Η ΕΡΤ, ο Ολυμπιακός και ο… Μητσοτάκης

Η ΕΡΤ, ο Ολυμπιακός και ο… Μητσοτάκης

Στην αντεπίθεση περνούν οι ομάδες της Basket League, μετά τη συμφωνία – πρόκληση της ΕΡΤ με τον Ολυμπιακό ύψους 450.000 ευρώ για να δείχνει… φιλικά παιχνίδια κάθε Δευτέρα.

Αν και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2, οι Πειραιώτες θα λάβουν ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που προβλέπει η κεντρική διαχείριση για αρκετές ομάδες της Basket League. Για την ακρίβεια, η πλειοψηφία των ομάδων της Α1 λαμβάνει κάτω από τα μισά χρήματα σε ετήσια βάση για μετάδοση 13-18 επίσημων αγώνων πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν απόφασης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η κρατική τηλεόραση θα δώσει 450.000 ευρώ για την μετάδοση κάθε Δεύτερα της πρωτοβουλίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός να αγωνίζεται για «φιλανθρωπικό σκοπό» με ομάδες που θα αντιμετώπιζε αν λάμβανε μέρος στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

Όπως είναι λογικό, η εν λόγω απόφαση προκάλεσε την αντίδραση ομάδων της Basket League, οι οποίες ζήτησαν να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για να συζητηθεί αυτό το θέμα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις