Ισοπαλία ενστίκτου, ασιατικό διπλασιασμού

Ισοπαλία ενστίκτου, ασιατικό διπλασιασμού

Χαιρετώ αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες της στήλης. Επιστροφή στην κανονικότητα, τρόπος του λέγειν, επιστροφή και στη δράση.

Η αποχή μου δεν είχε να κάνει μόνο και με την έλλειψη αγώνων με ενδιαφέρον αλλά και με τη νοοτροπία που έχουμε όλοι οι γράφοντες στο site. Από τη στιγμή που υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που θα παίξει από το περίσσευμα του ή (δεν το εγκρίνω αλλά, όλοι κυνηγάμε την τύχη), από το υστέρημα του, σκέφτομαι δύο και τρεις φορές περισσότερο τι θα γράψω.

Σέβομαι τον εαυτό μου, σέβομαι τον άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε, σέβομαι τη διεύθυνση του site που μου έδωσαν φωνή από τούτη εδώ την μεριά του διαδικτύου και εκφράζω την δική μου οπτική για το ποδόσφαιρο και το στοίχημα, αλλά πολύ περισσότερο σέβομαι όλους εσάς που θα μπείτε στον κόπο να πατήσετε μερικά πλήκτρα στο πληκτρολόγιο και κλικ να διαβάστε και να ακολουθήσετε ή όχι αυτά που θα διαβάσετε. Είναι μεγάλη ευθύνη και δεν την παίρνουμε ελαφρά την καρδία. Γίνεται σωστή δουλειά με υπευθυνότητα και αυτό πιστεύω βγαίνει προς το έξω.

Αρκετά με τη… φιλοσοφία, πάμε στο κύριο σκέλος που μας απασχολεί καθώς έχουμε πληθώρα σημαντικών αναμετρήσεων σε όλη την Ισπανία.

Στο ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα πάω ενστικτωδώς στο… χηνάρι. Σε τέτοια παιχνίδια όσα και να θες να στηριχτείς σε στατιστική, προϊστορία και λοιπά δεδομένα είναι δύσκολο να οδηγηθείς σε ασφαλής πρόβλεψη. Η Ατλέτικο βρίσκεται σε θετικό μομέντουμ, στον τελευταίο χρονικά αγώνα της νίκησε άνετα την Καντίθ με 4-0 και δείχνει να αφήνει πίσω της μια μέτρια αγωνιστικά περίοδο στην οποία βρισκόταν.

Αρκετούς παίχτες σε εθνικές μεν σχεδόν πλήρης και χωρίς προβλήματα, μοναδική  απουσία του Σουάρεζ, αν έπαιζε θα έγραφα κάτι παραπάνω για την κόντρα του με την πρώην του ομάδα, αλλά ας είναι μια άλλη φορά. Για την Μπαρτσελόνα η γκρίνια και η μουρμούρα δεν σταματάει ποτέ. Τι και αν είναι σχεδόν στην επόμενη φάση του Champions League, τι και αν μειώνει την διαφορά της από την κορυφή, δε κοπάζει η γκρίνια. Νίκησε με 5-2 την Μπέτις και οι περισσότεροι εστίασαν στο πόσο δύσκολα νίκησε μια ομάδα εντός έδρας που έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημά, στο 60 δέχτηκε κόκκινη ο Μεντί της Μπέτις.

Κερασάκι, οι δηλώσεις του Μέσσι μεσοβδόμαδα που δήλωσε ότι κουράστηκε να θεωρείται ως ο υπεύθυνος για όλα τα λάθη. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος.

Αγωνιστικά ελάχιστα τα προβλήματα καθώς θα απουσιάσουν μόνο ο Μπουσκέτς και ο Φατί. Με τα ίδια σχεδόν δεδομένα πέρσι, ανεβασμένη γηπεδούχος, χειρότερη Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, οι Καταλανοί έφυγαν με διπλό από το “Μετροπολιτάνο”, με σκόρερ τον Μέσι με πάσα από τον μεγάλο απόντα Σουάρεζ. Σε ένα τόσο κρίσιμο και αμφίρροπο παιχνίδι και με ευρωπαϊκούς αγώνες να έπονται, εμπιστεύομαι το ένστικτο μου και πάω στην ισοπαλία.

Στο έτερο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας στο “Κεράμικα”, η γηπεδούχος Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια πολύ καλή και ανεβασμένη Βιγιαρεάλ πέρασε άνετα από την Χετάφε (3-1), παράγει με μεγάλη άνεση φάσεις και έχει σε ετοιμότητα όλο σχεδόν το ρόστερ ο Έμερι.  Δείχνει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει με άνεση στις διπλές υποχρεώσεις, εντός και εκτός συνόρων και ανεβάζει τον πήχη ψηλά.

Απέναντι της θα βρει την Ρεάλ των ουκ ολίγων προβλημάτων. Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα σοκ στη Βαλένθια με 4-1. Μπορεί τα γκολ να ήρθαν από την άσπρη βούλα, τέσσερα εις βάρος της πέναλτι δεν ξανάγινε ομολογούμενως, καθώς και ένα αυτογκόλ αλλά η εμφάνιση της ήταν τραγική. Άστραψε και βρόντηξε ο Ζιζού έγινε λόγος περί περιττού  βεντετισμού και για έλλειψη ανάληψης ευθυνών από κάποια μέλη της ομάδας. Με αρκετούς τραυματίες, Ράμος και Μπενζεμά οι σίγουρες , πολύ πιθανό να απουσιάσει και ο Βαλβέρδε, θα πορευτεί σε ένα δύσκολο πρόγραμμα καθώς μετά την Βιγιαρεάλ ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ίντερ για το  Champions League. Αποφεύγω το σημείο, καλή και αξιοσέβαστη η γηπεδούχος αλλά και οι αναπληρωματικοί της Ρεάλ μπορούν να κάνουν δουλειά και θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα και πάω στο πολλά τέρματα σε αξιόλογη απόδοση – σε ασιατικό.

Καλή συνέχεια.


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Μονό (Tipster’s League) Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over

17:15 Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Over 3 ΑΗ (1.99)


Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Μονό Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over Από τη Ριζούπολη ως τα μπασκετικά over

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: X (3.50)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις