Ως και… 9.21 στα αστέρια!

Ως και... 9.21 στα αστέρια!

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Συνεχίζεται η δράση στο Champions League και σήμερα έχουμε τους πρώτους αγώνες για την τέταρτη αγωνιστική. Σημαντικότερη αναμέτρηση αυτή μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λειψίας, όπου ο νικητής αποκτά σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ρεν – Τσέλσι

Πρώτο παιχνίδι για σήμερα στη Γαλλία μεταξύ της Ρεν και της Τσέλσι. Όπως σας είχα αναφέρει και στο αφιέρωμα με τις μακροχρόνιες επιλογές, Τσέλσι και Σεβίλλη θα παλέψουν για την πρώτη θέση και Ρεν με Κρασνοντάρ για την τρίτη. Ξεκάθαρη η κατάσταση από τώρα με τις δύο πρώτες να έχουν από 7 βαθμούς και τις άλλες δύο να βρίσκονται με 1 βαθμό στην τελευταία θέση. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Τσέλσι έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Είναι αρκετά σοβαρή και θέλει να φτάσει αρκετά ψηλά στην διοργάνωση. 12 παιχνίδια αήττητη, απέναντι σε μια Ρεν που έχει κερδίσει μόλις μια φορά στους τελευταίους 9 αγώνες. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους η Τσέλσι ήταν ανώτερη και κέρδισε δίκαια με 3-0 τη Ρεν, η οποία αγωνιζόταν για 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, δέχονται πολύ δύσκολα γκολ και θα τους στηρίξουμε περιμένοντας μια επαγγελματική εμφάνιση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπασάκσεχιρ

Συνεχίζουμε στο στάδιο «Ολντ Τράφορντ» για το παιχνίδι της Μάντσεστερ με την Μπασάκσεχιρ. Αυτοκτονικές τάσεις για τους γηπεδούχους, κατάφεραν να ηττηθούν στην Τουρκία με 2-1 και να πετάξουν το προβάδισμα που είχαν, αφού λύγισαν Λειψία και Παρί. Κέρδισαν 1-0 την Γουέστ Μπρομ χωρίς να εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση τους. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζοντας την ανωτερότητα της γηπεδούχου θα κλειστούν στην άμυνα τους χτυπώντας στις αντεπιθέσεις.

Κρίσιμο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, πρέπει να κερδίσουν αν θέλουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λειψία

Στο δεύτερο ματς του ομίλου έχουμε την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λειψία. Παιχνίδι ζωής ή θανάτου για τους γηπεδούχους που έχουν μόλις 3 βαθμούς μετά από τρεις αγώνες. Η Λειψία έχοντας κερδίσει στο προηγούμενο παιχνίδι τους Γάλλους, θα παίξει και για την ισοπαλία. Πάντως εκτός έδρας παρουσιάζεται πολύ αδύναμη. Τρέχουν να προλάβουν για τους γηπεδούχους οι Βεράτι και Ικάρντι, θα αγωνιστεί ο ανέτοιμος Ουπαμεκανό για τη Λειψία.

Θα στηρίξω τους γηπεδούχους με ένα combo. Η παρουσία Νειμάρ και Εμπαπέ στο βασικό σχήμα είναι σημαντική, η Παρί είναι ανώτερη ομάδα και πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Ντινάμo Κιέβου – Μπαρτσελόνα

Για το τέλος άφησα την επιλογή μου για το TL από την αναμέτρηση της Ντινάμο Κιέβου με την Μπαρτσελόνα. 2-1 το σκορ υπέρ της Μπαρτσελόνα στην πρώτη αναμέτρηση. Καρδιοχτύπησε πολλές φορές αλλά κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους οι Πικέ, Φατί, Μπουσκέτς και Σέρτζι Ρομπέρτο. Πολύ περισσότερες οι απουσίες για την Ντινάμο καθώς ταλαιπωρείται από πολλά κρούσματα κορονοϊού. Αν και με τόσες απουσίες, παρουσιάζεται ανταγωνιστική.

Η παρουσία της Μπαρτσελόνα τον τελευταίο καιρό θυμίζει μικρή ομάδα, όμως αξίζει το ρίσκο περιμένοντας μια επαγγελματική εμφάνιση απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο.


Ως και... 9.21 στα αστέρια!Δυάδα (απόδοσης 2.43) Ως και... 9.21 στα αστέρια!Ως και... 9.21 στα αστέρια!

19:55 Ρεν – Τσέλσι: Χ2 & under 4,5 (1.50)

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπασάκσεχιρ: 1 (-1,25ΑΗ) (1.62)


Ως και... 9.21 στα αστέρια!Δυάδα ρίσκου (απόδοσης 9.21) Ως και... 9.21 στα αστέρια!Ως και... 9.21 στα αστέρια!

19:55 Ρεν – Τσέλσι: 0-1 ή 0-2 ή 0-3 (3.35)

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπασάκσεχιρ: 1-0 ή 2-0 ή 3-0 (2.75)


Ως και... 9.21 στα αστέρια!Μονό (Tipsters League) Ως και... 9.21 στα αστέρια!Ως και... 9.21 στα αστέρια!

22:00 Ντινάμο Κιέβου – Μπαρτσελόνα: 2 & under 5,5 (1.80)


Ως και... 9.21 στα αστέρια!Combo Ως και... 9.21 στα αστέρια!Ως και... 9.21 στα αστέρια!

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Λειψία: 1 & over 7,5 κόρνερ & over 0,5 κάρτες για κάθε ομάδα (2.60)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις