Ο διψήφιος Ουόλντεν και τα σκουπίδια του ΣΕΦ

Ο διψήφιος Ουόλντεν και τα σκουπίδια του ΣΕΦ

Έξι ματς Ευρωλίγκα απόψε με πολλές απουσίες παικτών (Εφές, Ολυμπιακός, Άλμπα) από τις οποίες προκύπτουν ευκαιρίες. Πάμε λοιπόν με τα καθιερωμένα…

Πρώτη επιλογή “καρφί” στο 2.00 απόδοση με τον Κώστα Παπανικολάου. Απουσία των Βεζένκοβ, Ζαν-Σαρλ και Έλις στη ρακέτα του Ολυμπιακού ο “Κωστάκης” θα παίξει μέχρι και 5αρι αν χρειαστεί. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται την ενέργειά του και τα πάνω από 3,5 ριμπάουντ είναι στις δυνατότητές του αφού στη ρακέτα θα παλεύει αυτός, ο Μάρτιν και ο Πρίντεζης.

Δεύτερη επιλογή με δυάδα. Η πρώτη με τον Ιταλό φόργουορντ της Μπασκόνια Ακίλε Πολονάρα που είναι από τους αγαπημένους του Ντούσκο Ιβάνοβιτς που τον βάζει για μπόλικη ώρα στα ματα για την ενέργεια που βγάζει. Απουσία τόσων ψηλών στον Ολυμπιακό και επειδή το ματς θα πάει σε ημίψηλα σχήματα ο Πολονάρα έχει θέσει και από τη στιγμή που οι αντίπαλοι έχουν “περιοριστεί” αριθμητικά θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για μπόλικα ριμπάουντ. Αξίζει το ρίσκο για το over 5,5 ριμπάουντ στο δυνατό 2.15 αφού ο Ιταλός είναι και μετρ στα επιθετικά. Μαζί θα ¨κολλήσω” το 1.87 του over 9,5 πόντοι του Αμερικανού πλέι-μέικερ της Άλμπα Πέιτον Σίβα. Ο Σίβα θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις στο σκοράρισμα απουσία του Σουηδού γκαρντ Μάρκους Έρικσον που τραυματίστηκε εναντίον της Ζενίτ και τον διψήφιο αριθμό τον έχει.

Τέλος η πιο δυνατή επιλογή από το ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Εφές και αφορά στον Αμερικανό γκαρντ του πρώτου Κόρεϊ Ουόλντεν. Ο Ουόλντεν μετράει 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια του με τουλάχιστον 11 πόντους οπότε το over 10,5 στο 1.95 είναι δωράκι και θα το τιμήσω.

 

Βραδιές φιλοξενούμενων ως... 10.86 Μονό (Tipster’s League) Τόμας μου το μαντήλι σου...Τόμας μου το μαντήλι σου...

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Εφές: Ουόλντεν over 10,5 πόντοι (1.95)


Βραδιές φιλοξενούμενων ως... 10.86 Μονό Τόμας μου το μαντήλι σου...Τόμας μου το μαντήλι σου...

21:00 Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Παπανικολάου over 3,5 ριμπάουντ (2.00)


Βραδιές φιλοξενούμενων ως... 10.86 Δυάδα (απόδοσης 4.03) Τόμας μου το μαντήλι σου...Τόμας μου το μαντήλι σου...

21:00 Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Πολονάρα over 5,5 ριμπάουντ (2.15)

21:00 Αλμπα Βερολίνου – Χίμκι Μόσχας: Σίβα over 9,5 πόντοι (1.87)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις