Αν όχι αυτός, τότε ποιος;

Αν όχι αυτός, τότε ποιος;

Καλά πήγαμε χθες, ασούκλα του… 4-0!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1330999066872967170

Καλησπέρα σε όλους τους Κουβανέζους μας ξεκίνημα ξανά για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έχουμε φρέσκο πράμα από εκεί και όχι μόνο πάμε να αναλύσουμε τις επιλογές.

Γιουβέντους – Φερεντσβάρος

Η Γιουβέντους μετά την επιστροφή του ηγέτη της, Κριστιάνο Ρονάλντο, συνεχίζει ακάθεκτη τη κούρσα της Serie A αλλά και του Champions League, στο πρωτάθλημα κέρδισε με δύο γκολ του Πορτογάλου από το πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Κάλιαρι και φαίνεται πως ο Covid-19 δεν τον επηρέασε καθόλου αγωνιστικά. Στην 4η θέση με 16 βαθμούς η ομάδα του Κόντε για τη Serie A ενώ στο Champions League βρίσκεται 2η με 6 βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα και θα βρει μπροστά της την Φερεντσβάρος την οποία κέρδισε με 1-4 στην 3η αγωνιστική του ομίλου. Απόντες θα είναι οι Μπονούτσι και Κιελίνι.

Οι πρωτοπόροι του ουγγρικού πρωταθλήματος ασταμάτητοι εκεί βρίσκονται στη 1η θέση με 23 βαθμούς και 2 αγώνες λιγότερο μετά και την νίκη με 1-0 στην έδρα της Χόνβεντ.

Στο Champions League τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τους Ούγγρους παρόλα αυτά δεν το βάζουν κάτω και αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο κι έχουν σκοράρει μέχρι στιγμής εναντίων όλων των αντιπάλων τους και έχουν ένα βαθμό από την ισοπαλία με την Ντιναμό Κιέβου με την οποία θα παλέψουν για τη 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Δεν έχει αναφερθεί καμία απουσία.

Εκτίμηση: Το παιχνίδι θα είναι παράσταση για έναν ρόλο πηγαίνοντας με τη λογική οπότε δεν αξίζει να πάμε σε σημεία αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξει αρκετή προθυμία να τροφοδοτηθεί ο Ronaldo για το πρώτο του γκολ στο Champions League.

Ντόρτμουντ – Κλαμπ Μπριζ

Οι Γερμανοί πηγαίνουν από νίκη σε νίκη προερχόμενοι από το εμφατικό 5-2 στην έδρα της Χέρτα Βερολίνου με μπροστάρη τον εξαιρετικό Χάαλαντ με 4 γκολ και συνολικά 10 γκολ στη Bundesliga 1 πίσω από τον Λεβαντόφσκι βρίσκονται στην 2η θέση με 18 βαθμούς έναν λιγότερο από τη Μπάγιερ Μονάχου. Στο Champions League είναι πρώτη στον όμιλο της με 6 βαθμούς μετά και την νίκη στην έδρα της Μπριζ με 3-0. Απόντες οι Ζμέλτσερ και Ζαγκαντού.

Οι Βέλγοι κέρδισαν την Κόρτραικ με 1-0 στον τελευταίο τους αγώνα στο πρωτάθλημα και είναι πρώτοι  με 26 βαθμούς. Στο Champions League τα πάνε αρκετά καλά έχοντας μαζέψει ως τώρα 4 βαθμούς και μπορούν να κάνουν όνειρα ακόμα και για την 2η θέση. Θα απουσιάσουν οι Μίτροβιτς και Σομπόλ.

Εκτίμηση: Ο εξωπραγματικός Χάαλαντ πάρα τα 20 του χρόνια έχει πάρει στις πλάτες του την Μπορούσια και μετράει 14 γκολ ως τώρα και πιστεύω ότι και με την Μπριζ θα είναι η μόνιμη απειλή και πάλι.

Ρόζενμποργκ – Μπραν

Η ιστορική ομάδα της Ρόζενμποργκ δεν πατάει καλά φέτος και είναι προφανές μετά και από την τελευταία ήττα εκτός έδρας από την Βίκινγκ με 3-0 η οποία την άφησε στην 4η θέση με 45 βαθμούς. Απόντες θα είναι οι Χέλαντ και Κόνραντσεν.

Η Μπραν απογοητευτική φέτος γνώρισε άλλη μια ήττα αυτή τη φορά από τη Χάουγκεσουντ με 2-1 εντός έδρας και ο κίνδυνος του υποβιβασμού αρχίζει να γίνεται ορατός καθώς βρίσκεται στη 12η θέση με 25 βαθμούς 1 βαθμό πάνω από τα play outs. Θα απουσιάσουν οι Κόλσκογκεν, Ορντάγκιτς και Πέτερσεν.

Εκτίμηση: Η Ρόζενμποργκ δεν παύει να θεωρείται μια από τις μεγάλες δυνάμεις της χώρας και αυτά τα παιχνίδια είναι του χεριού της ειδικά όταν βρίσκεται μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αξιοσημείωτο ότι έχει να ηττηθεί στην έδρα της στις εγχώριες διοργανώσεις από τις 25/06 και αυτό από την πρωταθλήτρια Μπόντο/Γκλιμτ.


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό (Tipster’LeagueΑπουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Η Λίβερπουλ, ο Ρότζερς και το… γλίστρημα του Τζέραρντ

22:00 Ντόρτμουντ – Kλαμπ Μπριζ: Χάαλαντ over 2,5 σουτ στο τέρμα (2.00)


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Η Λίβερπουλ, ο Ρότζερς και το… γλίστρημα του Τζέραρντ

20:00 Ρόζενμποργκ – Μπραν: 1 ημίχ. / 1 τελ. ( 2.25)

Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Fun bet  Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Η Λίβερπουλ, ο Ρότζερς και το… γλίστρημα του Τζέραρντ

22:00 Γιουβέντους – Φερεντσβάρος: Κουλουσέφσκι over 0,5 ασίστ ( 5.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις