Ώρα για γκολ… στο τέλος

Ώρα για γκολ... στο τέλος

Καλημέρα απανταχού κουβανέζοι μας, αλλά κυρίως στις κουβανέζες μας. Η ΑΕΚ ντροπιάστηκε την Πέμπτη από τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ, ενώ ο ΠΑΟΚ πάλεψε και έπεσε με ψηλά το κεφάλι κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν. Πρόκειται για ένα κάκιστο 0/2 στο άρθρο της Πέμπτης και σήμερα καλούμαι να επανορθώσω.

Η αλήθεια είναι πως σήμερα Σάββατο υπάρχουν εκατοντάδες μας και εκατομμύρια επιλογές, το μυστικό όμως είναι να βρεις, να αιτιολογήσεις και να παραδώσεις στον αναγνώστη την κατάλληλη πρόταση. Και κατάλληλη πρόταση είναι μόνον το ταμείο. Αυτή είναι η αλήθεια.

Στη μάχη του Μέρσεϊσαϊντ

Η Έβερτον σήμερα υποδέχεται την νεοφώτιστη Λιντς και ο Κάρλο Αντσελότι καλείται να αντιμετωπίσει τον εξίσου πολύπειρο Μαρσέλο Μπιέλσα. Δύο top class προπονητές αναμετρώνται σήμερα, τη στιγμή που οι ομάδες τους δε διανύουν και την ιδανικότερη δυνατή περίοδο.

Προσωπικά, θαυμάζω φέτος την προσπάθεια της Έβερτον, καθώς ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας κατάφερε και δημιούργησε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Συνδύασε τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, έπεισε Χάμες Ροντρίγκες και Άλαν να αφήσουν τις ομάδες τους και τους “κόλλησε” με το υπάρχον ρόστερ, δημιουργώντας μια αξιοθαύμαστη ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ο προπονητής που άπαντες θα πρέπει να θαυμάζουν. Ένας άνθρωπος παθιασμένος με τη δουλειά του, λατρεύει το λειτούργημα του και παραμένει διαβασμένος καθημερινά. Είναι μετρ της τακτικής και του scouting, ενώ η ομάδα του ίσως να είναι και η καλύτερη στην Premier League από άποψης φυσικής κατάστασης.

Το παιχνίδι σήμερα είναι δύσκολο. Εκτιμώ πως η Λιντς θα πιέσει και θα δυσκολέψει την Έβερτον, το παιχνίδι κυλάει προς την ισοπαλία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Μα δε θα είναι αυτή η επιλογή μου, καθώς στην Αγγλία δε μπορείς να βασιστείς πουθενά. Ούτε καν στους πρωταθλητές.

Επιλέγω να ποντάρω -για πρώτη φορά- σε late goal. Και αυτό γιατί; Σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες θα μοχθήσουν για να κερδίσουν, μετά το 70-75 η Λιντς θα υπερτερεί σε φυσική κατάσταση και τρεξίματα. Εκεί θα έχει την κατοχή και θα πιέσει για γκολ, υπό τον φόβο όμως αντεπίθεσης. Συνεπώς, ποντάρισμα σε γκολ από το 76′ κι έπειτα σε απόδοση 1.85.


Βραδιά για ειδικό του 2.75 Special bet Βραδιά για ειδικό του 2.75 Το ρεκόρ του Ανρί και το ξεχασμένο πέναλτι

19:30 Έβερτον – Λιντς: Γκολ από 76′ έως λήξη (1.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις