Συνεχίζουμε τη στοιχηματική μας περιπλάνηση στο μαγικό κόσμο του NFL.

Houston Texans – New England Patriots: Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για μια μάχη που θα καθόριζε νικητή Conference ή Division. Όμως , αυτά έπειτα από τη φυγή του GOAT Tom Brady σχεδόν μια εικοσαετία μετά και 6 δαχτυλίδια πρωταθλητή, οι Πάτριοτς πλέον παλεύουν να μπουν στα play offs ενώ οι Texans κάνουν ήδη… τουρισμό. Αν και πλέον οι φιλοξενούμενοι είναι σε μεταβατικό στάδιο, πιστεύω πως η ομάδα του Bill Bellichick εύκολα η δύσκολα θα πάρει το διπλό.

New Orleans Saints – Atlanta Falcons: Σε πολύ ανοδική πορεία οι “Αγιοι” (7-2) αναμετρώνται με τους Falcons (3-6) που πλέον έμειναν πολύ μακριά από τις 7 θέσεις των play offs. Θα στηρίξουμε την αρμάδα της Νέας Ορλεάνης και του γερόλυκου Drew Brees που ηγείται στις most passing yards στην ιστορία του αθλήματος.

Denver Broncos – Miami Dolphins: Το κίνητρο και εδώ θα μας οδηγήσει στη νίκη των Dolphins που πλέον από losers έχουν μετατραπεί σε πολύ… δυσκατάβλητη ομάδα και ο ρούκι Quarterback Tua Tagovailoa καθιερώθηκε ως βασικός. Πλέον, έχει βρει ρυθμό σε ένα από τα πιο εμπορικά franchises. 6-3 και 5 στα τελευταία 5 για τα «δελφίνια», 3-6 και 2 στα 5 για τους Broncos που δεν πείθουν.


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Μονό Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Παλιά στο… Τέξας

20:00 Houston Texans – New England Patriots: 2 (1.83)


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Δυάδα (απόδοσης 2.52) Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Παλιά στο… Τέξας

20:00 New Orleans Saints – Atlanta Falcons: 1 (1.59)

23:05 Denver Broncos – Miami Dolphins: 2 (1.59)

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook