ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Μεντβέντεφ – Τιμ ως και 3.70!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μεντβέντεφ – Τιμ ως και 3.70!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μεντβέντεφ – Τιμ ως και 3.70!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μεντβέντεφ – Τιμ ως και 3.70!

Μεντβέντεφ – Τιμ ως και 3.70!

Εξαιρετική η χθεσινή ημέρα! 5/7 κερδισμένα σημεία, με τον Τιμ να μας επιβεβαιώνει απόλυτα και να πληρώνει τόσο το 2.50 (νίκη Τιμ) όσο και το 4.50 (νίκη 2-1) ενώ, μαζί με την επική ανατροπή του Ρώσου, πέρασε και η δυάδα (3.01 απόδοση).

Ο μεγάλος τελικός

Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Ντομινίκ Τιμ θα βρεθούν αντιμέτωποι λοιπόν στο τελευταίο παιχνίδι αυτής της περίεργης χρονιάς, που θα διεξαχθεί για τελευταία χρονιά στην «O2 Arena» στο Λονδίνο, καθώς από του χρόνου η διοργάνωση μεταφέρεται στο Τορίνο. Ο στόχος είναι ο ίδιος! Η κατάκτηση για πρώτη φορά του τίτλου του ATP Finals.

Από την μία ο 24χρόνος Μεντβέντεφ θα επιχειρήσει να κατακτήσει τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του και σίγουρα θα θέλει να κλείσει με ιδανικό τρόπο το 2020. Μετράει 8 συνεχόμενες νίκες και μετά την κατάκτηση του Paris Masters θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και στο Λονδίνο. Στην αντίπερα όχθη, θα βρει τον φοβερό και τρομερό Ντομινίκ Τιμ.

Η χρονιά που διανύει ο Τιμ είναι ονειρική, με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου Grand Slam στα court της Νέας Υόρκης, αλλά και με την αναρρίχηση στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης. Με την νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Αυστριακός κατάφερε ένα μοναδικό επίτευγμα καθώς έγινε ο δεύτερος τενίστας, μετά τον Άντι Μάρεϊ, που μετράει 5 νίκες απέναντι σε κάθε έναν από τους Big 3. Ο Τιμ θα επιχειρήσει να κατακτήσει το τρόπαιο που του στέρησε πέρσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να το καταφέρει.

Στην μεταξύ τους προϊστορία, σε σύνολο 4 αγώνων ο Τιμ μετράει 3 νίκες, με τελευταία συνάντηση των δύο μονομάχων να είναι στα ημιτελικά του US Open όταν και ο Τιμ είχε επικρατήσει με straight set (6-2, 7-6, 7-6) νίκη.

Σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά κιόλας όταν μιλάμε για τελικό, τα προγνωστικά είναι πολύ δύσκολα. Ας δούμε όμως κάποια χαρακτηριστικά.

Ο Μεντβέντεφ σερβίρει εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα έχοντας 72% στο πρώτο σερβίς. Παράλληλα, ο Τιμ εναντίον των Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Τσιτσιπά δέχτηκε μόνο 2 break χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Με αυτή την λογική θα οδηγηθούμε στο over σε σύνολο games, αλλά και στο να παιχτεί τουλάχιστον 1 τάι μπρέικ.

Υπάρχει όμως ξεκάθαρο φαβορί; Μάλλον όχι. Ελαφρύ προβάδισμα όμως θα δώσω στον Ντομινίκ Τιμ διότι έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση και τον περιμένω πιο έτοιμο στον πνευματικό τομέα από τον Ρώσο. Ας κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ο Αυστριακός είχε 6 ώρες περίπου περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Ίδωμεν…

Με διπλά ξεκινάει η μέρα

Στις 17:30 θα ανοίξει το πρόγραμμα των τελικών στην O2 Arena με τους Μέλτζερ και Βάσελιν να αντιμετωπίζουν τους Κούλχοφ και Μέκτιτς. Το παιχνίδι αναμένεται εντυπωσιακό, όπως και τα περισσότερα παιχνίδια των διπλών, με την διαφορά ότι σε αυτόν τον τελικό υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Κούλχοφ και Μέκτιτς βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα, σερβίροντας εξαιρετικά και κάνοντας ελάχιστα λάθη. Η πορεία τους μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική, έχοντας μία ήττα στην φάση των ομίλων, σε αδιάφορο όμως βαθμολογικά παιχνίδι. Εύκολα ή δύσκολα θεωρώ ότι θα φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου και θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά.


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Δυάδα (απόδοσης 2.98) Φαβορί στο 2.40 και αουτσάιντερ στο 1.70 Φαβορί στο 2.40 και αουτσάιντερ στο 1.70

17:30 Μέλτζερ / Βάσελιν – Κούλχοφ / Μέκτιτς: 2 (1.66)

20:00 Μεντβέντεφ – Τιμ: Τιμ over 12,5 games (1.80)


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Μονό (Tipster’s League) Φαβορί στο 2.40 και αουτσάιντερ στο 1.70 Φαβορί στο 2.40 και αουτσάιντερ στο 1.70

20:00 Μεντβέντεφ – Τιμ: Over 23,5 games (1.85)


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Μονό Φαβορί στο 2.40 και αουτσάιντερ στο 1.70 Φαβορί στο 2.40 και αουτσάιντερ στο 1.70

20:00 Μεντβέντεφ – Τιμ: Over 0,5 τάι μπρέικ (1.83)


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Ρίσκο Φαβορί στο 2.40 και αουτσάιντερ στο 1.70 Φαβορί στο 2.40 και αουτσάιντερ στο 1.70

20:00 Μεντβέντεφ – Τιμ: 2 & over 23,5 games (3.70)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις