Οι επιθετικοί θα κάνουν τη διαφορά…

Οι επιθετικοί θα κάνουν τη διαφορά...

Καλησπέρα Κουβανέζοι μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε με υγεία και αρκετά κέρδη, με θετικό πρόσημο ως τώρα στη στήλη μας συνεχίζουμε όπως ξέρουμε με σταθερό ποντάρισμα και σύνεση, ξεχώρισα κάποια παιχνίδια για σήμερα, πάμε για ανάλυση.

Σασουόλο – Ίντερ

Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι έχει καταφέρει να γίνει αγαπητή σε ένα πολύ μεγάλο μέρος των φίλων του ποδοσφαίρου και εκτός Ιταλίας. Τελευταία, η Σασουόλο κέρδισε εκτός έδρας την Βερόνα με 2-0 και βρίσκεται πλέον στην 2η θέση με 18 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 20-9. Μοναδική απουσία αυτή του Ρομάνια.

Οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε δύσκολη περίοδο, στο τελευταίο τους ματς στη Serie A βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 0-2 από την Τορίνο για να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή και να ανακουφίσουν τον Κόντε που βλέπει την ομάδα να μην αποδίδει όπως θα ήθελε. Με τη νίκη της ανέβηκε στην 5η θέση με 15 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 20-13. Στο Champions League είναι απογοητευτική καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς. Στα δύο τελευταία παιχνίδια θέλει μόνο νίκες για να εξασφαλίσει έστω την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League κάνοντας την αρχή την Τρίτη 01/12 στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Απόντες θα είναι ο Κόλαροφ και ο Βετσίνο.

Εκτίμηση: Η Σασουόλο παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και η επιθετική της γραμμή σε σκοτώνει αν βρει ρυθμό. Σε συνδυασμό με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Ίντερ και το παιχνίδι… ζωής και θανάτου που ακολουθεί για το Champions, League θα πάω με τους γηπεδούχους.

Έβερτον – Λιντς 

Η Έβερτον επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την επιστροφή του Ριτσάρλισον που φαίνεται να είναι απαραίτητος για την απόδοση της ομάδας καθώς σε 3 παιχνίδια που απουσίασε η ομάδα του γνώρισε ισάριθμες ήττες, για το λόγο του αληθές πέτυχαν μεγάλη νίκη στην έδρα της Φούλαμ με 3-2 και βρίσκονται στην 6η θέση με 16 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 19-16. Θα απουσιάσουν οι Κόλμαν και Ντιν.

Η Λιντς αν και καλύτερη στο παιχνίδι εντός έδρας με την Άρσεναλ δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από τον 1 βαθμό της ισοπαλίας που την έφερε στην 14η θέση με 11 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 14-17. Απών ο Μπεράρντι και αμφίβολος δίνεται ο Ερνάντεθ.

Εκτίμηση: Πιστεύω θα δούμε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με πολλά γκολ και ωραίο θέαμα με τους Κάλβερτ-Λιούιν και Μπάμφορντ να δίνουν τη δική τους μάχη στον πίνακα των σκόρερ.

Σεντ Πόλτεν – Σάλτσμπουργκ

Η Σεντ Πόλτεν κατάφερε και απέσπασε τον έναν βαθμό εκτός έδρας από την Αούστρια Βιέννης με το 1-1 και ανέβηκε στην 5η θέση με 11 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 15-10. Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Ντα Σίλβα.

Η πρωταθλήτρια της αυστριακής Bundesliga από την άλλη, μετράει δύο σερί ήττες. Η μία θεωρείται εντός προγράμματος (3-1 στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου αν και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο γκολ), η ήττα όμως που έφερε γκρίνια ήταν αυτή από την Στούρμ Γκράτς με 3-1 εντός έδρας. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Σάλτσμπουργκ βρίσκεται στην 1η θέση με 19 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 26-8. Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι Μπερνέντ, Ντάκα και Οκουγκάβα.

Εκτίμηση: Την προσεχή Τρίτη η Σάλτσμπουργκ θα παίξει στη Ρωσία με την Λοκομοτίβ Μόσχας την 3η θέση του ομίλου για το Champions League, παράλληλα δεν θα ήθελε να κάνει κι άλλη γκέλα στο πρωτάθλημα και με νίκη της Λίντσερ να βρεθεί στην 2η θέση. Εκτιμώ ότι θα μπει να καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι για να έχει ένα ήρεμο 2ο ημίχρονο με το μυαλό στη Ρωσία.

Έμεν – Άγιαξ

Η Έμεν γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στην Άλκμααρ με 1-0 και έμεινε στην 17η θέση με 3 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 11-22.

Ο δε «Αίαντας» διανύει εξαιρετική περίοδο ερχόμενος από δύο εντός έδρας νίκες απέναντι σε Χέρακλες και Μίντιλαντ με σκορ 5-0 και 3-1 αντίστοιχα. Την Τρίτη, δίνει πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Αγγλία κόντρα στη Λίβερπουλ. Μοναδικός απών ο Κουντούς.

Εκτίμηση: Τα εξαιρετικά στατιστικά του Άγιαξ δεν με αφήνουν αδιάφορο, σε 9 αγώνες έχει σύνολο τερμάτων 37-5 βρίσκοντας γκολ από αρκετούς παίχτες ενδεκαδάτους και μη. Η Έμεν είναι πολλά επίπεδα κάτω, αν οι πρωταθλητές μπουν να καθαρίσουν νωρίς το παιχνίδι δεν υπάρχει σωτηρία για τη προτελευταία της Eredivisie.


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Δυάδα (απόδοσης 5.88) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

16:00 Σασουόλο – Ίντερ: Σασουόλο over 1,5 (2.45)

19:30 Έβερτον – Λιντς: Λιντς over 1,5 (2.40)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Μονό (Tipster’s League) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

19:30 Έβερτον – Λιντς: Goal/goal & over 2,5 (1.90)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Δυάδα (απόδοσης 6.12) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

18:00 Σεντ Πόλτεν – Σάλτσμπουργκ: Σάλτσμπουργκ over 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.40)

19:45 Έμεν – Άγιαξ: Άγιαξ over 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.55)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις