ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Combos διπλασιασμού στην Ασία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Combos διπλασιασμού στην Ασία

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Combos διπλασιασμού στην Ασία

Combos διπλασιασμού στην Ασία

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Ξεκίνησε ήδη η τρίτη εβδομάδα καραντίνας και νομίζω ότι πλέον άπαντες ετοιμαζόμαστε, μετά το φετινό Πάσχα, και για Χριστούγεννα στο σπίτι. Πάλι καλά που έχουμε και την αγωνιστική δράση ανά την υφήλιο να μας κρατά σε εγρήγορση και να μας κάνει να ξεφεύγουμε από τη δύσκολη καθημερινότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται το τελευταίο διάστημα.

Μπαλίτσα λοιπόν, το καλύτερο αντίδοτο στη καραντίνα, με την εβδομάδα που μόλις ανέτειλε να είναι γεμάτη αγώνες των σημαντικότερων διασυλλογικών διοργανώσεων σε Ευρώπη, Ασία και Νότια Αμερική.

Απολογισμός

Να κλάψω ή να γελάσω; Ρητορική η ερώτηση, αφού τα αισθήματά μου μετά τη λήξη του αγώνα της Γκουανζού τη Κυριακή ήταν ανάλογα του αποτελέσματος. Ασύνδετη, υποτονική, και με πειραματική 11αδα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του ματς να δικαιολογήσει το φαβοριτισμό της. Ούτε η Σουγουόν, φαντάζομαι, θα περίμενε να αποσπάσει ένα βαθμό με τόσο εύκολο τρόπο, ενώ αν ήταν και πιο θαρραλέα ίσως θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τον Καναβάρο στην ανάγνωση του παιχνιδιού, αφού η απόδοση των παικτών του ήταν κάκιστη έως εκνευριστικά αδιάφορη. Μένουν άλλοι τρεις αγώνες για να διορθωθεί αυτό το χάλι, το υλικό υπάρχει αλλά αν ο Ιταλός δεν διορθώσει πρώτα εαυτόν και κατά δεύτερον καταστάσεις, βλέπω να γυρνάει η ομάδα νωρίς στη Κίνα και αυτός στην ανεργία.

Μου αρέσει που στην τελική διαλογή των ματς την Κυριακή, διάλεξα τη νίκη της για τη στήλη αντί για το Χ2 μαζί με το αμφίτερμα στο έτερο ματς της ημέρας ανάμεσα σε Τζέονμπουκ και Σανγκάη SIPG. Θεώρησα υπερβολικό το ρίσκο σε απόδοση τριπλασιασμού και πολύ πιο σίγουρη τη νίκη της Γκουανζού με πολλά γκολ. Η κατάληξη γνωστή…

Μπαίνουν οι βάσεις της πρόκρισης

Στην Ντόχα θα παραμείνουμε και σήμερα, αφού έχουμε 4 παιχνίδια στο πρόγραμμα, με τα δύο εξ αυτών να απασχολούν τη στήλη. Αρχή θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι με την τρίτη ομάδα της Αυστραλίας, τη Μέλμπουρν Βίκτορι, να υποδέχεται στο πρώτο της ματς στο Κατάρ τους Κινέζους της Γκοουάν.

Μια νίκη και μία ήττα για τους τυπικά γηπεδούχους προ πανδημίας στη διοργάνωση, με την ομάδα να ξεκινά μόλις πριν λίγες μέρες τη προετοιμασία για τη φετινή σεζόν στη χώρα της και φυσικά να υπολείπεται της αντιπάλου της σε αγωνιστικό ρυθμό και φυσική κατάσταση. Μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 ματς της στη διοργάνωση και ο νέος προπονητής της Γκράντ Μπρέμπνερ ξεκινά να χτίσει μια νέα ομάδα με αρκετές νέες μεταγραφές να είναι στην αποστολή στο Κατάρ.

Οι Κινέζοι της Γκοουάν μετά τη νίκη τους επί της Σεούλ μπαίνουν στη 3η αγωνιστική ημέρα με το απόλυτο των βαθμών, καβάλα στο άλογο και πολύ κοντά στη πρόκριση. Ο Ζενεζιό έχει την τύχη να μην έχει τραυματίες και αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά όχι εκτεταμένο ροτέισον. Έχει μόλις μία ήττα στις τελευταίες της 8 αναμετρήσεις στο θεσμό.

Με δεδομένη την αγωνιστική απραξία των Αυστραλών αλλά και το χαμηλό ποιοτικό τους επίπεδο δύσκολα θα μπορέσουν να κοντράρουν την Γκοουάν. Μπορεί οι 3 βαθμοί που έχουν ήδη στον όμιλο, να τους δίνει μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδες πρόκρισης, αλλά μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουν τους απαραίτητους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια. Ίσως να μπορέσουν να βοηθήσουν στο σκοράρισμα και να επιβεβαιώσουν την επιλογή μας που θέλει του Κινέζους να κερδίζουν και να σημειώνονται τουλάχιστον 3 γκολ στο παιχνίδι.

Αουτσάιντερ ή μήπως φαβορί;

Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στις 15:00 η κορεατική Ουλσάν φιλοξενείται από την τυπικά γηπεδούχο Περθ Γκλόρι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στον όμιλο.

Εξαιρετικό το πρώτο δείγμα της τυπικά φιλοξενούμενης στο πρώτο ματς που έδωσε στο Κατάρ. Τι και αν απουσίαζαν 4 από τους βασικούς της πρωταγωνιστές, τι και αν υπήρχε η απογοήτευση άλλης μιας χαμένης σεζόν στη χώρα της, οι ”Χοράντζι” απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και επικράτησαν άνετα της Σένχουα. Πλέον είναι πρωτοπόροι στον όμιλο και με μια ακόμα νίκη σήμερα θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα όχι απλά για πρόκριση αλλά και για την πρωτιά του ομίλου.

Η Περθ το πάλεψε αρκετά στο πρώτο της ματς στην Ντόχα εναντίον της Σένχουα, αλλά και αυτή πλήρωσε την αγωνιστική της απραξία και φυσικά την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και φυσικής κατάστασης. Πολλοί και οι νεαροί παίκτες της στην αποστολή χωρίς την απαραίτητη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Ουσιαστικά σήμερα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων, καθώς σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος, δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει τη κατάσταση.

Ομολογώ, ότι από όλες τις ομάδες που είδαμε αυτό το πενθήμερο στην Ντόχα οι Κορεάτες της Ουλσάν ήταν αυτοί που έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Προφανώς και μετά την αποτυχία τους στην Κ1 έναντι της Τζέονμπουκ, έχει μπει στη διοργάνωση με το μαχαίρι στα δόντια και με σκοπό τη διάκριση. Το υλικό της είναι πολύ καλό, θα ενισχυθεί και στην πορεία με την επιστροφή των παικτών που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμοι, οπότε βλέπω να φτάνει αρκετά μακριά.

Νίκη λοιπόν και σήμερα για τους φιλοξενούμενους και μάλιστα συνδυασμένη με πολλά γκολ και σε αυτό το ματς. Η Περθ πρέπει να επιτεθεί για να σκοράρει, η Ουλσάν θα βρει χώρους σίγουρα, οπότε αναμένω σκορ και θέαμα.


Combos διπλασιασμού στην ΑσίαCombo Combos διπλασιασμού στην Ασία Combos διπλασιασμού στην Ασία

12:00 Γκοουάν Πεκίνου – Μέλμπουρν Βίκτορι: 1 & over 2.5 (2.15)


Combos διπλασιασμού στην ΑσίαCombo (Tipsters League) Combos διπλασιασμού στην Ασία Combos διπλασιασμού στην Ασία

15:00 Περθ Γκλόρι – Ουλσάν: 2 & over 2,5 (2.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις