ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η fun watch ομάδα και οι επιθέσεις

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η fun watch ομάδα και οι επιθέσεις

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η fun watch ομάδα και οι επιθέσεις

Η fun watch ομάδα και οι επιθέσεις

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Σάββατο σήμερα, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι σε φουλ δράση, με τη στήλη να έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές.

Έβερτον – Λιντς

Μετά από τέσσερα σερί παιχνίδια δίχως νίκη η Έβερτον κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Φούλαμ. Πριν από αυτό το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια των αγώνων που δεν μπόρεσε να νικήσει, όπως είχε σημειώσει και την προηγούμενη Κυριακή η στήλη, υπήρχε μια δυσκολία στην παραγωγή ποιοτικών ευκαιριών. Για να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα ο Αντσελότι αφαίρεσε ένα από τα τρία χαφ και άλλαξε το σχηματισμό της ομάδας σε 4-2-3-1 με τους Ιγουόμπι και Ριτσάρλισον στα φτερά της επίθεσης και τον Χάμες σε ρόλο δεκαριού.

Όλο αυτό λειτούργησε, ο ένας παραπάνω παίκτης στην επίθεση απέδωσε, ο Χάμες ήταν καταλυτικός, η ομάδα έφτιαξε 2.25 xGoals, πέτυχε τρία γκολ (όταν τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές είχε μόλις δύο) και έφυγε με το διπλό από το Λονδίνο. Σήμερα όμως, λόγω της απουσίας του Ντιν και του Κόουλμαν στα άκρα της άμυνας, υπάρχει ενδεχόμενο να πάει ο Αντσελότι σε 3-4-3 με τους Ιγουόμπι και Ν’Κουνκού σε ρόλο μπακ-χαφ, κάτι που ναι μεν θα διατηρήσει την ίδια επιθετικότητα, αλλά πρόκειται να κάνει την ομάδα πιο ευάλωτη αμυντικά.

Υποδέχεται τη Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, που στο προηγούμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και μόνο λόγω ατυχίας δεν κατάφερε να νικήσει. Έχασε τρία δοκάρια, είχε 1.96 xGoals, έκανε 15 σουτ εντός περιοχής και όμως έμεινε στο 0-0. Βοήθησε, προφανώς σε μεγάλο βαθμό, η επιστροφή του Κάλβιν Φίλιπς στο «6», ο οποίος είναι ο μοναδικός στο ρόστερ που μπορεί να υποστηρίξει αυτό τον πολύ απαιτητικό ρόλο στο 4-1-4-1 του Μπιέλσα.

Θεωρώ, λοιπόν, με βάση και τα παραπάνω, δηλαδή την επιθετικότητα της Έβερτον σε συνδυασμό με τις απουσίες στην άμυνα αλλά και την νοοτροπία της Λιντς, πως το σημερινό παιχνίδι θα πάει στα πολλά γκολ. Συνεπώς, επιλέγω το combo G/G & Over 2,5.

Σασουόλο – Ίντερ

Εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Σασουόλο. Ξεκάθαρα είναι η πιο fun watch ομάδα της Serie A. Πριν από περίπου ένα μήνα, εδώ, η στήλη την είχε χαρακτηρίσει ως τη μικρή Αταλάντα. Να, που με την εικόνα της τείνει να φτάσει και στο επίπεδο των «μπεργκαμάσκι». Βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και καμία ήττα, έχει την καλύτερη επίθεση, μαζί με την Ίντερ, με 20 γκολ και την τρίτη καλύτερη άμυνα.

Πάνω από όλα, όμως, ακόμα και από το γεγονός ότι δεν έχει ηττηθεί και απέχει μόλις δύο βαθμούς μακριά από τη κορυφή, αυτό που μετράει περισσότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο τα έχει πετύχει όλα αυτά. Ομάδα που δεν ξέρει να επιτίθεται, δεν έχει ένταση και δεν μπορεί να πρεσάρει ψηλά δύσκολα μπορεί να σταθεί με διάρκεια στο υψηλό επίπεδο του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Και η Σασουόλο τα κάνει όλα τα παραπάνω σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Έχει και τους Μπεράρντι (4 γκολ και 3 ασίστ), Καπούτο (5 γκολ και 2 ασίστ), Τζούρισιτς (3 γκολ και 1 ασίστ), Λοκατέλι στα χαφ (μεγάλη κλάση, τεράστιο λάθος της Μίλαν που δεν τον εκμεταλλεύτηκε και τον άφησαν να φύγει) και Φεράρι, που έχουν την ανάλογη ποιότητα και βοηθούν σε σημαντικό βαθμό την ομάδα.

Σήμερα αντιμετωπίζει την Ίντερ η οποία μετά την ήττα της από τη Ρεάλ βρίσκεται αντιμέτωπη για τρίτη σερί χρονιά με το φάσμα του αποκλεισμού από τους ομίλους του Champions League. Έχει τρομερά αμυντικά προβλήματα φέτος, σε οχτώ από τα δώδεκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος έχει δεχθεί δύο γκολ και πάνω.

Θεωρώ, λοιπόν, πως η Σασουόλο με την εκπληκτική επίθεση που διαθέτει είναι ικανή να πετύχει και αυτή τουλάχιστον δύο γκολ στην ομάδα του Κόντε.


Βραδιά για ειδικό του 2.75 Μονό Βραδιά για ειδικό του 2.75Η fun watch ομάδα και οι επιθέσεις

16:00 Σασουόλο – Ίντερ: Σασουόλο over 1,5 (2.45)


Βραδιά για ειδικό του 2.75 Σημείο για (Tipsters League) Βραδιά για ειδικό του 2.75Η fun watch ομάδα και οι επιθέσεις

19:30 Έβερτον – Λιντς: Goal/goal & over 2,5 (1.90)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις