Με την έδρα και το κίνητρο

Με την έδρα και το κίνητρο

Γειά και χαρά σας αγαπητοί μου Κουβανέζοι! Αρχίζουν τα δύσκολα από αυτή τη βδομάδα, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, για όλες τις ομάδες με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Για σήμερα τουλάχιστον δε θα ασχοληθώ με ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά πάμε σε αγγλικό… έδαφος, όπου έχουμε αρκετό υλικό.

Υποτίμηση των γηπεδούχων

Ξεκίνημα από το παιχνίδι Άκρινγκτον – Κρου. Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται οι γηπεδούχοι, έχουν συμπληρώσει τρία παιχνίδια αήττητοι, στο τελευταίο μάλιστα κράτησαν στο μηδέν την εξαιρετική φέτος Λίνκολν. Η Κρου από την άλλη μετά από δύο σπουδαίες νίκες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από τη Πόρτσμουθ.

Στοιχηματικά, μοιρασμένο το σετ, αν και προσωπικά δε βλέπω το λόγο. Ναι σίγουρα η Κρου αν και νεοφώτιστη στέκεται εξαιρετικά, αλλά το συγκεκριμένο ματς είναι από αυτά που δε της ταιριάζουν. Η  Άκρινγκτον με λιγότερα παιχνίδια από όλες τις ομάδες της κατηγορίας, έχει φτάσει στο -8 από τη κορυφή. Αθόρυβα, με σφιχτό και κυνικό ποδόσφαιρο παίρνει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια της. Η Κρου βασίζεται κυρίως στο ανοιχτό ποδόσφαιρο και στη κόντρα, κάτι που θεωρώ δε θα βρει με ευκολία απέναντι στον εν λόγω αντίπαλο. Ποντάρισμα στο να συνεχίσουν το θετικό σερί τους οι γηπεδούχοι.

Γυρίζει το διακόπτη

Συνεχίζουμε με την ίδια κατηγορία και το παιχνίδι Σουίντον – Λίνκολν. Επιτέλους νίκη για τη Σουίντον που υπέταξε εντός έδρας τη Μπρίστολ Ρόβερς με 1-0 και ενώ είχα προηγηθεί τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, όπου μέτρησε παθητικό 10 τερμάτων και φυσικά δεν είχε νίκη. Η Λίνκολν από την άλλη συμπλήρωσε 3 παιχνίδια χωρίς νίκη, μένοντας στο 0-0 με την ανταγωνιστή Ακρινγκτον και μοιραία έχει πέσει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Σωστό φαβορί οι φιλοξενούμενοι σήμερα, αν και θα ήθελα λίγο ψηλότερα την συγκεκριμένη επιλογή. Η Σουίντον αποτελεί παραδοσιακά ομάδα έδρας με σχεδόν όλα τα θετικά της αποτελέσματα εκεί. Η Λίνκολν ψάχνει τη στροφή στο διακόπτη, καθώς εδώ και κάποιες αγωνιστικές δε της βγαίνει, κυρίως επιθετικά. Η Σουίντον θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της, αλλά θεωρώ πως τη Λίνκολν δε την παίρνει να έχει ακόμα μια απώλεια και ειδικά απέναντι σε αντίπαλο του χεριού της.


Με την έδρα και το κίνητροΜονό Με την έδρα και το κίνητρο Με την έδρα και το κίνητρο

21:00  Άκρινγκτον – Κρου: 1Χ & under 3,5 (1.87)


Με την έδρα και το κίνητροΜονό (Tipster’League) Με την έδρα και το κίνητρο Με την έδρα και το κίνητρο

21:00 Σουίντον – Λίνκολν: Χ2 & οver 1,5 (1.72)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις