Αρχή με 1.70, συνέχεια με 4.59

Το λογικό και το ειδικό του ΟΑΚΑ

Καλημέρα στους απανταχού κουβανέζους και κυρίως στις κουβανέζες μας. Η επιλογή της Σέλτικ για το Tipsters League δεν πέρασε, παρά την πληθώρα των ευκαιριών της, αλλά το ρίσκο για τη νίκη της Τότεναμ στο 4.05 μας δικαίωσε.

Συνεπώς, το χθεσινό ταμείο είναι συν για τη στήλη. Στις σημερινές μου επιλογές θα έχω πάλι δύο αγώνες, ένα για τη δική μας Super League, αλλά και ένα για την Premier League.

Θα φανεί η διαφορά ποιότητας στη Ριζούπολη

Η ΑΕΚ σήμερα θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης και με τη σειρά της θα φιλοξενήσει τη Λάρισα. Η αλλαγή έδρας για τους κιτρινόμαυρους προέκυψε λόγω εργασιών στο χλοοτάπητα του γηπέδου στο ΟΑΚΑ, ο οποίος ήτανε κάκιστος και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Προφανώς δεν μας αφορά ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, αλλά η εν λόγω αλλαγή θα βοηθήσει την ΑΕΚ. Η διαφορά ποιότητας και βάθους στα ρόστερ των δύο ομάδων είναι εμφανής και χαοτική θα έλεγα και την Ένωση ενδεχομένως θα τη βοηθήσει ένα καλύτερο γήπεδο, στην προσπάθεια της να ξεκλειδώσει την άμυνα των «βυσσινί».

Μόλις τέσσερις ημέρες πριν το must win παιχνίδι κόντρα στη Ζόρια, η ΑΕΚ καλείται να κερδίσει όσο πιο εύκολα μπορεί την Λάρισα. Τόσο λόγω ψυχολογίας, όσο και από άποψης φυσικής κατάστασης, ενόψει του αγωνιστικού Γολγοθά που αναμένεται.

Άσος με over 1,5 σε απόδοση 1.70, καθώς η ΑΕΚ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει και εκτιμώ πως σε αυτήν την επικράτηση θα πετύχει τουλάχιστον δύο τέρματα.

Ντέρμπι… βαθμολογίας στο Μέρσεϊσαϊντ 

Η αλήθεια είναι πως στο χθεσινό άρθρο ανέλυσα αρκετά τη σκέψη περί των αγγλικών ντέρμπι. Η σημερινή κόντρα ανάμεσα στην αποδεκατισμένη Λίβερπουλ και στην πολύ ανεβασμένη Λέστερ μπορεί να μην αποτελεί ούτε παραδοσιακό, ούτε και τοπικό ντέρμπι, αλλά κοιτώντας τη βαθμολογία και τα στατιστικά των δύο ομάδων μπορεί η αποψινή αναμέτρηση να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι.

Στα αγωνιστικά στοιχεία του παιχνιδιού, ο Γιούργκεν Κλοπ αντιμετωπίζει ένα σορό σημαντικά προβλήματα. Εκτός για όλη τη χρονιά ο Φίρχιλ Φαν Ντάικ, εκτός λόγω τραυματισμού οι Τζο Γκόμεζ και Αλεξάντερ-Άρνολντ, αλλά και πρόβλημα με τον κορωνοϊό έχει και ο σταρ της ομάδας, ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Την ίδια στιγμή, ο Μπρένταν Ρότζερς έχει μοναδική, αλλά και σημαντική απώλεια τον στόπερ Τσαγκλάρ Σογιουντσού.

Όπως ανέφερα, τα προβλήματα είναι πολλά στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Σε μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις, εγώ εκτιμώ πως αν φύγει με βαθμό ή βαθμούς η Λέστερ από το Μέρσεϊσαιντ δε θα αποτελέσει έκπληξη. Διανύει εξαιρετική χρονιά φέτος, βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και οδηγεί την κούρσα στον όμιλο της στο Europa League.

Επιλογή το Χ2 της διπλής ευκαιρίας σε συνδυασμό με το goal/goal σε απόδοση 2.70. Λίγο τα αμυντικά προβλήματα της Λίβερπουλ, λίγο οι εξαιρετικές επιθέσεις, εκτιμώ πως το συγκεκριμένο combo έχει αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας.


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Μονό (Tipster’s League) Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

15:00 ΑΕΚ – Λάρισα: 1 & over 1,5 (1.70)


Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Δυάδα (απόδοσης 4.59) Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό Απουσίες η Ρεν, κίνητρο η Μπορντό

15:00 ΑΕΚ – Λάρισα: 1 & over 1,5 (1.70)

21:15 Λίβερπουλ – Λέστερ: Χ2 & goal/goal (2.70)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις