Διπλασιασμός στην Ντόχα

Διπλασιασμός στην Ντόχα

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω να σας βρίσκω για άλλη μια μέρα όλους και όλες καλά. Καθημερινά πλέον τα ραντεβού μας, αφού είμαστε σε χάι σίζον που λέμε και στο χωριό μου. Οι Ασιάτες προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη διοργάνωση του Champions League για τη σεζόν 2019-20 μέχρι τις 19 του Δεκέμβρη και το τουρνουά στην Ντόχα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με συνεχή ματς.

Καθημερινά πολύωρη η μελέτη και η προετοιμασία για τους αγώνες, με την προσπάθεια αυτή μέχρι στιγμής να δικαιώνεται και με το παραπάνω, αφού όντας ακόμα στις αρχές του τουρνουά, μετράμε ήδη 5/7 επιτυχίες μέσα από τις προτάσεις της στήλης.

Ανέφερα πριν μια εβδομάδα, ότι σκοπός μας είναι να κάνουμε πρόωρες γιορτές με τα κέρδη της κάβας μας. Μέχρι στιγμής το πράγμα πηγαίνει καλά, η απαραίτητη ρέντα είναι σύμμαχός μας, μακάρι λοιπόν να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους.

Απολογισμός

Μετά το χθεσινό στραπάτσο με την ομάδα του Καναβάρο, ήρθε το απόλυτο 2/2 σήμερα, με το ρίσκο που πήραμε, να πληρώνει δύο φορές σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. Το μεσημεράκι η Γκοουάν μπήκε δυνατά, έδειξε πόσο ποιοτική είναι, καθάρισε γρήγορα και πλέον μπαίνει σε φάση διαχείρισης, καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση αλλά και την πρωτιά στον όμιλο.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1331333032385589249

Στο δεύτερο ματς αργότερα, η παραπαίουσα Ουλσάν έχανε στο 87’1-0 από τη Περθ, όμως η λήξη τη βρήκε νικήτρια με 2-1! Εκπληκτική ανατροπή στην τελευταία φάση του αγώνα για τους Κορεάτες, δικαιώνοντας και την επιλογή μας να τους εμπιστευτούμε.

Τον πρώτο λόγο οι επιθέσεις τους

Ξεκίνημα σήμερα για τη στήλη στην καθιερωμένη ώρα, με τον αγώνα στις 12:00 ανάμεσα σε Γκουάνγζου και Κόμπε. Κομβικής σημασίας ο αγώνας στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής στον όμιλο, καθώς με μόνο 3 ομάδες να τον απαρτίζουν, μένουν μόλις δύο ματς για όλους, μετά το σημερινό παιχνίδι. Η Κόμπε είναι πρωτοπόρος με μια νίκη και 3 βαθμούς, ενώ Γκουάνγζου και Σουγουόν έχουν από ένα.

Πρώτη εμφάνιση για τους τυπικά φιλοξενούμενους Ιάπωνες στα γήπεδα της Ντόχα, με την αποστολή να είναι πλήρης και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερης και αρκετά επίπονης σαιζόν με συνεχόμενα παιχνίδια, ο Ινιέστα και η παρέα του ξεκινά τη προσπάθεια διάκρισης στο θεσμό.

Στο πρωτάθλημα της J1 έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη εδώ και 6 εβδομάδες, σε μια γενικά πολύ κακή εγχώρια σεζόν για το σύλλογο. Σίγουρα έχει φιλοδοξίες για τη διοργάνωση αλλά μόνο με την επιθετική της ποιότητα δεν θα φτάσει πολύ μακριά. Τρομερά ευάλωτη αμυντικά, δεν δείχνει διάθεση να διορθώσει το συγκεκριμένο κομμάτι, ρίχνοντας όλο το βάρος της αποκλειστικά μπροστά.

Ο Καναβάρο από την άλλη ζήτησε άμεση βελτίωση από τους παίκτες του, μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Σουγουόν. Οι Κινέζοι απογοήτευσαν στη πρεμιέρα τους στον όμιλο και πλέον μόνο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Κόμπε θα τους ξαναβάλει σε πορεία πρόκρισης. Υπάρχει μια γενική γκρίνια γύρω από τη διαχείριση του ρόστερ από τον Ιταλό κόουτς, μένει να δούμε εάν η ομάδα του θα σοβαρευτεί και θα δικαιολογήσει το ρόλο του φαβορί στη διοργάνωση.

Με τις δύο ομάδες φύσει επιθετικές δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάξουμε για καθαρό σημείο. Θεωρώ πολύ πιθανό όχι μόνο το αμφίτερμα στο ματς αλλά και το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάχιστον 3 γκολ.


Διπλασιασμός στην ΝτόχαCombo (Tipsters League) Διπλασιασμός στην Ντόχα Διπλασιασμός στην Ντόχα

12:00 Γκουάνγζου Εβεργκράντε – Βίσελ Κόμπε: Goal/goal & over 2,5 (2.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις