Ωρα 12:00 στην Ασία για το 3.05!

Ωρα 12:00 στην Ασία για το 3.05!

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω να σας βρίσκω και σήμερα όλους και όλες καλά. Ρεπό στο Κατάρ χθες, με τις ομάδες να επιστρέφουν σήμερα και πάλι σε αγωνιστική δράση.

Τέλος του πρώτου γύρου, απομένουν άλλες 3 αγωνιστικές στο Champions League Ασίας, για να μάθουμε τους 8 μονομάχους των νοκ άουτ αγώνων και το επόμενο διήμερο διεξάγονται καθοριστικές αναμετρήσεις. Η διοργάνωση μέχρι στιγμής πάει περίφημα στο αγωνιστικό της κομμάτι, αφού βλέπουμε καλά ματς με πολλά γκολ, ενώ στοιχηματικά ακόμα καλύτερα, αφού η στήλη έχει 7/9 σωστές προβλέψεις άνω του διπλασιασμού.

Απολογισμός

Κόμπε και Γκουάνγζου επιβεβαίωσαν άνετα αμφίτερμα και over, μας πλήρωσαν διπλασιάζοντας το ποντάρισμα μας και πλέον τα περιθώρια πρόκρισης των Κινέζων του Καναβάρο στενεύουν επικίνδυνα, με τη νίκη στα εναπομείναντα δύο ματς να αποτελεί μονόδρομο.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1331732096868642818

Το μεγάλο φαβορί στο φάσμα πρόωρου αποκλεισμού λοιπόν, με τους άλλους τρεις κινεζικούς συλλόγους όμως να τα πηγαίνουν εξαιρετικά, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση στους “16” του θεσμού.

Κλειδί η φυσική κατάσταση

Η Γκοουάν δείχνει, να έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή το ευκολότερο έργο όσον αφορά τη πρόκριση, με τη νίκη στο σημερινό ματς εναντίον και πάλι της Βίκτορι, στις 12:00 το μεσημέρι, να επισφραγίζει πρόκριση και πρωτιά στον όμιλο. Ο πρώην τεχνικός της Λυών Ζενεζιό δείχνει να έχει εναλλακτικές για την απώλεια του Μπακαμπού στην επίθεση, με τους Κινέζους να έχουν μ.ο 2 γκολ στα τρία ματς μέχρι στιγμής. Βιέρα, Ρενάτο Αουγκούστο και Άλαν τραβάνε με την εξαιρετική απόδοσή τους και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Τυχερός ο Γάλλος καθώς η ομάδα του είναι πλήρης, υγιής και στη καλύτερη φυσική κατάσταση.

Η Βίκτορι προσπάθησε στο προχθεσινό ματς, αλλά η διαφορά ετοιμότητας, εμπειρίας και ατομικής ποιότητας δεν της άφησε πολλά περιθώρια εναντίον των Κινέζων. Μαθηματικές ελπίδες σαφώς και υπάρχουν αλλά στην ουσία η ομάδα της Μελβούρνης πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να φτάσει στη πρόκριση. Πληρώνει το γεγονός ότι βρίσκεται στην ουσία σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά θα το παλέψει τουλάχιστον όσο οι δυνάμεις της το επιτρέψουν.

Ντουμπλάρισμα στις νίκες για τη Γκοουάν βλέπω, ενδεχόμενο που προσφέρεται αναμενόμενα χαμηλά. Με δεδομένες τις αδυναμίες των Κινέζων στην άμυνα, την ανάγκη θετικού αποτελέσματος από πλευράς Αυστραλών θα προτιμήσω σήμερα το αμφίτερμα, ως πρώτη πρόταση στη δυάδα απόδοσης, που ετοίμασα.

Λιγότερο αγχωτική νίκη

Την ίδια ώρα άλλη μια ομάδα από την Αυστραλία, η Περθ Γκλόρι, παίζει τη τελευταία ζαριά πρόκρισης, θέλοντας τη ρεβάνς για τη πικρή ανατροπή και ήττα στη τελευταία φάση της αναμέτρησης εναντίον της Ουλσάν. Σε ένα ματς που άξιζε σίγουρα τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, αν όχι τη νίκη, δεν πήρε απολύτως τίποτα και σήμερα καλείται να γίνει πιο αποτελεσματική στη τελική προσπάθεια και κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, να σημαίνει και πρόωρη επιστροφή στην Αυστραλία. Για μια ομάδα με τόσους νέους και άπειρους παίκτες στη σύνθεση της πραγματοποιεί αξιοπρεπείς εμφανίσεις αλλά τα αποτελέσματα είναι που μετρούν και πλέον το σημερινό ματς είναι ένας τελικός.

Η Ουλσάν θα στερηθεί και πάλι των 4 βασικών στελεχών της, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα σε καραντίνα. Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά την επική ανατροπή εναντίον της σημερινής της αντιπάλου, δεν θέλει να χάσει το βαθμολογικό της πλεονέκτημα. Μια νίκη σήμερα σφραγίζει τη πρόκριση, ενδεχομένως και τη πρωτιά και επιτρέπει τους Κορεάτες να ξεκουράσουν και να φρεσκάρουν την ομάδα εν όψει της συνέχειας.

Πολύ ενδιαφέρουσα επανάληψη του προχθεσινού αγώνα προβλέπω με τη παράσταση νίκης να είναι με το μέρος της Ουλσάν αλλά τους Αυστραλούς να παίζουν τα ρέστα τους. Με Νεγκάο και πάλι στη βασική 11αδα και με Φορναρόλι, Κάστρο να κάνουν καλή εμφάνιση προχθές, αναμένω τουλάχιστον ένα γκολ εκατέρωθεν, κλείνοντας έτσι τη σημερινή δυάδα.


Βραδιά για ειδικό του 2.75 Δυάδα (απόδοσης 3.05) Βραδιά για ειδικό του 2.75 Βραδιά για ειδικό του 2.75

12:00 Μέλμπουρν Βίκτορι – Γκοουάν Πεκίνου: Goal/goal (1.66)

12:00 Ουλσάν – Περθ Γκλόρι: Goal/goal (1.83)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις