Ασιατικό στη Σουηδία, 2.06 στο Λονδίνο

Ασιατικό στη Σουηδία, 2.06 στο Λονδίνο

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Δικαιωθήκαμε και χαμογελάσαμε στο ασιατικό χάντικαπ, η Μπορντό κέρδισε στην επιστροφή του Μπεν Αρφά στα γαλλικά γήπεδα και συνεχίζουμε με ζέση και ζήλο σήμερα στο γνωστό ραντεβού (θα τα πούμε και αύριο, έχει δυνατά ματς, αν και Δευτέρα) επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια, δηλαδή στη Σουηδία.

Πάντα έχει ευκαιρίες η Allsvenskan τελευταίες αγωνιστικές, πλέον μένουν τρεις στροφές πριν το τέλος και μπορεί η πρωταθλήτρια Μάλμε να σφυρίζει αδιάφορα, υπάρχουν όμως 5 ομάδες που διεκδικούν 3 ευρωπαϊκά εισιτήρια ενώ στην ουρά γίνεται ο κακός χαμός. Παράλληλα, θα πάμε και στο μεγάλο Νησί και πιο συγκεκριμένο στο Λονδίνο, για έναν ωραίο συνδυασμό σε τιμές διπλασιασμού. Προσωπικά, αν υπήρχε η δυνατότητα θα προορίζονταν και τα δύο σημεία για τον πίνακα της κάβας, ενδεικτικό του πόσο πιθανά θεωρούνται, αλλά μετριοπαθώς φερόμενοι, θα πάμε με ένα.

Φούλαμ – Έβερτον 

Ξεκινάμε από το Λονδίνο με ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινό στόχο αλλά διαφορετικά κίνητρα. Η Φούλαμ, που ανέβηκε επάξια από την Championship στα καλοκαιρινά play offs δεν έχει δικαιώσει ακόμα την παρουσία της στην Πρέμιερ, αν και επιχείρησε τάχιστα να ενισχυθεί, διαβλέποντας το πρόβλημα που υπήρχε. Μικρή πρόοδος έχει σημειωθεί, είναι μόλις έναν βαθμό μακριά από τον υποβιβασμό και θέλει να αυξήσει τη διαφορά. Πριν τη διακοπή έπαιξε το ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ εκτός έδρας, ήταν μέτρια, ηττήθηκε δίκαια με 1-0 και έτσι στους έξι τελευταίους αγώνες της τρέχει 1-1-4 ενώ εντός έχει 2-0-4. Θα στερηθεί τους βασικούς αμυντικούς Τετέ και Κονγκολό, ενώ ο φορ Καμαρά εκτίει την ποινή του για 3ο και τελευταίο ματς. Επιστρέφει στη δράση ο φορ Λεμινά.

Η Έβερτον είναι πιο δυνατή από πέρσι, τουλάχιστον προς ώρας, είναι 7η με 5 βαθμούς διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Πριν τη διακοπή έκλεισε με ήττα τους πρώτους 9 αγώνες της και μάλιστα ντροπιαστική με 1-3 εντός από την Μάντσεστερ Γ. ούσα κακή και δεν πρόβαλε την πρέπουσα αντίδραση. Γενικά, έχει στους τελευταίους έξι αγώνες της 2-1-3 ενώ εκτός «τρέχει» 3-1-2, κάτι που δείχνει πόσο επικίνδυνη είναι. Θα στερηθεί τον σημαντικό αμυντικό Κόουλμαν και τον μέσο Γκμπαμίν, που τραυματίστηκε σε αγώνα της εθνικής του, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι επιστρέφει ο σημαντικός επιθετικός Ριτσάρλισον. Δύο ομάδες που έχουν κίνητρο, θέλουν τη νίκη και θα την επιδιώξουν. Ο Αντσελότι έθιξε το ζήτημα της πίεσης για την ομάδα του, η οποία όμως θα είναι θετική ενώ ο Πάρκερ υποστήριξε πως αν πιάσει την απόδοση που πρέπει η Φούλαμ, θα βάλει δύσκολα στην Έβερτον.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες που έχουν σε έξι αγώνες η μεν Φούλαμ 2/6 οver 2,5 και 2/6 G/G, η δε Έβερτον 5/6 G/G & οver 2,5. Μεταξύ τους έχουν 4/6 G/G & οver 2,5 στην έδρα της Φούλαμ. Κίνητρο υπάρχει, επιθετικές είναι αλλά αμυντικά μένουν ανοικτές και ευάλωτες, με την επιλογή των γκολ να είναι αρκετά πιθανή.

Έλφσμποργ – Χελσινμπόργ 

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την Allsvenskan εκεί όπου συγκρούονται δύο ομάδες που αποτελούν ένα ετερόκλητο ζευγάρι γεμάτο αντιθέσεις, σαφή διαφορά δυναμικότητας και επιπέδου ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Χελσινμπόργ είναι η νοοτροπία. Η αρμάδα του μαθητευόμενου στους πάγκους Όλαφ Μέλμπεργκ δεν έχει καταφέρει ούτε στιγμή να σηκώσει κεφάλι, είναι στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 23 βαθμούς (σωτηρία δίνουν και μάλιστα υπό προϋποθέσεις οι 30/31 βαθμοί). Οπότε, η Χελσινμπόργ θέλει 3 νίκες, άρα το 3/3 και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να σωθεί ή έστω να παίξει στα μπαράζ παραμονής. Η 3η χειρότερη άμυνα, η χειρότερη επίθεση, η χειρότερη ομάδα εντός, η χειρότερη ομάδα σε φόρμα με μόλις 1β/6αγ.

Λίγες ελπίδες σωτηρίας, ιδίως αν ρίξουμε μια ματιά στο σερί της τους 6 τελευταίους αγώνες: 1-1-4. Από την άλλη μεριά, η Έλφσμποργ, που από άλλο μετερίζι είχαμε πει πως την αναμέναμε εντός πεντάδας, έχει κάνει εξαιρετική πορεία πρωταθλητισμού, είναι 2η, απειλείται δυνητικά από 4 ομάδες και θέλει νίκη σήμερα για να κρατήσει τη 2η θέση και την έξοδο στο επερχόμενο Champions League. Εντός έχει σε έξι πρόσφατους αγώνες 2-3-1 και γενικά «τρέχει» 4-1-1. Εντός με αντίπαλο την Χελσινμπόργ έχει 11-8-5 ενώ στους πρόσφατους έξι αγώνες της έχει 4-2-0 με 2/6 οver 2,5, 4/6 οver 1,5 και 3/6 G/G. Βάσει σετ αποδόσεων, οι μπουκ θεωρούν πως θα κερδίσει και μάλιστα ότι θα μπορέσει να σκοράρει και 2+ γκολ. Η Έλφσμποργ, ειδικά εντός έχει 1,33 γκολ μ.ο. και δέχεται 1 γκολ κατά μ.ο. Άρα, αν πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης  και πιεσθεί, μπορεί να βγάλει κάλλιστα το Over. Με μετριοπάθεια θα πάμε σε ασιατικό οver.

Εκτίμηση: Επιθετική και με κίνητρο η καλύτερη Έλφσμποργ, αδύναμη με κακή επίθεση και άμυνα η Χελσινμπόργ, που δεν αποκλείεται όμως να πιέσει και να πετύχει για ένα γκολ, με το σκεπτικό ότι η ανάγκη της επιβίωσης θα την ενδυναμώσει.


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό (Tipster’s League) Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

15:30 Έλφσμποργ – Χελσινμπόργ: Over 2,75 AH (1.90)


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

14:00 Φούλαμ – Έβερτον Goal/goal & over 2,5 (2.06)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις