έρεμπρο

Ξεκινάμε με την δυνατή  – και φέτος – Χέκεν μόλις δύο στροφές πριν το τέλος (Σουηδία θα έχουμε και την άλλη εβδομάδα, αποκλειστικά) στο εντός έδρας παιχνίδι της με την αδιάφορη Έρεμπρο με μονόπλευρο ενδιαφέρον και κίνητρο. Η Χέκεν είναι ισόβαθμη με την Γιουργκόρντεν που δοκιμάζεται στην Μιέλμπι με 45 βαθμούς, έχοντας 2 βαθμούς απόσταση από την 4η Νόρσεπινγ, που την απειλεί, ενώ απέχει 4 βαθμούς από τη 2η Έλφσμποργ. Η Χέκεν εξαιτίας της διαφοράς τερμάτων με την Γιουργκόρντεν, αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα, θα έμενε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και την τελευταία αγωνιστική αναμετράται μέσα στην Κάλμαρ, έχοντας ήδη δηλώσει ότι θέλει να είναι η κύρια εκπρόσωπος της Σουηδίας στο επερχόμενο Europa League. Είναι η 2η καλύτερη έδρα με 4/6 G/G εντός προς ώρας, ενώ γενικά τρέχει σερί 1-4-1 έχοντας 4/6 G/G στις 6 πρόσφατες αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Άλλη ευκαιρία δε θα έχει για την Ευρώπη με την Κάλμαρ την άλλη Κυριακή να καίγεται. Χωρίς σοβαρά προβλήματα. Η Έρεμπρο έχει στρογγυλοκαθίσει στη μέση του ταμπλό, αλλά είναι επικίνδυνη. 4-0-2 το γενικό σερί της, 3-1-2 το εκτός, έχοντας σκοράρει στα 4 από τα τελευταία παιχνίδια της 1,5 γκολ κατά μ.ό. Υψηλός ο μέσος όρος των νικών της εκτός, ενώ και το σκοράρισμά της προέρχεται από δυναμισμό και από απουσία άγχους. Έχει σκοράρει στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της εκτός με αντίπαλο την Χέκεν και μπορεί και σήμερα να την αιφνιδιάσει. Η Χέκεν όμως μπορεί να βρει τρόπο και πρέπει να επιβληθεί στο ματς της χρονιάς.

Εκτίμηση: Η Χέκεν πάει για τη νίκη, μπορεί να την πετύχει, πιστεύουμε ότι θα το κάνει, αλλά όχι αβρόχοις ποσί. Εκτιμούμε ότι έχει μεγάλη τύχη ο συνδυασμός του 1 και G/G εκτός της μεγάλης αξίας του.

Μπρόγκε – Εσκιλστούνα

Ολοκληρώνουμε με ακόμα μια σουηδική περιπλάνηση στα άδυτα της Superettan για το ματς της χρονιάς της Εσκιλστούνα. Η πρώην… μπυραρία της Σουηδίας και νυν ποδοσφαιρικό κλαμπ δίνει αγώνα για να αποφύγει την επιστροφή της στα αζήτητα, αφού η ανάδυσή της αυτή τη φορά θα είναι δύσκολη.

Βρίσκεται στην 13η θέση, στην μία εκ των δύο θέσεων των μπαράζ παραμονής για να έχετε και εικόνα, ενώ ισχύουν τα εξής: Μένουν δύο αγώνες, ο σημερινός και άλλος ένας. Απέχει έναν μόλις βαθμό από την σωτηρία, πιέζεται από την Ντόλκουρτ που προσπαθεί να την ρίξει ούσα 2 βαθμούς πιο κάτω της, επιπλέον η Εσκιλστούνα είναι ισόβαθμη με τη Νόρμπι, μια ισοβαθμία που χάνει όμως λόγω διαφοράς τερμάτων. Παραθέτουμε ευσύνοπτο πινακάκι, για να είναι εξηγήσιμο:

Νόρμπι31
Εσκιλστούνα31
Ντόλκουρτ29

Με την αντίπαλό της Μπρόγκε, δε θα ασχοληθούμε, αφού είναι αδιάφορη. Η Εσκιλστούνα έχει καλή επίθεση, κακή άμυνα, μέτρια εκτός έδρας παρουσία, αλλά πηγαίνει για καλή της τύχη στην χειρότερη ομάδα των τελευταίων 5 αγώνων και στην 4η χειρότερη έδρα της κατηγορίας. Στο 3-0-3 εκτός η Εσκιλστούνα, σκοράρει στους 5/6 ενώ όταν έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες της, ηττήθηκε με ένα γκολ διαφορά. Μόνον η Γκάις ξέφυγε (2-0). 2-1 η αγαπημένη της ήττα στην Μπρόγκε κατά το παρελθόν. Σήμερα, θέλει βαθμό ή βαθμούς, αν τον/τους πάρει, θα σωθεί στο τέλος. Της δίνουμε πλεονέκτημα.

Εκτίμηση: Μπορεί η ενδιαφερόμενη Εσκιλστούνα να δυσκολέψει την ντεφορμέ και αδιάφορη Μπρόγκε και ακόμα και να της κλέψει πόντους. Τη στηρίζουμε… ασιατικά.


Η ανάγκη είναι πάνω από τους ΘεούςΜονό (Tipster’s League) Η ανάγκη είναι πάνω από τους ΘεούςΗ ανάγκη είναι πάνω από τους Θεούς

18:30 Χέκεν – Έρεμπρο: 1 & goal/goal (2.65)


Η ανάγκη είναι πάνω από τους ΘεούςΜονό Η ανάγκη είναι πάνω από τους Θεούς Η ανάγκη είναι πάνω από τους Θεούς

18:30 Μπρόγκε – Εσκιλστούνα: 2+0,50 ΑΗ (2.12)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις