Τούρκικος άσος, Αρης με κάλυψη

Τούρκικος άσος, Αρης με κάλυψη

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Φουλ δράση και σήμερα, με πολλαπλές επιλογές η στήλη που πλήρωσε καλά χθες.

Βερόνα – Σασουόλο

Ας αρχίσουμε από την Ιταλία και την αναμέτρηση της Βερόνα με την Σασουόλο. Εξαιρετική η πορεία της γηπεδούχου στην αρχή της σεζόν. Αήττητη στην έδρα της, ενώ έφυγε με τον βαθμό από την έδρα της πρωταθλήτριας Γιουβέντους αλλά και της πολύ φορμαρισμένης Μίλαν. Βέβαια, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει δέκα απουσίες και μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα καθώς θα λείψουν και οι τέσσερις βασικοί της παίκτες. Η Σασουόλο κάνει πορεία πρωταθλητισμού, αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχει 3/3 νίκες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Πολλά τα προβλήματα στην Βερόνα, δεν βρίσκω τρόπο να χάσει η Σασουόλο.

Νάπολι – Μίλαν

Συνεχίζουμε στο Καμπιονάτο και το ντέρμπι μεταξύ της Νάπολι και της Μίλαν. Το έργο του Γκατούζο φαίνεται στην Νάπολι καθώς έχει μεταμορφώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Πολύ δύσκολα δέχεται γκολ ενώ πέρυσι στα περισσότερα παιχνίδια της δεχόταν γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια πριν την διακοπή (Λιλ, Βερόνα) είχε πολύ κακή παρουσία και το σημαντικότερο έδειξε σημάδια κούρασης. Ίσως ήρθε η στιγμή να σταματήσει και το σερί του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα.

Η Νάπολι στην έδρα της έχει 9 σερί αγώνες χωρίς ήττα απέναντι στην Μίλαν, ενώ η Μίλαν τρέχει σερί 14 αγώνων χωρίς ήττα εκτός έδρας. Δεν το θεωρώ απίθανο να συμβιβαστούν με την ισοπαλία, αλλά θεωρώ ότι η Νάπολι έχει ένα μικρό προβάδισμα ώστε να φτάσει αυτή στην νίκη.

Σεν Γκάλεν – Λωζάνη

Αξιοσημείωτη η περσινή πορεία της γηπεδούχου, τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα ενώ μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές ήταν στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ξεκάθαρος φετινός στόχος να πρωταγωνιστήσει ξανά. Στο τελευταίο παιχνίδι κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις. Η Λωζάνη δε διαθέτει την ποιότητα της γηπεδούχου, στα τελευταία της παιχνίδια ήταν κακή ενώ θα αγωνιστεί και με σημαντικές απουσίες.

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη για την Σεν Γκάλεν είναι πολλά, ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο.

Παναιτωλικός – Άρης

Δύσκολο το ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων για τον Τραϊανό Δέλλα. Ο Άρης με τον Άκη Μάντζιο στο τιμόνι του έχει προσθέσει σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του: έξυπνη διαχείριση των αγώνων, αμυντική προσήλωση αλλά ταυτόχρονα και επιθετικό ποδόσφαιρο. Εντυπωσιακό στατιστικό ότι ο Άρης είναι αήττητος αλλά και ότι τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 1-0 υπέρ του. Ο Παναιτωλικός τρέχει σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη. Σίγουρα θα παρουσιαστεί καλύτερος, αλλά ο νέος προπονητής έχει πολλά να διορθώσει ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Με βάση την αγωνιστική εικόνα των ομάδων πριν την διακοπή βρίσκω το διπλό αρκετά παραπάνω από ό,τι περίμενα. Θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους σε συνδυασμό με λίγα γκολ στο παιχνίδι.

Τράμπζονσπορ – Ερζουρούμσπορ

Για το τέλος άφησα το παιχνίδι που έχω επιλέξει για το Tipster’s League του site μας. Οι πολύ κακές εμφανίσεις και το σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή προπονητή στην Τράμπζονσπορ. Νέος προπονητής των γηπεδούχων ο Αβτσί. Η διακοπή ήρθε σε ιδανικό σημείο ώστε να δουλέψει με την ομάδα και να αλλάξει το κλίμα αλλά και την παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Η Ερζουρούμσπορ ως νεοφώτιστη έχει ως μοναδικό στόχο την παραμονή της στην κατηγορία. Θα κλειστεί στα καρέ της, ελπίζοντας να πετύχει κάποιο γκολ στην αντεπίθεση. Η Τράμπζονσπορ διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο, δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. Επιλέγω την αγωνιστική της ανάσταση απέναντι σε έναν αρκετά υποδεέστερο αντίπαλο.


Τούρκικος άσος, Αρης με κάλυψηΜονό (Tipster’s League Τούρκικος άσος, Αρης με κάλυψηΤούρκικος άσος, Αρης με κάλυψη

18:00 Τράμπζονσπορ – Ερζουρούμσπορ: 1 (1.85)


Τούρκικος άσος, Αρης με κάλυψηΔυάδα (απόδοσης 2.60) Τούρκικος άσος, Αρης με κάλυψη Τούρκικος άσος, Αρης με κάλυψη

16:00 Βερόνα – Σασουόλο: Χ2 & Σασουόλο οver 0,5 γκολ & Σασουόλο οver 2,5 κόρνερ (1.61)

22:00 Νάπολι – Μίλαν: 1Χ & Νάπολι over 0,5 κάρτες & Μίλαν over 0,5 κάρτες (1.61)


Τούρκικος άσος, Αρης με κάλυψηΔυάδα (απόδοσης 2.62) Τούρκικος άσος, Αρης με κάλυψη Τούρκικος άσος, Αρης με κάλυψη

17:00 Σεν Γκάλεν – Λωζάνη: 1 -0,25ΑΗ (1.62)

17:15 Παναιτωλικός – Άρης: Χ2 & under 3,5 (1.61)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις