Ισπανικά, με καλύψεις και combo

Ισπανικά, με καλύψεις και combo

Πολύ καλημέρα αναγνώστες και αναγνώστριες του Koubanezos.gr και της στήλης. Δυστυχώς 0/2 χτες, έγινε και αυτό και διακόπηκε ένα καλό σερί. Όμως στο πρόγραμμα είναι και αυτά, βλέπουμε τη συνέχεια και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αρχή με το πρώτο χρονικά παιχνίδι από την μεγάλη κατηγορία, Εϊμπάρ – Χετάφε. Από τις ομάδες που ήθελαν τη διακοπή η γηπεδούχος. Κοιτάζει κυρίως την άμυνα, παίζει πίσω από την μπάλα και προσπαθεί με σκληρό ποδόσφαιρο και αντεπιθέσεις να κερδίσει ότι μπορεί. Χαρακτηριστικός ο τελευταίος αγώνας που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ουέσκα. Προηγήθηκε σε μια αντεπίθεση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ισοφαρίστηκε στο μέσο του δεύτερου και ουσιαστικά εκεί προτίμησε να παραμείνει στην ισοπαλία. Ελάχιστα απείλησε αλλά και απειλήθηκε, τόσο κλειστά παίζει και παίρνει ελάχιστα ρίσκα.

Η Χετάφε μπορώ να πω ότι επίσης χρειαζόταν τη διακοπή καθώς έδειχνε σημάδια αποσυντονισμού. Επιθετικά παραμένει σε αρκετά καλό επίπεδο, τα πολλά  αμυντικά λάθη είναι που της στοιχίζουν αποτελέσματα και βαθμούς, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει. Στο τελευταίο εντός σε ένα μοιρασμένο, από άποψη φάσεων και στατιστικών, παιχνίδι ηττήθηκε εντός 1-3 από την Βιγιαρεάλ. Κάτι στο οποίο δούλεψε πάνω σε αυτό στην διακοπή. Θεωρώ ότι και οι δύο θα μπουν προσεχτικά στο παιχνίδι, δεν περιμένω θεαματικό παιχνίδι αλλά θα υπάρχουν δυνατές μονομαχίες, θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους, είναι ένα κλικ καλύτερη σαν ομάδα, επειδή υπάρχει και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας θα μειώσω το ρίσκο παίζοντας 2 σε dnb.

Επειδή όμως πέφτει η απόδοση αισθητά θα το κάνω δυάδα με το με το 1 dnbτης Γρανάδας κόντρα στη Βαγιαδολίδ, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και πετυχαίνει μια αντίπαλο με πολλά προβλήματα.

Κλείνω με το σημείο με την μεγαλύτερη αξία για εμένα το διπλό της Σοσιεδάδ κόντρα σε μία από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, την Καντίθ. Εντυπωσιάζουν οι Βάσκοι καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση της Primera Division και περιμένουν να κλειδώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Αντίθετα η Καντίθ, αν και παίζει καλά θα έχει αρκετές  απουσίες, λόγο τραυματισμών και κορωνοϊού  που θα επηρεάσουν την χημεία της ομάδας. Διπλό λοιπόν με την επίτευξη τουλάχιστον 2 τερμάτων στον αγώνα.

Καλή συνέχεια.

Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Δυάδα (απόδοσης 2.35) Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over

15:00 Εϊμπάρ – Χετάφε: 2 dnb (1.57)

19:30 Γρανάδα – Βαγιαδολίδ: 1 dnb (1.50)


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Μονό (Tipster’s League) Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over

17:15 Καντίθ – Σοσιεδάδ: 2 & over 1,5 (2.50)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις