Υπερδιπλασιάζουν «καναρίνια» και Μπόρο

Υπερδιπλασιάζουν «καναρίνια» και Μπόρο

Γειά και χαρά σας αγαπητοί μου Κουβανέζοι! Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους και όλες, με υγεία και αρκετά ταμεία! Μετά από δύο μέρες αποχής συνεχίζουμε και φυσικά σήμερα Σάββατο ασχολούμαστε με Αγγλία.

Ξεκίνημα από το παιχνίδι Νόριτς – Κόβεντρι. Δια πυρός και σιδήρου πέρασε και από τη Στόουκ η Νόριτς, σε ένα ωραίο παιχνίδι, με 3-2. Συνεχίζει να οδηγεί τη κούρσα στο πρωτάθλημα και παραμένει αήττητη για 9 σερί παιχνίδια. Από την άλλη, επιτέλους νίκη για τη Κόβεντρι στο εντός έδρας 1-0 απέναντι στη Κάρντιφ. Ξέφυγε λίγο από το πάτο της βαθμολογίας και πήρε μια βαθμολογική ανάσα.

Στοιχηματικά, ο άσος φαβοριτίζεται έντονα, παρόλο που η Νόριτς έχει μια ντουζίνα απουσίες. Καθαρά αγωνιστικά έχει νόημα, καθώς η απόδοση της είναι εξαιρετική και ο Ντάνιελ Φάρκε κάνει πολύ καλή διαχείριση, τηρουμένων των συνθηκών. Επίσης η Κόβεντρι όσο και να θέλει, δεν είναι η ομάδα που θα κόψει βαθμούς από τις καλές ομάδες της Championship. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους είχαν πάντα αρκετά γκολ, πιστεύω να μας κάνουν τη χάρη και σήμερα.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Χάντερσφιλντ – Μίντλεσμπρο. Συνεχίζονται τα προβλήματα για τη Χάντερσφιλντ, καθώς δε κατάφερε να νικήσει ούτε τη Γουίκομπ. Μάλιστα η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε πως η ομάδα που πάλευε για τη νίκη ήταν η Γουίκομπ. Στον αντίποδα η Μπόρο νίκησε άνετα τη παραπαίουσα Ντέρμπι με 3-0, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία φέτος.

Αγωνιστικά, σωστό φαβορί η Μίντλεσμπρο. Η ομάδα του Γουόρνοκ βρήκε το χαρακτήρα της φέτος, με έμφαση στην άμυνα ενώ δείχνει και επιθετικά να βρίσκει ρυθμό. Από την άλλη μεριά η Χάντερσφιλντ εκτός από αγωνιστικό το θέμα, πλέον θα πρέπει να θεωρείτε και ψυχολογικό, καθώς ακόμα και με κατώτερους αντιπάλους δε δείχνει σιγουριά μέσα στο γήπεδο. Απέναντι σε μια καλοκουρδισμένη ομάδα δε θεωρώ πιθανό να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.


Υπερδιπλασιάζουν «καναρίνια» και ΜπόροΜονό Υπερδιπλασιάζουν «καναρίνια» και ΜπόροΥπερδιπλασιάζουν «καναρίνια» και Μπόρο

17:00 Χάντερσφιλντ – Μίντλεσμπρο: 2 (2.20)


Υπερδιπλασιάζουν «καναρίνια» και ΜπόροΜονό (Tipster’s League)Υπερδιπλασιάζουν «καναρίνια» και ΜπόροΥπερδιπλασιάζουν «καναρίνια» και Μπόρο

17:00 Νόριτς – Κόβεντρι: 1 & over 2,5 (2.50)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις