Ο Ολλανδός θα καθαρίσει…

Ο Ολλανδός θα καθαρίσει...

Καλησπέρα Κουβανέζοι μου! Eλπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε διότι και χθες, καλά τα πήγαμε!

Σήμερα ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε συλλογικό επίπεδο και έχω ξεχωρίσει κάποιες ωραίες επιλογές, πάμε για ανάλυση.

Γάνδη – Ερυθρός Αστέρας

Η Γάνδη σε μια χρονιά που τρέχει να μαζέψει ό,τι μπορεί στο πρωτάθλημα, πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 στην έδρα της Σαρλερουά και ανέβηκε στην 10η θέση με 16 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 21-20. Στο Europa League δεν έχει βαθμό, ενώ το σύνολο τερμάτων (2-7) δείχνει την κακή της αμυντική προσήλωση. Απόντες θα είναι οι Γιάρεμτσουκ και Ντεπόιτρε.

Ο Ερυθρός τα πηγαίνει εξίσου καλά σε πρωτάθλημα που είναι πρώτος με 41 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 44-7 με τελευταία τη νίκη 2-0 στην έδρα της Βοιβοντίνα αλλά και σε Ευρώπη όπου είναι 2ος με 6 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 7-4. Μοναδικός απών Ο Σανόγκο.

Εκτίμηση: Πέρα από τα στατιστικά που οι Σέρβοι, έχουν εξαιρετική επιθετική γραμμή στο γήπεδο, κάνουν και γεμάτες εμφανίσεις με παιχνίδι κατοχής, ωστόσο η Γάνδη έχει τον τρόπο να σκοράρει και να δέχεται τέρματα με ευκολία.

Λίλ – Μίλαν

Οι Γάλλοι επέστρεψαν δυναμικά μετά τη διακοπή και πέτυχαν μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Λοριάν και βρίσκονται στην 2η θέση της Ligue 1 με 22 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 21-7. Στο Europa League στον όμιλο τους είναι πρώτοι με 7 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 9-3. Θα απουσιάσουν οι Ρενάτο Σάντσες και Σελίκ.

Η Μίλαν συνεχίζει να εντυπωσιάζει φέτος και ο τεράστιος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς την οδηγεί όπως και στο τελευταίο της παιχνίδι της στη Serie A, που κέρδισε με 3-1 στην έδρα της την Νάπολι για να μείνει πρώτη με 20 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 19-8. Στην Ευρώπη είναι 2η έναν βαθμό πίσω από τη Λιλ με σύνολο τερμάτων 6-4. Απόντες από το παιχνίδι θα είναι οι Ιμπραΐμοβιτς, Λεάο, Σελεμέκερς και Μουσάτσιο.

Εκτίμηση: Η Μίλαν θα στερηθεί το μεγάλο της ηγέτη αλλά και τον ικανότατο Λεάο, απουσίες που θεωρώ ότι είναι κομβικές. Από την άλλη σημαντική απουσία και για τη Λιλ ο Σάντσες, αλλά πιστεύω ότι θα κυριαρχήσει στο γήπεδο και χωρίς αυτόν.

Αλκμαάρ –  Σοσιεδάδ

Οι Ολλανδοί είναι αρκετά καλοί και φέτος καταφέρνοντας να βρίσκονται στην 7η θέση με 14 βαθμούς, σύνολο τερμάτων 19-12 και έναν αγώνα λιγότερο. Στο τελευταίο της παιχνίδι ή Αλκμαάρ νίκησε την Έμεν με 1-0. Στους ομίλους του Europa League βρίσκεται σε όμιλο-φωτιά καθώς με Νάπολι και Σοσιεδάδ ισοβαθμούν στους 6 βαθμούς. Στο προηγούμενο παιχνίδι οι Ολλανδοί έχασαν στην έδρα της Σοσιεδάδ με 1-0. Άπαντες παρόντες για το μεγάλο παιχνίδι.

Η Σοσιεδάδ συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα στη La Liga ως πρώτη με 23 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 21-4 μετά και την νίκη στην έδρα της Κάντιθ με 1-0. Σημαντικές απουσίες με μεγαλύτερη αυτή του μαέστρου της Σίλβα και αυτές των Ιγιαραμέντι και Γκουρίντι.

Εκτίμηση: Τρομερής σημασίας παιχνίδι με την πρόκριση να παίζεται στα ίσα και από τις δύο ομάδες, πλήγμα για τους Ισπανούς η απώλεια του Σίλβα, αλλά και οι Ολλανδοί πρέπει να βρουν τα περσινά τους πατήματα και να ζεσταθεί ο ικανότατος επιθετικός τους Μπουαντού.

Νις – Σλάβια Πράγας

Οι Γάλλοι πριν τη διακοπή όπου ήταν και το τελευταίο τους παιχνίδι, γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από τη Μονακό με 2-1 και έπεσαν στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 15-12. Στην Ευρώπη βρίσκεται στην 3η θέση με 3 βαθμούς, όσους και η Χάποελ Μπερ Σέβα. Θα απουσιάσουν οι Ατάλ, Ντάντε, Ντόλμπεργκ και Καμαρά.

Η Σλάβια Πράγας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Εντός συνόρων κέρδισε την Οπάβα με 6-0 εκτός έδρας και έμεινε στην 1η θέση του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 26-2. Εκτός συνόρων βρίσκεται στην 1η θέση με 6 βαθμούς, όσους και η Λεβερκούζεν. Δεν έχει αναφερθεί κάποια απουσία.

Εκτίμηση: Η Νις έχει σημαντικές απουσίες και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Σλάβια έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Ρέιντζερς – Μπενφίκα

Οι ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, όπου και κέρδισε με 4-0 την Αμπερντίν και έμεινε μόνη πρώτη με 41 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 41-3. Στο Europa League λίγο έλειψε την προηγούμενη αγωνιστική να φύγει με μεγάλο τρίποντο από την Πορτογαλία αλλά οι «αετοί» ισοφάρισαν στο τέλος και μοιράστηκαν από 1 βαθμό, βαθμός που τους φέρνει στην 1η θέση ισόβαθμους με την Μπενφίκα. Απών ο Ζουνγκού.

Οι Πορτογάλοι βρίσκονται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς μετά και την ήττα με 3-2 από την Μπράγκα, που την έπιασε στην βαθμολογία και υπερτερεί απέναντί της όντας 2η. Αρκετές απουσίες με τους Αλμέιδα, Νούνιεζ, Οταμέντι, Τααράμπτ και Βάιγκλ.

Εκτίμηση: Οι Σκωτσέζοι έχουν βρει ρυθμό και είναι εξαιρετικοί, δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να προσπεράσουν την Μπενφίκα των πολλών απουσιών.


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει...Μονό (Tipsters League) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

19:55 Γάνδη – Ερυθρός Αστέρας: Goal/goal & over 2,5 (1.90)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει...Δυάδα (απόδοσης 4.56) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

19:55  Γάνδη – Ερυθρός Αστέρας: Ερυθρός Αστέρας over 1,5 (2.45)

22:00 Ρέιντζερς – Μπενφίκα: Ρέιντζερς over 1,5 (1.86)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει...Δυάδα (απόδοσης 5.16) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

19:55 Λιλ – Μίλαν: Λιλ over 1,5 ( 2.15)

22:00 Νις – Σλάβια Πράγας: Σλάβια Πράγας over 1,5 (2.40)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει...Fun bet Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

22:00 Αλκμαάρ – Σοσιεδάδ: Αλκμαάρ over 0,5 στο 1ο ημίχ . & Αλκμαάρ over 1,5 & Σοσιεδάδ over 4,5 κόρνερ & γκολ Μπουαντού (7.75)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις