Ξεκούραση ο “Πάπι”, τοίχος στον Μουρ

Ξεκούραση ο "Πάπι", τοίχος στον Μουρ

Cameo εμφάνιση κυριακάτικα στη στήλη αφού μία βαρκάδα που είχαν προγραμματίσει κάτι αμερικανάκια από το Μαιάμι ακυρώθηκε (γμτκμ) και ξέμεινα να πίνω μόνος ρούμι στην αιώρα. Δύο ειδικά από τα σημερινά ματς της Α1, ειδικά με λόγο και αιτία.

Στο Ηρακλής – Περιστέρι ο Αμερικανός φόργουορντ του “γηραιού” Μάικλ Μουρ δεν παίρνει γενικώς πολλές προσπάθειες και θα έχει δύσκολους αντιπάλους κοντά στη ρακέτα του Περιστερίου (Βασιλόπουλος, ΜακΛιν και σία). Οι 8,5 πόντοι του line είναι υψηλή επίδοση και θα επιλέξω το under.

Ένα ακόμη under στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό όπου δεν περιμένω ο Ιωάννης Παπαπέτρου να παίξει πάνω από 15 λεπτά. Τα… έδωσε όλα σε χρόνο συμμετοχής στα δύο ματς της Euroleague (πάνω από 30 μέσο όρο) και δεν υπάρχει λόγος να καταναλώσει δυνάμεις σε ματς χωρίς σημασία ούτε να ζοριστεί στο σκοράρισμα. Under 11,5 πόντοι λοιπόν.


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Μονό (Tipster’s League) Ξεκούραση ο "Πάπι", τοίχος στον ΜουρΞεκούραση ο "Πάπι", τοίχος στον Μουρ

17:00 Ηρακλής – Περιστέρι: Μάικλ Μουρ Under 8,5 πόντοι (1.87)


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over ΜονόΞεκούραση ο "Πάπι", τοίχος στον ΜουρΞεκούραση ο "Πάπι", τοίχος στον Μουρ

19:30 Παναθηναϊκός – Κολοσσός: Παπαπέτρου under 11,5 πόντοι (1.87)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις