Μιλάει η παράδοση

Μιλάει η παράδοση

Καλημέρα συντρόφια. Εκτάκτως σήμερα Δευτέρα, πάμε να δούμε ένα παιχνίδι που μου προξένησε το ενδιαφέρον στο νησί της Αφροδίτης.

Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών – Εθνικός Άχνας. Περίπου ίδιας δυναμικότητας και οι δύο ομάδες. Ελαφρώς καλύτερη η γηπεδούχος ομάδα και δίκαια ανέβηκε πέρυσι, έστω και στα χαρτιά. Για μένα ήταν το 2ο φαβορί για άνοδο μετά τον Ερμή Αραδίππου.

Ο Εθνικός την γλύτωσε πέρυσι που δεν έπεσε μιας και η απόφαση για οριστική διακοπή της σεζόν 2019-2020 λόγω coronavirus τον έβγαλε από περιπέτειες. Φέτος όμως θα είναι δύσκολα τα πράγματα καθώς αυξήθηκαν οι ομάδες με συνέπεια την αύξηση και του ανταγωνισμού για το ποιος θα σωθεί. Μάλιστα ο Εθνικός εκτός έδρας δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης σε 4 αγώνες. Δέχεται κοντά στα δύο γκολ ανά αγώνα αλλά πάντα καταφέρνει να βάλει ένα. Είτε παίζει με τον τελευταίο (Νέα Σαλαμίνα) είτε με τον δεύτερο (Απόλλων Λεμεσού) ένα γκολ το έχει σταθερά.

Η Καρμιώτισσα από την άλλη, έχει μάθει πλέον τα κατατόπια της 1η κατηγορίας αλλά στην έδρα της παραμένει ασταθής. Τα πηγαίνει εξαιρετικά με τους «μεγάλους» αλλά με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με αυτήν στραβοπατάει. Όσο προχωράει θα καταλαβαίνει και πιο πολύ τι πρέπει να κάνει για να σωθεί. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Περιμένω γκολ και από τον τυνήσιο Σασσί (πρώην Λαμία – ΟΦΗ) αφού είναι το βαρύ χαρτί των γηπεδούχων κι έχει σκοράρει σχεδόν τα μισά γκολ της ομάδας. Τέλος, από την παράδοση που έχουν οι ομάδες, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, σε 8 συναντήσεις οι 7 είχαν λήξει goal/goal & over 2,5. Μόνο ένα ματς «κόλλησε» στο 1-1.


Μιλάει η παράδοση Μονό (Tipsters League) Μιλάει η παράδοση Μιλάει η παράδοση

18:00 Καρμιώτισσα – Εθνικός Άχνας: Goal/goal & over 2,5 (2.20)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις