Σημεία… α λα ιταλικά

Σημεία... α λα ιταλικά

Η στήλη συνεχίζει δυναμικά, καθώς πέρασε και η χθεσινή δυάδα.

Συνεχίζουμε με το αγαπημένο μας πρωτάθλημα και ξεκινάμε με το Μίλαν – Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι που πρόσφατα άλλαξαν προπονητή βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση μετά από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ζλάταν και Λεάο απουσιάζουν για την Μίλαν και θεωρώ πως δύσκολα θα αντικατασταθεί η συνεισφορά κυρίως του πρώτου στο παιχνίδι. Επιπλέον, πιστεύω πως ο Πραντέλι θα κάνει το παν για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Μιλάνο. Εκτιμώ πως οι ομάδες θα μοιραστούν τον βαθμό.

Επόμενος αγώνας το Κάλιαρι – Σπέτσια. Αμφότερες οι ομάδες έχουν σκοράρει σε όλους τους αγώνες τους, εκτός από δύο. Συνεπώς, θα ποντάρω στο αμφίτερμα. Επιπλέον ο Ζοάο Πέδρο έχει σκοράρει στους τρείς τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Κάλιαρι και με την απουσία του Σιμεόνε πιστεύω πως θα πάρει πάνω του αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες.

Ακολουθεί το Μπολόνια – Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν αρκετά φέτος, συγκεκριμένα στην έδρα τους έχουν περισσότερα από ένα τέρματα σε όλες τις αναμετρήσεις, εκτός από μία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλα κενά στην άμυνα, τα οποία τους στερούν συνεχώς τα θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ πως η Μπολόνια θα πάρει το τρίποντο.


Σημεία... α λα ιταλικάΜονό Σημεία... α λα ιταλικά Σημεία... α λα ιταλικά

16:00 Μίλαν – Φιορεντίνα: Χ (3.85)


Σημεία... α λα ιταλικά Μονό (Tipster’s League) Σημεία... α λα ιταλικάΣημεία... α λα ιταλικά

19:00 Κάλιαρι – Σπέτσια: Goal/Goal (1.60)


Σημεία... α λα ιταλικά Δυάδα (2.64)  Σημεία... α λα ιταλικάΣημεία... α λα ιταλικά

16:00 Μπολόνια – Κροτόνε: 1 (1.65)

19:00 Κάλιαρι – Σπέτσια: Goal/Goal (1.60)


Σημεία... α λα ιταλικά Μονό Σημεία... α λα ιταλικάΣημεία... α λα ιταλικά

19:00 Κάλιαρι – Σπέτσια: Ζοάο Πέδρο anytime (2.40)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις