Σουτάρετε, καμάρια μου, σουτάρετε

Σουτάρετε, καμάρια μου, σουτάρετε

Καλημέρα στους απανταχού κουβανέζους και κυρίως στις κουβανέζες μας. Η βασική επιλογή της ΑΕΚ πλήρωσε την Κυριακή, αλλά τη δυάδα χάλασε η Λίβερπουλ. Μισή πληρωμή λοιπόν και συνεχίζουμε σήμερα Τρίτη, με Champions League.

Σε οχτώ αγώνες απόψε κοντράρονται κυρίως μεγάλα φαβορί με μεγάλα αουτσάιντερ. Με εκπλήξεις δε θα ασχοληθώ και προφανώς οι αποδόσεις είναι πολύ, μα πολύ χαμηλές για τα φαβορί. Αλλάζουμε λίγο λοιπόν και γυρνάμε σε στατιστική επιλογή.

Ώρα για θέαμα στη Βεστφαλία

Στον έκτο όμιλο του Champions League, μετά το πέρας των πρώτου μισού του αγωνιστικού προγράμματος, ξεκάθαρα φαβορί προς πρόκριση δεν υπάρχουν. Προπορεύεται η Ντόρτμουντ με έξι βαθμούς, ακολουθεί με πέντε η Λάτσιο, έπειτα η Κλαμπ Μπριζ με τρεις και ουραγός η Ζενίτ με ένα βαθμό.

Οι Γερμανοί υποδέχονται σήμερα στη Βεστφαλία τους Βέλγους και με ενδεχόμενη νίκη ξεφεύγουν των φιλοξενούμενων με πέντε βαθμούς, διαφορά ικανή να δώσει πρόκριση στη Ντόρτμουντ, η οποία ήταν εξαρχής το μεγάλο φαβορί του ομίλου.

Σε τρία παιχνίδια, οι κιτρινόμαυροι έχουν πετύχει έξι τέρματα και έχουν δεχθεί τρία, ενώ σε ισάριθμα παιχνίδια, η πρωταθλήτρια Βελγίου έχει πετύχει τρία γκολ και έχει δεχθεί πέντε. Ουσιαστικά έχουν τα αντίθετα στατιστικά και δίχως να τους έχει παρακολουθήσει κανείς εφέτος, μπορεί να καταλάβει τη διαφορά.

Εκτιμώ πως η Ντόρτμουντ θα πετύχει μια εύκολη και ευρεία νίκη, σε συνέχεια του σαββατιάτικου εκτός έδρας 5-2 έναντι της Χέρτα Βερολίνου. Οι Γερμανοί, όπως άλλωστε συνηθίζουν, θα δημιουργήσουν πληθώρα ευκαιριών προς την αντίπαλη εστία και θα πετύχουν όσα περισσότερα γκολ καταφέρουν.

Ποντάρουμε με βάση τη γερμανική φιλοσοφία λοιπόν. Επιλογή το over 5,5 τελικές προς την εστία για την ομάδα του Ντόρτμουν, σε απόδοση 1.70.


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η ΜπορντόΜονό (Tipster’LeagueΑπουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Η Λίβερπουλ, ο Ρότζερς και το… γλίστρημα του Τζέραρντ

22:00 Ντόρτμουντ – Κλαμπ Μπριζ: Ντόρτμουντ over 5,5 τελικές στην εστία (1.70)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις