Στα αστέρια κάνω μια ευχή… προσευχή

Στα αστέρια κάνω μια ευχή... προσευχή

Καλημέρα σε όλο τον κουβανέζικο πλανήτη! Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες και ειδικά στην μανούλα μου! Σε μια βραδιά αστέρων, όπως η σημερινή, θα βάλουμε τα καλά μας, θα κάτσουμε στον καναπέ και θα απολαύσουμε την μπάλα μας λες και είναι μια συνηθισμένη βραδιά Champions League… Με μπύρες και πίτσες!

Βροχή από γκολ

Λίβερπουλ και Αταλάντα μας προσφέρουν απόψε στήριγμα ώστε να ξεκινήσουν τα κουπόνια μας από κάτι δυνατό. Η Λίβερπουλ άρχισε να στρώνει και πλέον παράγει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο παιχνίδι με το παιχνίδι να ψάχνει την νίκη να ξεμπερδέψει με την υπόθεση πρόκριση έχοντας όμως πολύ σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Η Αταλάντα δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα που μας μάγεψε όλους με την πορεία της στην παρθενική της εμφάνιση στην διοργάνωση. Μια ομάδα που ναι μεν συνεχίζει να παράγει φάσεις με το τσουβάλι αλλά ανασταλτικά είναι να την… κλαίνε οι ρέγκες.

Το ματς μπορεί να έχει πολλά γκολ, πάρα πολλά γκολ… Εμάς μας αρκούν τα τέσσερα για να πληρωθούμε το over 3,5 σε απόδοση 2.10.

Ο θάνατος σου η ζωή μου

Μαρσέιγ και Πόρτο με το μαχαίρι στα δόντια απόψε! Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί ώστε να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης έστω και με θαύμα, αλλά κυρίως για να μείνουν ζωντανοί στην μάχη του Europa League. Η Πόρτο μετά την ευρεία νίκη της επί της σημερινής της αντιπάλου στο πρώτο ματς θέλει τουλάχιστον τον έναν βαθμό ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση.

Φουλ επίθεση οι γηπεδούχοι, φωτιά στην  αντεπίθεση οι Πορτογάλοι. Goal/goal η επιλογή μας.

Με νυχιά και με δόντια

Στην Μαδρίτη η Ατλέτικο υποδέχεται την Λοκομοτίβ Μόσχας σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί. Με νίκη οι γηπεδούχοι θα είναι και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Λοκομοτίβ όμως είναι μια πολύ σφιχτή ομάδα , έχει καταφέρει να πάρει δύο βαθμούς και να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι για την τρίτη θέση. Αν καταφέρει να κάνει το μπαμ σήμερα, γιατί όχι και για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με το μαχαίρι στα δόντια θα κατέβουν οι Ρώσοι στο τερέν να κρατηθούν στο ματς και το over 2,5 ομαδικές κάρτες της Λοκομοτίβ πληρώνει καλά.

Θα πάρω μια ψιλή και στο να δεχθούν κόκκινη οι φιλοξενούμενοι σε απόδοση 7.50 που τη θεωρώ υπερβολική ως τιμή!


Τέτοια απόδοση; Anytime… Μονό (Tipster’s League) Τέτοια απόδοση; Anytime… Τέτοια απόδοση; Anytime…

22:00 Λίβερπουλ – Αταλάντα: Over 3,5 (2.05)


Τέτοια απόδοση; Anytime… Δυάδα (απόδοσης 3.41) Τέτοια απόδοση; Anytime… Τέτοια απόδοση; Anytime…

22:00 Μαρσέιγ – Πόρτο: Goal/goal (1.75)

22:00 Ατλέτικο – Λοκομοτίβ: Over 2,5 κάρτες Λοκομοτίβ( 1.95)


Τέτοια απόδοση; Anytime… Fun bet  Τέτοια απόδοση; Anytime… Τέτοια απόδοση; Anytime…

22:00 Ατλέτικο – Λοκομοτίβ: Λοκομοτίβover 0,5 κόκκινες (7.50)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις