Η μια να προηγηθεί, η άλλη με ακριβές σκορ…

Η μια να προηγηθεί, η άλλη με ακριβές σκορ…

Ο Scorakias έχει μπει δυναμικά, ως απόδοση 14.50 έβγαλε. Καλά μας πάει, χτυπάτε κάνα ξύλο και πάμε στα δικά μας…

Αρχή από το Μάντσεστερ, όπου η Σίτι παίζει με την Μπέρνλι. Σπάνια δέχεται γκολ από την Μπέρνλι, και στις δύο έδρες. Ως γηπεδούχος νίκησε και στα τρία τελευταία με ίδιο σκορ: 5-0! Προηγήθηκαν, χρονολογικά προς τα πίσω, τα σκορ 4-1, 3-0, 2-1. Ούτως ή άλλως η ομάδα του Γκουαρδιόλα, για να δεχθεί γκολ, πρέπει να… χαλαρώσει προς το τέλος. Και δεν το βλέπω. Για τους λάτρεις της στατιστικής (sic) έχει να… σκάσει διπλό εκεί από το 1963, έκτοτε 10-5-0.

Για σήμερα, προφανές multiscore η επιλογή.

Ντέρμπι κορυφής, Αρης – Ολυμπιακός, δέκα χρόνια χωρίς άσο στη Θεσσαλονίκη και 6-2-0 έκτοτε για τους νταμπλούχους. Ενισχυμένος, Ελ Αραμπί πίσω, Χολέμπας πίσω, Ραφίνια πίσω, θα τον πετσοκόψει.

Δύο γκολ τα έχει, αν δε δεχθεί κιόλας, ακόμη καλύτερα…

Και από Ιταλία μεριά σας έχω κάτι, με το αντάμωμα του Πίπο Ιντσάγκι με τη Γιουβέντους: άλλοτε φορ της (1997-01), νυν τεχνικός της Μπενεβέντο η οποία έρχεται από μεγάλο διπλό στη Φλωρεντία επί της Φιορεντίνα. Παίζει καλή μπαλίτσα, αμυντικά έχει θέματα. Μπροστά όμως είναι καλή. Και η Γιούβε, την είδαμε και μεσοβδόμαδα με τη Φερεντσβάρος, χωλαίνει ενίοτε: στο 94’ νίκησε.

Τι παίζουμε; Μα να προηγηθεί η Μπενεβέντο…


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Multiscore Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

17:00 Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι: 1-0 ή 2-0 ή 3-0 (2.40)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Μονό (Tipster’s League) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

19:00 Μπενεβέντο – Γιουβέντους: Anytime score 1-0 (3.30)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Fun bet Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

19:30 Αρης – Ολυμπιακός: Ακριβές σκορ 0-2 (7.60)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις