Και πέναλτι και multiscore

Και πέναλτι και multiscore

Επιστροφή έχουμε και στην αγωνιστική δράση για το Champions League, με την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και με άκρως ενδιαφέρον ματς, και η στήλη μας θα στηριχθεί σε ένα μονό σημείο απόψε.

Όπως είδαμε εξάλλου και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οι παίκτες και οι ομάδες δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, αφού οι συνεχόμενοι αγώνες και η μεταβλητότητα που υπάρχει στις συνθήκες που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές δεν προδιαθέτουν μία σταθερότητα.

Μια από τις ομάδες που δείχνει να μην έχει καταφέρει να βρει μια σταθερότητα , και ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σόλσκιερ δεν έχει καταφέρει να δώσει αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα, παρόλο που διαθέτει πλέον ικανούς και εξαιρετικά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα του βρίσκεται σε ένα αλλοπρόσαλλο φεγγάρι, αφού είναι ικανή να βγάλει όπως είδαμε διπλό μέσα στη Παρί και να χάσει ακόμα και από την Κρίσταλ Πάλας μέσα στην έδρα της. Απόψε αντιμετωπίζει τους αξιόμαχους και άκρως επικίνδυνους Τούρκους, οι οποίοι ήταν αυτοί που ανάγκασαν τους «κόκκινους διαβόλους» να υποστούν την πρώτη ήττα στον όμιλο, με σκορ 2-1. Η ρεβάνς λοιπόν στο «Ολντ Τράφορντ» κρύβει ένα δέλεαρ, και είναι ένα ματς που ίσως κρίνει αρκετά στο θέμα πρόκριση και για τις δύο ομάδες, σε έναν όμιλο του θανάτου.

Όπως είδαμε η Μπασακσεχίρ είναι αρκετά επικίνδυνη στην αντεπίθεση, και με τους Άγγλους να έχουν τα θεματάκια τους στα μετόπισθεν. Η τουρκική ομάδα μετρά πέντε σερί ματς με goal/goal, που δείχνει ότι τα περισσότερά της παιχνίδια είναι ανοιχτά, ειδικά τώρα που κυνηγάει ένα αποτέλεσμα ώστε να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, πρέπει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που έχει καθώς καμία αντίπαλος δεν της αφήνει περιθώρια για χάρες. Από την άλλη, και η Μάντσεστερ πρέπει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, ειδικά στο πιο εύκολο θεωρητικά ματς από τα τρία. Οι τιμές του άσου φυσικά δεν είναι ικανές για να μπουν καν στην εξίσωση, οπότε ο συνδυασμός του άσου και του αμφιτέρματος μοιάζει μια καλή και δελεαστική πρόταση για τους τολμηρούς, και φυσικά για εμάς που περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι στο Μάντσεστερ.


Και πέναλτι και multiscoreCombo Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπασακσεχίρ: 1 & goal/goal (2.60)


Και πέναλτι και multiscoreΕιδικό Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπασακσεχίρ: Καταλογισμός πέναλτι (2.65)


Και πέναλτι και multiscoreMultiscore Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς Με τις «μικρές» για διπλασιασμούς

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπασακσεχίρ: 2-1, 3-1 ή 4-1 (3.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις